KopEnScooter.Nu レビュヌ 1,426

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Köpt min första vara hos kopenscooter.nu (en klass 2 elmoped) och allt har gÃ¥tt supersmidigt. FrÃ¥n bestÀllning till leverans! Även monteringen gick smidigt tack vare att det fanns en informativ vi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vara bra effektiv Service Trots lite miss i början Kan vara jag som bestÀllde fel Eller inte bekrÀftade BestÀllningen Jag fick en flÀns Först och inte sjÀlva röret Han sa att det skulle komma med... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag blev bemött pÃ¥ ett felaktigt sÀtt men efter att ha pÃ¥pekat detta tog de min kritik pÃ¥ allvar. Att erkÀnna att en har gjort fel och gÃ¥ kunden till mötes Àr stort gjort. NÃ¥gon som gör det vinner min... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det gick fort.Men tyvÀrr saknades en o-ring(kostade bara 10kr)för att det bruna kuvertet som mina grejer kom i var öppet(sÀkert dÃ¥ligt klister)dÃ¥ givetvis den mÃ¥ste ramlat ur under transport(för den v... もっず芋る

䌁業情報

5. ガ゜リンスタンド
  6. スクヌタヌ販売店
  7. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Vi har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004, och Àr idag den marknadsledande återförsÀljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstÀckande partnernÀtverk med över 180 verkstÀder över hela landet. Du kan Àven handla online i vår webbutik och få din vara skickad och monterad till något av våra utlÀmningsstÀllen. Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bÀsta priser. Du ska kÀnna dig trygg nÀr du handlar hos oss, och vi erbjuder dÀrför personlig service, generösa villkor, samt snabba & sÀkra leveranser. Varmt vÀlkommen hem till oss på KöpEnScooter.nu!

Nordens Största Mopedvaruhus

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snabbt

Snabbt, enkelt, okomplicerat. Fick bra hjÀlp från bestÀllning till leverans.

2026幎3月20日

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej Juan, kul att höra att du vÀljer oss och vi hoppas att du får en fortsatt okomplicerad upplevelse med ditt fordon!

5぀星のうち1の評䟡

Garantin Àr inte 5 år på hela mopeden bara på motorn.fick ingen hjÀlp

Våran Kymco började gå ojÀmnt på tomgång.

2025幎8月5日
自発的なレビュヌ

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej Kenneth, det stÀmmer att motorgarantin Àr 5 år medans fordons garantin Àr 2 år. SjÀlvklart kan vi hjÀlpa er, men beroende på inköpstid så kanske arbetet inte faller under garantitiden tyvÀrr.

Snabb leverans. HjÀlpsamma i kundtjÀnst

2026幎3月19日

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej Tomas, tack för din recension! Vi Àr glada att du fått den hjÀlp du behöver och finns alltid redo om du funderar på något!

Bra delar

Bra delar , snabb leverans 😃

2026幎1月19日

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej Michael, tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd.

Baotian City

Min Baotian City från 2012 rullar Ànnu fast den har lite nya slitdelar och några nya kåpor genom åren

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej, kul att höra! Du Àr alltid varmt vÀlkommen om du behöver någon hjÀlp framöver.

5぀星のうち1の評䟡

Blinkers slutade plötsligt fungera

Helt ny moped. Blinkers slutade fungera nÀr min var ute och körde i mörkret. Inte roligt. Farligt faktiskt

2025幎12月22日

KopEnScooter.Nu からの回答

Hej, supertråkigt att det blirvit fel, kontakta gÀrna oss på info@kopenscooter.nu så tittar vi på Àrendet. Gott nytt år.

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt, allt från bestÀllning till utlÀmning

2025幎11月11日

KopEnScooter.Nu からの回答

Stort tack! HÀrligt att uppleva att hela processen, frÃ¥n bestÀllning till utlÀmning, kÀndes smidig och enkel 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。