Körkortsfoto.com レビュヌ 323

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och bekvÀmt nÀr det inte finns fotoautomater i nÀrheten och man inte har tillgång till bil eller buss. Mycket bra service och dessutom till en vettig kostnad.

5぀星のうち5の評䟡

Har hjÀlpt min 85-Ã¥riga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstÃ¥nd. Jag hittade Körkortsfoto.com pÃ¥ nÀtet och bedömde sid... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Det hÀr var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning pÃ¥ hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkÀnt. Jag slapp leta upp nÃ¥got fysiskt stÀlle att ta fotot pÃ¥ och kunde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Tycker om att kunna vÀlja olika betalningsalternativ (utöver swish). 1 av anledningarna till jag valde just detta företag. Dem gjorde bedömningen att min första bild ej klarade kriterierna. NÀr... もっず芋る

䌁業情報

1. 暗宀

圓該䌁業による蚘述

Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vÀnta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gÀrna på 020-131012

4.8

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra val

VÀldigt smidigt att kunna fixa körkortsfoto hemma. Mycket pedagogiska instruktioner om hur att göra och snabbt gick det. Även bra att de har garanti pÃ¥ att fotot ska bli godkÀnt, toppen!

2026幎2月24日

Körkortsfoto.com からの回答

Tack Marie :) SÃ¥ fint sagt av dig.

5぀星のうち1の評䟡

Nej rekommenderar inte!

2026幎3月1日

Körkortsfoto.com からの回答

Hej Elin. Vi har dig inte som kund. Du verkar ha skrivit på fel företag. Vi Àr Körkortsfoto.COM . Vi ber dig kontrollera vart du bestÀllt och Àr detta fel, vÀnligen ta bort omdömet. Om det Àr hos oss du bestÀllt, snÀlla hör av dig så vi får se vad som gått fel: info@korkortsfoto.com . Ha en fin dag :)

En efterlÀngtad servicetjÀnst online

En efterlÀngtad servicetjÀnst online! Håller det hemsidan utlovar. Smidigare sÀtt får man leta efter. Perfekt till förarbevis som man inte kan foto hos Trafikverket ex. snöskoter.

2026幎2月4日

Körkortsfoto.com からの回答

Stort tack för dina fina ord och många stjÀrnor :)

5぀星のうち5の評䟡

Fick exakt beskrivning på vad som måste

Fick exakt beskrivning på vad som måste förÀndras på första fotot jag skickade in. Korrigerade och skickade in nytt som jag fick efter ett par dagar i brevlådan, mitt i storhelger. Mycket nöjd

2025幎12月30日

Tack Per :) Ja så jobbar vi! Kul att du uppskattar oss

HÃ¥ller vad dom lovar!

Så hjÀlpsamma! God service!
Nu har jag mitt nya körkort utan att ha behövt besöka transportstyrelsen.

2025幎12月4日

Körkortsfoto.com からの回答

Hej Anna, varmt tack för alla dina stjÀrnor!

5぀星のうち5の評䟡

Bra foton och snabb leverans !

Bra foton och snabb leverans !
👍👍👍👍👍
KS

2025幎12月5日

Körkortsfoto.com からの回答

Tack KS, vi uppskattar ditt omdöme!

Helt SuverÀnt!

Helt SuverÀnt!
Slippa åka till en fotoautomat som det knappt finns några kvar av.

Bara ta ett par foton med mobilen, betala och luta sig tillbaka.

Att dom har garanti Àr det bÀsta, om Transportstyrelsen skulle neka bilderna!

inte att förvÀxlas med andra butiker som också har kortkortsfoto i sin url!

2025幎10月16日

Körkortsfoto.com からの回答

Tack Patric, Ja vår garanti Àr viktig för både kunder och oss, vi vill inte lÀmna någon missnöjd :)

FörbÀttrad bild.

Min bild blev inte tillrÀkligt bra vid första försöket.
Fick snabb och tydlig återkoppling hur jag skulle gå till vÀga för att förbÀttra bilden. Snabb återkopplig igen efter att nya bilder laddats upp.

2025幎11月14日

Körkortsfoto.com からの回答

Lars, tack för ditt fina omdöme, så fint att du blev nöjd :)

5぀星のうち5の評䟡

Hade bekymmer med att fota maken

Hade bekymmer med att fota maken. Tomas ringde och förklarade så att jag kunde få till ett godkÀnt foto. Toppenbra med att man slipper åka för att fota sig.

2025幎11月10日

Körkortsfoto.com からの回答

Men tack snÀlla Rose-Marie för ditt fina omdöme!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。