レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse. Resultatet har bÊst mig fuldstÊndig bagover! Samtidig havde jeg den sÞdeste, roligste, mest professionelle behandler, som tog sig god tid og var utrolig omhyggelig.

Trygt - informativt - effektivt - og oplÞftende ❀♥ - pÃ¥ mere end en mÃ¥de. Er “en pÊn moden person i min bedste alder”. Vil ikke lave dramatiske Êndringer men bruge “sikre” og lÊngerevarende “meto... もっず芋る

Jeg har flere gange fÃ¥et behandling hos Kosmetisk Hviidsminde – altid med stor tilfredshed. For nylig hjalp de mig i forbindelse med en komplikation efter en fillerbehandling udfÞrt et andet s... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. フェむシャル スパ
  5. 疌痛管理クリニック
  6. 正看護垫

圓該䌁業による蚘述

Kosmetisk Hviidsminde – Naturlig skÞnhed med lÊgefaglig ekspertise beliggende i Kolding og Risskov. Hos Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi kosmetiske behandlinger med fokus pÃ¥ naturlige resultater, hÞj sikkerhed og tryghed i hver eneste detalje. Vi har klinik i bÃ¥de Kolding og Risskov og specialiserer os i behandlinger som filler, Botox, Radiesse, SkinPen, Profhilo og Vitaran. Vores mÃ¥l er ikke at Êndre, men at fremhÊve – og skabe et resultat, der passer harmonisk til netop dig. Klinikken er lÊgeligt ansvarlig og ejet af overlÊge Dorte Clemmensen, som er international trÊner i Radiesse og kÃ¥ret til én af Nordens dygtigste behandlere. Med 12 Ã¥rs erfaring i kosmetiske behandlinger og 24 Ã¥rs lÊgefaglig baggrund sikrer vi, at du som kunde er i trygge og erfarne hÊnder. Vi er kendt for vores naturlige tilgang til Êstetik og arbejder altid med individuel rÃ¥dgivning, hÞj faglighed og avanceret teknologi – som f.eks. hudanalyse med AURA 3D-scanning. Derudover uddanner vi ogsÃ¥ kosmetiske sygeplejersker gennem vores eget akademi og mesterlÊreforlÞb. Kosmetisk Hviidsminde henvender sig til dig, der Þnsker kvalitetsbehandling, personlig rÃ¥dgivning og et resultat, der holder – bÃ¥de Êstetisk og sundhedsmÊssigt. Vi tror pÃ¥, at skÞnhed begynder med velvÊre, og vi glÊder os til at byde dig velkommen i en klinik, hvor tillid, Êgthed og ekspertise gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

30件のレビュヌ

Smukke resultater af behandlinger

Jeg bliver meget rÞrt over den mÃ¥de at blive taget imod pÃ¥, nÃ¥r man trÊder ind i klinikken i Kolding. Jeg har kommet der en del, hvor jeg bl.a. har fÃ¥et fantastiske resultater af forskellig behandlinger, af skÞnne sygeplejerske. Men min absolut favorit behandling er radiesse ✹ Jeg er forblÞffet over hvor store resultater jeg har fÃ¥et, bare for 2 behandlinger. Dorte er exceptionel dygtig til sit arbejde og hendes prÊcision og dygtighed, samt hendes faglighed er ganske enestÃ¥ende. Æstetikken og kunsten, samt tryghed er smukt! TAK!
Den varmeste anbefaling herfra 🌷

2025幎9月19日

KÊre Auroura. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏜💫
Tusind tak for din fine og personlige anmeldelse.

Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞler dig trygt og godt taget imod i klinikken i Kolding, og at du har opnÃ¥et sÃ¥ flotte resultater af dine behandlinger – sÊrligt med Radiesse - din hud strÃ¥ler ❀

Tak for de pÊne ord om Dorte og teamet. Faglighed, prÊcision og Êstetik er noget, vi lÊgger stor vÊgt på, og det er dejligt at vide, at det mÊrkes.

Vi sÊtter stor pris på din tillid og din anbefaling.

Jeg har fÃ¥et filler i lÊberne hos Åsa

Jeg har fÃ¥et filler i lÊberne hos Åsa hos klinikken i Risskov, og jeg mÃ¥ bare sige at der intet er at sÊtte en finger pÃ¥. Fra man gÃ¥r ind af dÞren bliver man mÞdt en skÞn receptionist, Stephanie - som i Þvrigt er genial hvis man er lidt nervÞs.

Jeg er ret nervÞst anlagt, men denne gang mÃ¥ jeg sige, at jeg har fÞlt mig helt sikker hele vejen igennem. Jeg har fuld tiltro behandling og en fÞlelse af, at Åsa ikke lader mig gÃ¥ ud af dÞren uden at hun selv er helt tilfreds.

SjÊldent mÞder man sådan en service! Jeg vil ihvertfald ikke andre steder hen.

2025幎9月24日

KÊre Laura
Tusind tak for din fine anmeldelse – det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og i gode hÊnder hos bÃ¥de Stephanie og Åsa. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 🖀

De bedste hilsner,
Michelle
Hviidsminde

Fantastisk sted

Fantastisk sted , Dorte, Lars og Michelle er altid meget imÞdekommende meget tryg oplevelse.
Altid et naturligt resultat.
FÃ¥r mine behandlinger med radiesse og Botox ved Dorte.

2025幎7月11日

KÊre Marisha
Naturlige resultater og en tryg oplevelse er noget, vi vÊgter meget hÞjt.

Tak for din tillid – Vi sÊtter stor pris pÃ¥ det og glÊder os til at byde dig velkommen igen. 🀍 tusind tak for din anbefaling 🙏🏜❀

Professional, personal, and friendly.

Went to the Aarhus clinic for botox and filler. Everyone there was very welcoming and professional, my treatment was perfectly personalised to what suited me. Felt like I was in good hands from beginning to end! Thank you so much, so happy with my results. 🫶

2025幎5月2日

Dear Kiera,

Thank you so much for your wonderful 5-star review and for taking the time to share your experience with us. We are truly delighted to hear that you felt welcomed, well cared for, and in safe hands throughout your visit to our Aarhus clinic.

Providing personalised treatments and a professional yet friendly atmosphere is very important to us, so it means a lot to know you are happy with both your experience and your results.

Thank you again for your trust – we look forward to welcoming you back. 🀍

Kind regards,
Hviidsminde

Uddannelse til kosmetisk sygeplejerske

Jeg har taget min uddannelse til kosmetisk sygeplejerske hos Kosmetisk Hviidsminde, og det har vÊret et helt igennem fantastisk forlÞb.
Et trygt lÊringsmiljÞ hvor fagligheden er i hÞjsÊdet, og med et unikt og yderst kompetent samt passioneret personale.

Dorte er en fantastisk formidler - og jeg vil anbefale alle der overvejer en uddannelse som kosmetisk sygeplejerske, at indtÊnke denne klinik.

En helt igennem unik oplevelse ✹

2025幎3月8日

Kosmetisk Hviidsminde からの回答

Tusind tak for dine fine ord, Amalie.

Det har vÊret en fornÞjelse at have dig pÃ¥ uddannelsen, og vi er meget glade for, at du nu er blevet en del af teamet hos Kosmetisk Hviidsminde. Din faglighed og engagement passer perfekt ind hos os ✹

Fantastisk sted

Fantastisk sted, fantastisk sÞde tÃ¥lmodige og yderst faglige dygtigt personale. 💕
Jeg vil klart anbefale Hviidsminde og Dorte - hun er så sympatisk, rar og tryg 💖

2025幎7月8日

Kosmetisk Hviidsminde からの回答

Tusind tak for de fine ord! 💕

Det glÊder os virkelig, at du fÞler dig tryg og godt taget imod af Dorte og teamet. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og glÊder os til at se dig igen 💖

Smuk hud starter her

Har fået lavet SkinPen et par gang hos Hviidsminde og behandlingen har ikke gjordt andet end gavnet mit hud. Behandlingen var både professionel og behagelig, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen. Hudens struktur, fornyelse, som er det vÊre. En selvkÊrlig investering jeg helt klart gÞr igen.

En klar anbefaling som kunde at blive behandlet hos Kosmetisk Hviidsminde🌟

2024幎10月16日

Tusind tak for din anmeldelse, Diana 🌟

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med SkinPen, og at du er glad for resultatet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Hviidsminde er et dejligt sted at komme

Hviidsminde er et dejligt sted at komme og man får en Êrlig og prÊcis vejledning ift. sine Þnsker og et smukt naturligt resultat. Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger

2025幎4月11日

Kosmetisk Hviidsminde からの回答

Mange tak for de fine ord! Det er altid dejligt at hÞre, at vores vejledning og de naturlige resultater gÞr en forskel. Vi er glade for, at du er tilfreds med dine behandlinger og ser frem til at se dig igen snart.

De varmeste anbefalinger herfra

Jeg er virkelig glad for at komme hos Hviidsminde. De er yderst professionelle og mine resultater har vÊret spot on, hver gang 👍

2025幎7月4日

Kosmetisk Hviidsminde からの回答

Tusind tak for de varme ord! Det betyder meget for os at hÞre, at du altid fÃ¥r gode resultater og fÞler dig godt taget imod. Vi glÊder os til at se dig igen 👍

⭐⭐⭐⭐⭐

Smukke og naturlige lÊber – fantastisk behandling!🀩

Jeg er super tilfreds med min behandling hos Kosmetisk Hviidsminde! Mine lÊber er blevet prÊcis, som jeg Þnskede – flotte, naturlige og harmoniske.
Behandlingen var både professionel og tryg, og jeg fÞlte mig i virkelig gode hÊnder hele vejen igennem. Personalet er sÞde og imÞdekommende og lytter til alle ens Þnsker!

Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen.☺🌟

2025幎3月20日

Tusind tak for din fine anmeldelse, Isabella 🌟

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med dine lÊber og fÞlte dig tryg under behandlingen. Vi sÊtter stor pris på dine ord og ser frem til at byde dig velkommen igen!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。