Wel hoge kortingen af en toe. Helaas komen de verzendkosten meestal wel dichtbij de orginele prijs. Zonder kortingen.. Voor de rest zijn de producten geweldig gedoseerd smaak ook geweldig en daarom Go... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij de aktie zou ik een mail krijgen zodra ik kon inloggen, deze heb ik echter niet gehad maar had zelf ingelogd. Hierdoor heb ik waarschijnlijk ook geen kans gehad op de aktie mbt de gratis kans op G... ãã£ãšèŠã
13 april met de kortingsactie besteld en de volgende dag had ik alles al binnen, helaas niet de GOAT pre workout gewonnen maar top, met zulke drukte en toch netjes kunnen leveren , klasse Gefelicit... ãã£ãšèŠã
Goede ervaring met Kosso Nutrition. De producten smaken lekker, mengen goed en helpen bij mijn trainingen en herstel. De prijs ligt iets hoger, maar de kwaliteit maakt dat goed. Zeker een aanrader!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kosso Nutrition is ontstaan vanuit een duidelijke visie: hoogwaardige supplementen ontwikkelen die écht bijdragen aan prestaties en herstel. Met jarenlange ervaring in de fitness- en supplementenwereld is het merk gebouwd op kennis uit de praktijk. Bij Kosso Nutrition staat één principe altijd centraal: kwaliteit = prioriteit. Daarom worden alle formules zorgvuldig samengesteld met effectieve doseringen en hoogwaardige ingrediënten. Geen onnodige toevoegingen, maar producten die ontwikkeld zijn om sporters optimaal te ondersteunen bij hun trainingen en doelen.
é£çµ¡å
Aan de Heijgraef 13, 6161DK, Geleen, ãªã©ã³ã
- info@kossonutrition.nl
- kossonutrition.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik ben heel blij met de producten dieâŠ
Ik ben heel blij met de producten die ik heb besteld bij Kosso Nutrition . Ik voel er mezelf veel beter door om die producten te gebeuren voor en na de gym. En het was ook een snelle levering. Ik ben heel blij dat ik bij Kosso Nutrition heb besteld , het zijn de beste producten die er zijn en daarom geef ik de producten die ik heb besteld zeker en vast een 10/10 . Ik ga zeker en vast nog meer producten bij Kosso Nutrition. Jullie zijn de beste . Ben een hele grote fan van Kosso Nutrition .
Altijd zeer snelle levering en topâŠ
Altijd zeer snelle levering en top producten. Aanrader!
Verwerking van betaling
Jammer dat Verwerking van betaling zeer lang duurde.
Verder zeer tevreden over de Produkten.
Topper de top
Snelle bezorging
Shakebeker vergeten
De kwaliteit van mijn spullen is goed alleen mist erg nog een shakebeker die had ik wel besteld ook betaald maar niet gekregen. Kunnen jullie die nog opsturen?
Lekker en niet zo duur
Snelle levering lekker en voor een goede prijs en voor mij heel belangrijk geen kramp meer
Was snel bezorgd en product was goeieâŠ
Was snel bezorgd en product was goeie kwaliteit
Het was goed maar wel wat minder goedâŠ
Het was goed maar wel wat minder goed verpakt alles zat door elkaar en de pot was opengedraaid
Topper
De bestelling verliep vlot...als ook de levering. Ik heb net de proteïn vanille oats geprobeerd...Overheerlijk!!!
Ik heb weer met een mooie korting mijnâŠ
Ik heb weer met een mooie korting mijn voorraad aan kunnen vullen, de bestelling was super snel binnen en de smaken zijn weer top! Zeer benieuwd naar GOAT !! Thanks kosso
echt gewoon super
echt gewoon super, de lever snelheid,m de kwalitijd, de klanten service
Top levering
Ik had besteld op de dag dat Kosso 30 werd en gaf ook 30% korting.
Je moet nagaan dat er massaal besteld wordt, en toch heb ik mijn bestelling de volgende dag ontvangen.
Klasse ððŸ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹