Heel tevreden met de montage van onzeâŠ
Heel tevreden met de montage van onze kunststof kozijnen. Alles werd netjes afgewerkt en de factuur was precies zoals beloofd.
Kozijnen Hoorn is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op hoogwaardige raamkozijnen voor woningen en bedrijfspanden. Wij helpen klanten bij het verbeteren van comfort, isolatie en uitstraling van hun woning door het leveren en installeren van duurzame kozijnen van topkwaliteit. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, ons team staat klaar om professioneel advies en vakmanschap te bieden. Wij werken met moderne materialen zoals kunststof, aluminium en hout, zodat elke klant een oplossing kan kiezen die perfect aansluit bij zijn of haar wensen en budget. Onze kozijnen zijn ontworpen met oog voor detail, energie-efficiëntie en lange levensduur. Hierdoor dragen ze niet alleen bij aan een mooie uitstraling van uw woning, maar helpen ze ook om energiekosten te verlagen. Bij Kozijnen Hoorn staat klanttevredenheid centraal. We begeleiden onze klanten gedurende het hele proces: van persoonlijk advies en nauwkeurige metingen tot professionele installatie. Transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit vormen de basis van onze werkwijze. Dankzij onze ervaring in de branche weten wij precies waar goede kozijnen aan moeten voldoen. Wij streven ernaar om elke klant een zorgeloze ervaring te bieden en een resultaat waar men jarenlang van kan genieten. Kozijnen Hoorn is uw betrouwbare partner voor duurzame en stijlvolle raamkozijnen.
Nieuwe Steen 8, 1625 HV, Hoorn, Noord Holland, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De nieuwe kozijnen passen prachtig bij onze woning. De montage verliep netjes, de monteurs waren vriendelijk en het resultaat maakt het huis veel mooier.
de ploeg werkte rustig door en hield overzicht
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã