De aluminium kozijnen zijn stevig en zien er mooi uit, zeker ze geld waard. De monteurs waren vriendelijk en efficient. Troep werd netjes opgeruimd
レビュアーのコメントを見てみましょう
zelfs de afwerking rond de ramen was correct uitgevoerd
ze deed ook buiten de vents echt stuk schoner beetje rare beweging maar werkt
m'n partner merkte als eerste dat de ramen eindelijk droog bleven, vooral in de woonkamer waar het altijd vochtig was
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Kozijnen Utrecht, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kozijnservices in Utrecht en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van duurzame en energie-efficiënte raamkozijnen die naadloos aansluiten bij de architectuur en stijl van uw woning of bedrijfspand. Bij Kozijnen Utrecht staan vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Ons team van ervaren professionals werkt met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw kozijnen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de isolatie en veiligheid van uw pand. Wij bieden een breed scala aan kozijnoplossingen, van klassieke houten kozijnen tot moderne kunststof en aluminium opties. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en een uitstekende service, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie en nazorg. We nemen uw wensen en behoeften ter harte en leveren oplossingen op maat die perfect passen bij uw specifieke situatie. Kozijnen Utrecht is trots op onze positieve beoordelingen en aanbevelingen van tevreden klanten. Wij nodigen u uit om onze Trustpilot profiel te bekijken en te ontdekken waarom wij de voorkeurspartner zijn voor kozijnservices in Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ervaar de kwaliteit en service van Kozijnen Utrecht.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kan dit bedrijf aanraden
Kan dit bedrijf aanraden, hebben hier de kozijnen geleverd en montage ziet er goed uit.
Eerst hadden we houten kozijnen maar nu…
Eerst hadden we houten kozijnen maar nu kunststof laten zetten, staat netjes en is veel praktischer, goed bedrijf
Goed werk geleverd!!
Alles goed verlopen
Ben heel tevreden met hoe alles gegaan is. Afhandeling en plaatsing zijn beide goed.
Heel blij met onze nieuwe houten…
Heel blij met onze nieuwe houten kozijnen. Veel keuze en vind ze erg mooi staan bij onze woning.
Offerte was snel binnen
Offerte was snel binnen. Nette prijzen en flexibel bij het inplannen van de werkzaamheden.
Goede ervaring met dit bedrijf
Goede ervaring met dit bedrijf. Hier de kozijnen door hun laten vervangen en alles is goed en we verlopen.
Sven is een hele vriendelijke…
Sven is een hele vriendelijke ondernemer. 3 kozijnen bij hem gekocht en laten plaatsen.
Kozijnen zijn hier deze week geplaatst
Kozijnen zijn hier deze week geplaatst. Zier er goed uit. Doen hun best om alles mooi af te werken. Alles lijkt er ook stevig in te zitten. Ben tevreden.
Top offerte
Kreeg snel reactie op mijn offerte aanvraag. Blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Zijn goede kozijnen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。