䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Ikke godt nok..

Bestilte en cÊsarsalat med kylling og en gang nuggets med fries.
CÊsar salaten kom med kyllingetern og uden croutoner. Dressingen smagte ikke af 'cÊsar' og parmesanosten var fuldstÊndig smaglÞs og i en virkelig ringe kvalitet. Nugetts.. helt anonyme, men lige nÞjagtig ok.. numneret fÞr en klage. Pommes er prÞvet tidligere og plejer vÊre lÊkre,- idag var de kedelige. Dyppelse: chilimayo.. smagte mest som thousand Island med noget chili-ketchup 'ish. Remoulade var god.. måske fra gråsten og for 15 kr. for en lillebitte skål- i den grad også betalt.
Kommer gerne til hygge og Þl, men maden springer jeg over. SÞde piger til betjening og hyggelig stemning med flot udsigt giver de 2 af stjernerne.

2025幎9月19日

BesÞgte Kram

BesÞgte Kram d. 31 aug kl.14.45.
Gik i indenfor for at se et menu kort.
Den unge mand fortalte de lukkede kÞkkenet 1 time fÞr I lukkede kl.16.00 .Jeg spurgte venligt hvor det stod henne.Svaret var på deres menu kort.HVOR.
Han bukkede sig ned godt sur.LÆS dette her fÞr du bestiller .Kunne man ikke have skrevet de udenfor til info.Der gÃ¥r langt tid fÞr vi besÞger dette sted igen

2025幎8月31日

Perlen KRAM Spiseri, FrederiksvÊrk Havn

Stedet hvor KRAM spiseri ligger, er absolut en perle, fantastisk udsigt og Havn.
KRAM Spiseri har en rar og hyggelig samt god stemning. Glade,venlige og sjove personaler.
Menuen er til at gÃ¥ til og for alle, maden god ligesÃ¥ portionerne. tÊnker de fleste kan blive mÊtte. Et besÞg vÊrd. 🙃🙂

2025幎6月13日

Åbningstider som de gider

Vi kom forbi 14:15 og sÃ¥ pÃ¥ en tavle, at der var Ã¥ben til klokken 18. Vi besluttede at gÃ¥ en tur for sÃ¥ at komme tilbage for at fÃ¥ en Þl mm. Vi var der klokken 15:15 alt var lukket, tavlen var visket ren, de gad Ã¥benbart ikke alligevel. Øv

2025幎6月9日

Havde bestilt bord

Havde bestilt bord, da vi ankommer kan de se vi har bestilt men der er en kok som siger at vi ikke kan få plads alligevel på trods af en nÊsten tom restaurant.
Den ungemand som skulle betjene os for skÊldud af kokken og stemningen imellem personalet er tydelig presset. Den ungemand må på kokkens anvisning afvise os, hvilket han beklager på en fin måde.
UseriÞst og dårlig stemning i restauranten.

2025幎5月30日

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Ikke det store menukort, ingen forretter og desserter, men man kan nemt blive mÊt af en hovedret. Vi fik stjerneskud og bÞf. Godt tilberedt og flot anrettet. Smagte rigtig godt. Et godt råd: Skrig ned for musikken. Det er ikke alle gÊster som har samme, og jeres, musiksmag.

2025幎4月18日
5぀星のうち3の評䟡

Vi har vÊret der 5 gange

Vi har vÊret der 5 gange, med bÞrn og bÞrnebÞrn og menuen er det samme......
Det er et skÞnt sted, med en mega god stemning...men vi fravÊlger stedet da menu-kortet er kedeligt, nu har vi ligesom fået svinekÊber nok....
Hvis der skete lidt fornyelse, var vi faste kunder...

2024幎9月20日
5぀星のうち5の評䟡

Utrolig hyggeligt sted med masser af

Utrolig hyggeligt sted med masser af fede aktiviteter der altid indbefatter god mad, masser af grin og snakke 💫

Der er plads til alle og kommer man en solskinsdag kan man nÊsten vÊre 100% sikker på at der sker et eller andet udendÞrs i de fantastiske omgivelser.

Helt sikkert mere end 1 besÞg vÊrd!!!

2024幎9月14日

Det skÞnneste sted

KRAM Spiseri på FrederiksvÊrk havn er et af de hyggeligste steder.
Omgivelserne er så fine og hyggelige.
Personalet er noget af det sÞdeste, man bliver altid mÞdt med et kÊmpe smil. Der er en rigtig hyggelig og rar stemning mellem personalet og kunderne.
Maden er virkelig lÊkker, og alt smager super lÊkkert. Deres KRAM Burger er helt klart et besÞg vÊrd.

Udover at KRAM Spiseri er en restaurant, er det også et sted med en masse arrengementer. FÊllesspisning, Banko, leg for bÞrn og deres familier og meget mere.

KRAM Spiseri er et helt genialt sted.

De stÞrste og varmeste anbefalinger herfra.

2024幎9月10日

En perle på FrederiksvÊrk havn

Hvis man skal spise et sted som ikke er som alle andre, sÃ¥ skal man spise pÃ¥ KRAMSpiseri. Er herligt sted hvor man kan koble fra efter en lang arbejdsdag med sin kÊreste eller kone, deres mad er altid tiptop klasse og kokken og personalet er altid super sÞde. 👚🏜‍🍳

Har i ikke prÞvet KRAMSpiseri sÃ¥ kan jeg anbefale at i kommer pÃ¥ en dejlig solskinsdag sÃ¥ i nyde maden eller et koldt Þl eller et glas rosé pÃ¥ deres store terrasse, hvor de ogsÃ¥ engang imellem spiller musik. Har du bÞrn med har de ogsÃ¥ en masse spil man kan lÃ¥ne. 🙌🏜☺

2024幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

Meget dårlig oplevelse at spise KRAM

Meget dårlig oplevelse at spise KRAM Spiseri FrederiksvÊrk Havn

Chef & Personalet smagte Gentagne gange på maden (Tjener spiste ved disken hvor hun betjener og hun tog sin gaffel hun spiste med smagte mange gange på den mad der skulle serveres for kunderne i restauranten😰😰😰🥹 Da kokken sagde kom og smag ??! imens jeg sad i restauranten med min datter og spiste den mad vi havde bestilt der stod i menukort at det var hjemmelavet slagterfrikadeller ???
Jeg kunne se at de blevet opbevaret pÃ¥ kÞl og varmede i mikroovnen og det resulterede i at de var mega tÞrre og de smagte kun af peber da der var megastore peberkorn i og kartoffelsalat er ikke hjemmelavet den var pÃ¥ /i spand dejlig hÃ¥rde kartofler🥹🀯

Og min datter fik pomfritter Var helt blÞde da de ikke havde fået nok varme ved tilberedning og nuggets mega blÞde os

Jeg valgte at fortÊlle det til kokken og han tog heldigvis godt imod det 🀣🀣🥹 tusind tak For din mening sagde han🫢🀩 Og jeg fik heldigvis mine penge tilbage pÃ¥ den mÃ¥de

2024幎8月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ