レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En rolig tjÀnst för alla som vill ha gott och intressant vin och testa nÃ¥got nytt vid sidan av Systembolagets utbud. Handlat pÃ¥ Kran flera gÃ¥nger och aldrig varit besviken. Kul ocksÃ¥ att spara en flas... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter i min smak. Leverans tÀtt inpå köpet. Gillar informationen som skickas med i lådan - trevligt. Ofta problem med leveranser på grund av Airmee.

5぀星のうち5の評䟡

Grymma viner till rÀtt pris! Jag har hitintills inte blivit besviken en enda gång, nÀr jag köpt vi från KRAN! Topp leverantör med kunskap om vin och ett kontaktnÀt som hittar guldkornen!

5぀星のうち4の評䟡

Leverans, förfarande Dock var smaken på vinet ett nederlag Californien brukar leverera bÀttre Det var på grÀnsen till lite blaskigt

䌁業情報

1. ワむン専門店
  2. アルコヌル飲料卞業者
  3. 飲料流通業者
  4. 酒屋
  5. ワむンの卞売・茞入業者

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till KRAN, en oberoende e-handel med stora ambitioner som sÀljer vin online. Hos KRAN står hög kvalitet i centrum. Vi letar upp hantverksmÀssiga och hållbart producerade viner som vi levererar direkt hem till dig. Snabb och smidig hemleverans av vinet. Som en modern vinhandel bör fungera.

4.5

5぀星のうち2の評䟡

Leverera snabbare

2026幎3月29日

Hej Rosy,
Normal leveranstid för oss Àr 1-2 veckor. Nu låg påsklovet precis efter denna lansering och med tanke på att många var bortresta valde vi att skjuta på leveranserna så i det hÀr enskilda fallet var det snarare 2-3 veckor.
Vi förstår att det kan upplevas som lång tid, men vi gör alltid vårt bÀsta för att leverera så snabbt och hållbart det går till alla våra kunder.
Vi uppskattar att du att köpt viner hos oss på KRAN.vin och hoppas se dig snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter i min smak

Ofta problem med leveranser på grund av Airmee.

2026幎3月30日

KRAN.vin からの回答

Tack för omdömet Mattias! Kul att du gillar vÃ¥ra produkter och tack för feedbacken om Airmee. Vi Àr medvetna om problemen vissa upplever med Airmee, de Àr Ã¥terkommande pÃ¥ nÃ¥gra fÃ¥ postnummer. Vi jobbar pÃ¥ en lösning med fler leverantörer och hoppas pÃ¥ sÃ¥ sÀtt minska det ”gnissel” du har upplevt. Vi jobbar hela tiden för bÀttre och smidigare lösningar. Tack Ã¥terigen och njut av vinerna!

KRAN levererar excellenta viner

Excellenta viner till rimliga priser med vÀlfungerande leveranser

2025幎11月24日

KRAN.vin からの回答

Tack för fint omdöme Anna. Njut av vinerna och vÀlkommen åter!

Gott, snabbt och smidigt

LÀtt att bestÀlla, snabb leverans och sjÀlvklart ett fantastiskt gott vin! Ett kul koncept med månadens slÀpp!

2025幎11月3日

KRAN.vin からの回答

Tack för fint omdöme Helena! Njut av vinerna och vÀlkommen åter!

Alla behöver en Kran

Snabb och bra leverans. Framförallt Àr vinet som levereras alltid precis vad som utlovas. Full pott och inget att klaga på.

2025幎8月11日

KRAN.vin からの回答

Hej Christian, stort tack för fint omdöme! Njut av vinerna, vi uppskattar att ha dig som kund!

5぀星のうち2の評䟡

Har inte fått leverans Ànnu

Har inte fått leverans Ànnu! Airmee skriver och sÀger att de ej fått lev från Kran!!!?/T

2025幎7月6日

KRAN.vin からの回答

Hej Tommy! Tråkigt att höra att leveransen inte gått som förvÀntat. Vi bytte nyligen till ny leverantör i form av Airmee; överlag har det gått bra med några få undantag och du verkar dessvÀrre vara en av dessa. Vi hoppas att det nu har löst sig och att du har fått ditt vin.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。