Simpelthen bare fantastisk.
Simpelthen bare fantastisk hele vejen rundt.
Mick som er behandler mÞder altid en med et kÊmpe smil.
Han er super dygtig og har virkelig hjulpet både mig og min mor.
Vi er så taknemlige for Mick.
Hos Terapi BÞlgen tilbyder jeg kranio sakral terapi, der arbejder med det kranio-sakrale system for at fremme balance og helbredelse i kroppen. Terapien fokuserer på at lÞsne spÊndinger og forbedre bevÊgelsen i kranie, rygsÞjle og hjernehinden. Hos mig er alle velkomne, og isÊr folk med ADHD, Autisme, Angst, Depressioner, Sportsskader, PiskesmÊld og lign. Rygproblemer har jeg god erfaring med.
HÃ¥ndvÊrkervÊnget 37, 1, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
Simpelthen bare fantastisk hele vejen rundt.
Mick som er behandler mÞder altid en med et kÊmpe smil.
Han er super dygtig og har virkelig hjulpet både mig og min mor.
Vi er så taknemlige for Mick.
Jeg opsÞgte behandling hos Mick, grundet stress samt spÊndingshovedpine. Mick er meget dygtig og professionel, han er god til at fÃ¥ en til at komme helt i ro og fÃ¥ skabt balance i kroppen. Min hovedpine samt spÊndinger i nakke gik vÊk allerede dagen efter behandling. Han kan varmt anbefales herfraððœ

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Mick hjalp mig med mit sÞvn besvÊr. Fantastisk behagelig og afslappet terapi i gode rammer. En fantastisk oplevelse og man fÞler at vÊre i trygge hÊnder.
Kan kun anbefales.
Mvh Keld Theodor

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Inge mÞdte op hos Mick; med undt i nakke og ryg, skaden er sket af trÊk, men efter behandlingen var smerterne gået i sig selv, derefter lå jeg et kvarters til for mig selv, og det var ligesom, jeg svÊvede i min ejen krop, en god oplevelse, og i alt var det meget proffesionelt,

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Super behandling .Det gjorde det ved mig at jeg var både overrasket over hvor godt det hjalp mig og i den modne alder som man nu er så kan jeg kun anbefale den behandling. Vh. Den travle pensionist Tom Henry Hansen

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Mick er en MEGA dygtig behandler!!!
Man mÊrker med det samme,at man er i trygge og profesionelle hÊnder!!
Jeg har fået flere behandlinger hos Mick.Ikke to behandlinger er ens og jer er hver gang gået derfra med en fantastisk fÞlelse i krop og sind.
Dyb respekt og de aller bedste anbefalinger herfra!!ððœ

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
5 stjerner er ikke ros nok for de professionelle og virkelige effektive behandlinger som jeg har fået af mick.
Efter piskesmÊld har jeg dÞjet med sovende fingre om natten og nakkesmerter i flere måneder, men efter effektiv gennemgang af hele min krop med ekstra fokus på nakke og skuldre, er mine fingre stoppet med at sove og mine nakkesmerter er reduceret.
Jeg forventede absolut ikke et kvick fix men var utrolig overrasket over den positive effekt det havde efter 1 behandling og jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg kommer igen fordi mick er yderst professionel og dygtig. AtmosfÊren er behagelig hvilket hjÊlper til at man slapper af og får det optimale ud af behandlingen.

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Mick er en kanon dygtig behandler og jeg kan varmt anbefale ham til alt, man måtte dÞje med. Jeg har haft stor gavn af både KST og Traume behandling og har aldrig fortrudt jeg valgte Mick. Giver ham mine bedste anbefalinger.

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
For fÞrste gang i lang tid, formåede Mick at få mig til at vÊre afslappet i hele kroppen.
Jeg har fået tre behandlinger og kan helt klart mÊrke en forskel.
Mick er en sympatisk, empatisk og rolig mand, som man kan mÊrke på, at han så gerne vil hjÊlpe andre mennesker.

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Super fed oplevelse som alle burde prÞve man får en hel ud af kroppen fÞlelse bagefter

Fantastisk behandling
Meget professionel behandler samt gode omgivelser
Man fÞler sig tryg

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Mick er en fantastisk behandler, han har nÊrvÊrende og lyttende overfor de problematikker jeg kom/kommer med, og jeg har det fantastisk i min krop efter behandlingen, samt efterfÞlgende.
En klar anbefaling herfra, og jeg selv glÊder mig til min nÊste behandling ð

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Jeg vil varmt anbefale denne behandler , som har fjernet en kronisk hovedpine samt reduceret mine fibromyalgi smerter så meget at jeg fÞler jeg har fået et nyt liv.

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Mick er super sÞd og behagelig, det er dejligt at komme forbi ham og fÃ¥ ârettetâ lidt pÃ¥ kroppen.

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Hvis du vil give dig selv den bedste gave, så kan du med stor tryghed booke en behandling hos Mick.
Du vil fÃ¥ en behandler som er nÊrvÊrende, super professionel og sÊtter dig i centrum. Mick formÃ¥r at skabe trygge omgivelser og man kan mÊrke hans gode energi hele vejen igennemððŒ allerede under og efter den fÞrste behandling, kunne jeg virkelig mÊrke dybdegÃ¥ende reaktioner i krop og sind, jeg havde en ro som jeg ikke har mÊrket fÞr. Giver hermed de varmeste anbefalinger herfra âºïž

Kraniosakralterapibolgen ããã®åç
Kan kun give mine varmeste anbefaling. Omhyggelig og orienterende hele behandlingen igennem, med fantastisk resultat og hovedepinefri for fÞrste gang i 12 år efter blot 1 behandling. Bedste gave jeg har givet mig selv