Kristoffers indsats er en femstjernet oplevelse. Overholdelse af aftaler, god kommunikation og flotte resultater hÃ¥ber man altid pÃ¥, nÃ¥r man bestiller en vare hos en virksomhed - og det er 100% hvad d... ãã£ãšèŠã
Man kan stole på at Kristoffer overholder sine aftaler og han levere nogle super rene vinduer Meget hÞflig ung mand der sÊtte sit fag hÞjt :)
Frisk ung mand, det gik tjep og jeg var overrasket hvor grundig han var, ogsÃ¥ trÊtammerne var renvasket og ikke en stripe hele vejen rundt, sÃ¥ naturligvis 5 stjerner, det kan skutte gÞres bedreððª
Frisk ung mand, godt humÞr og godt arbejde
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din professionelle partner inden for vinduespudsning! Jeg er dedikeret til at levere enestående service, og sikrer at dine vinduer skinner klart og fejlfrit. Jeg forstår vigtigheden af rene vinduer til at skabe et indbydende miljÞ, og forbedre både Êstetikken og funktionen af din ejendom. Lad mig tage mig af din vinduespudsning, så du kan nyde synet af klare vinduer uden besvÊr. Jeg sender altid en sms 1-2 dage fÞr jeg kommer. Jeg går op i hÞj kvalitet og ordenliget resultater. Derfor giver jeg mine kunder 100 % tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds, så kommer jeg og retter op på fejlen, kvit og frit. Kontakt mig i dag for at få et tilbud, og lad mig hjÊlpe dig med at holde dine vinduer rene og strålende!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Glimrende service
Glimrende service. Kom når da de havde lovet det og vinduerne blev dejligt rene. Ser frem til at de kommer igen.
PrismÊssigt fantastisk.
Altid helt fantastisk service
Altid helt fantastisk service
Jeg kan nemt anbefale Kristensen Vinduespudser
Anbefaling herfra
Dejligt med besked inden ankomst. Og har pÊne rene vinduer efter besÞg. Alt godt.
Kompetent til opgavenðtilfreds medâŠ
Kompetent til opgavenðtilfreds med resultatet ð
Tip top tilfreds
Her kan fÃ¥ lov at pÃ¥ pusset hver 3 mÃ¥ned, det er Tip top serviceâŠð€ ð
De er altid pÊne og det bliver bareâŠ
De er altid pÊne og det bliver bare gjordt dåser er dejligt nu nÊste gang skal han inden for
Fin service og rene ruder ðð
Superflot resultat
Superflot resultat !
Meget velfungerende ift. kommunikation - digitalt, nemt og enkelt.
FÞrste besÞg idag
FÞrste besÞg idag. vi var ikke hjemme, men kom hjem til flotte nypudsede vinduer. 1000 tak.
Har vÊret god til at svare pÃ¥ mineâŠ
Har vÊret god til at svare på mine spÞrgsmål og et flot resultat.
Flot og grundigt arbejde
Flot og grundigt arbejde
Han tager sig tiden og rengÞr på den rigtige måde
God, hÞflig og ordentlig fyr
Vi får besked inden han kommer
Vi får besked inden han kommer, udfÞrer jobbet perfekt. Nem at betale faktura efterfÞlgende. De varmeste anbefalinger.