KRiT レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. スポーツ用品店

当該企業による記述

KRiT laver håndlavet danskproduceret liquid chalk til sport og træning. Fremstillet i Aalborg med rene ingredienser og fokus på funktion og kvalitet.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

レビューの確認を行います

Fantastisk kundeservice og produkt

Hurtig levering, og produktet lever helt op til forventningen.

Jeg var så uheldig, at den ene af de to tuber der var leveret havde et defekt låg, og der blev reageret helt perfekt, med forsendelse af et nyt låg

2026年1月6日

Kære Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder mig meget at høre, at produktet lever op til dine forventninger.

Selvom det var ærgerligt med det defekte låg, er jeg rigtig glad for, at du oplevede løsningen som både hurtig og god. Det er vigtigt for os, at tingene bare spiller, og at vi hurtigt får rettet op, hvis uheldet er ude.

Tak for din tillid og rigtig god fornøjelse med det!

De bedste hilsner, Eydfinn / KRiT.dk

5つ星のうち4の評価

Den er god!

Det holder længe.
Det er lidt tyndere end der jeg plejer at bruge, men ligeså snart jeg fandt den rigtige mængde fungerer det! Også er det bare sjovt det er med farver

2025年12月12日

KRiT からの回答

Tusind tak for den verificerede anmeldelse 🙌
Det betyder meget at høre, at den holder længe – og at det spillede, så snart du fandt den rigtige mængde 💪
Og fedt du synes farverne er sjove 😄🎨

Vi stræber altid efter 5 stjerner, så hvis du kunne ændre én ting for at løfte den fra 4 → 5 ⭐, hvad skulle det så være?

Flydende kalk fra Krit.dk

Har fået anbefalet flydende kalk fra Krit.dk fra en del steder efterhånden. Jeg testede kalken ved min sidste dødløfttræning, hvor jeg smurte mit gamle kalk på den ene hånd og krit på den anden. Der var tydelig forskel på både slitage og greb, så efter første sæt gik jeg ud, vaskede hænder, og smurte derefter krit på begge. Forskellen var ret tydeligt. Derfor 5/5 stjerner herfra

2025年12月26日

Tusind tak for den grundige test og feedback, Ronny 💪
Side-om-side-tests fortæller altid sandheden, så det er fedt at se, at forskellen var så tydelig.

Tak fordi du tog dig tid – og for de 5 stjerner 🙌
/Eydfinn, KRiT

Krit er vejen frem 💪

Min træner havde fået fat i en tube. Jeg prøvede lidt af det.
Jeg har prøvet meget kalk, men efter 40 min super svedig workout med gennemsnits puls pá 160, var der stadig masser greb
Andet kalk holder sjældent mere end 10-15 min med mine svedige hænder
Efter at have prøvet det, måtte jeg købe en tube selv, trods jeg lige har købt almindelig flydende kalk
Jeg glæder mig allerede til min tube Krit.

Nu har jeg fået min egen tube og det fuldt op til forventningerne.
Det ender med at det andet kalk jeg havde købt før Krit, bliver givet væk - Krit er vejen frem 💪😊

Husk at ryste tuben grundigt.

2025年12月11日

Kæmpe tak for de ord, Christian! 🙏🔥

Det er præcis det, KRiT er skabt til – at holde grebet tørt, selv når pulsen banker derudaf på 160, og sveden hagler af en! 💪 At du vælger at give dit gamle kalk væk for at skifte til KRiT, er det største skulderklap, vi overhovedet kan få.

Og fedt tip med at ryste tuben grundigt – det er nemlig hemmeligheden til den helt perfekte konsistens.

Velkommen på holdet – giv den gas til træning! 👊

Verdens stærkeste kalk

Med “almindelig” kalk havde jeg en deadhang tid på 3 minutter. Med Krit kan jeg hænge i over 4. Det er absolut det stærkeste og mest effektive flydende kalk jeg nogensinde har prøvet, så det kan varmt anbefales

2025年7月16日

Tusind tak for anmeldelsen, Daniel! 🙌
Det gør mig ægte glad at høre, at KRiT har kunnet løfte din dead-hang så meget.
Det er præcis den slags feedback, der motiverer mig til at gøre produktet endnu bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for et lille projekt som mit 💙

5つ星のうち5の評価

Som styrkeløfter er grebet altafgørende…

Som styrkeløfter er grebet altafgørende for et godt dødløft, og med kridt har det aldrig været et problem. Eller i andre grebs øvelser som rolling thunder.
Kæmpe anbefaling herfra.

2025年11月28日

Kæmpe tak for anmeldelsen, Frederik! 💙
Som styrkeløfter ved du præcis hvor vigtigt grebet er, så din anbefaling betyder virkelig meget.
Jeg er glad for at høre, at KRiT har gjort en forskel for dine løft.

Tak fordi du støtter mit lille projekt – det hjælper mere end du aner 🙏🔥

5つ星のうち5の評価

Efter jeg fik mine første samples af…

Efter jeg fik mine første samples af Krit, var jeg sikker at det ville blive en succes. Produktet har en hurtig tørretid, holder længe og giver et fantastisk greb. Prisen er bestemt også en positiv faktor.

2025年8月1日

Tusind tak for din anmeldelse, Aladdin! 🙌
Det gør mig sindssygt glad at høre, at dine samples levede op til forventningerne.
Hurtig tørretid og stærkt greb er lige præcis det, jeg arbejder hårdt for med KRiT.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for de opmuntrende ord.
Det betyder meget for et lille projekt som mit 💙

Anbefales

Hurtig forsendelse til min hjemmeadresse, et godt produkt der gør hvad det lover. Rimelig pris ift. lignende produkter.

2025年11月18日

Tusind tak, Camilla! 🙌
Jeg er super glad for, at du har haft en god oplevelse med både forsendelsen og KRiT.
Det betyder meget for et lille dansk brand som mit.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det hjælper mere end du tror 💙

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。