レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig mad og service Vi bestilte herregÃ¥rdsbÞf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for sÃ¥ ville den skille. SÃ¥ kom tjeneren igen og... もっず芋る

En meget dÃ¥rlig oplevelse 🫣 1 stk med karrysild 145,- og 1 stk med fiskefilet 155,- fÃ¥s ikke meget dÃ¥rligere end hos KrÞger. Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Fiskefilet fra fryseren... もっず芋る

Vi var i KrÞgers Have IgÃ¥r til et stÞrre jule arrangement og fik den store juleplatte. 2 slags sild, Êg og rejer, smÞrstegt fiskefilet med superlÊkker hjemmelavet remoulade, lun leverpostej, flÊskeste... もっず芋る

Vi havde en virkelig dejlig oplevelse til vores pÃ¥skefrokost i dag i KrÞgers Have. Betjeningen var helt i top – venlig, opmÊrksom og imÞdekommende hele vejen igennem. Maden var bÃ¥de velsmagende og... もっず芋る

䌁業情報

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

145件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Starten på en rigtig god dag

Jeg er gået på trustpilot for at rose jer. Var forbi jer den 6. juli 2024 sammen med nogle gode venner hvor vi fik frokost, KrÞgers sharing menu. Maden smagte rigtig godt og god betjening. Den samlede oplevelse er til ug med kryds og slange.

2024幎7月6日

Vi var 5 til frokost og glÊdede os til

Vi var 5 til frokost og glÊdede os til lÊkkert smÞrrebrÞd .
En tatar mad på et lille halvt stykke rugbrÞd med noget trÞffel Mayo til 149 kr hÞnsesalat som virkede rå og havde en mÊrkelig konsistent .
Meget lidt mad for pengene og ikke god gammeldags smÞrrebrÞd som man forbinder de små haver med .
1 stjerne er for betjeningen som var i top

2024幎6月6日

KÊre Susanne

Vi takker mange gange for rosen ift vores betjening.
Vi beklager meget, hvis vores koncept ikke har vÊret nok tydeliggjort nok fÞr du valgte at besÞge os. Vi serverer ikke gammeldags smÞrrebrÞd, hvilket ogsÃ¥ fremgÃ¥r af vores hjemmeside - vi gÞr meget ud af at italesÊtte vi laver vores smÞrrebrÞd med moderne twists. Vi kontrollerede hÞnsesalaten da du spurgte ind til denne og kunne da konstaterer den var lige netop som den skulle vÊre - intet var rÃ¥t da vi sous vide vores kylling og dermed sikrer os total gennemstegning. Tartaren, som i Þvrigt koster 139,- DKK, indeholder mere end 120+ gram af topkvalitetes dansk okseinderlÃ¥r. Vi er derfor uforstÃ¥ende overfor du mener der var for lidt mad, da de fleste som besÞger os ikke spiser meget mere end 2 smÞrrebrÞd pr person. Vi er dog fortsat meget kede af du har forladt os med en kedelig oplevelse og vi vil meget gerne byde dig velkommen endnu engang og forhÃ¥bentlig fÃ¥ vendt den kedelige oplevelse til det bedre - du er hjertens velkommen til at kontakte os pÃ¥ info@kroegershave.dk sÃ¥ vi mÃ¥ske kan finde en lÞsning. De bedste hilsner - TEAM KRØGERS

Revanche

Vi var vendt retur trods en Êrgerlig oplevelse sidste år.
Denne gang fik vi en fantastisk frokost, med venlig, smilende og opmÊrksom betjening.
Maden var virkelig god og vi blev alle mÊtte.
Vi vil bestemt tÊnke KrÞgers Have nÊste gang vi skal have kvalitetssmÞrrebrÞd i hyggelige og afslappende omgivelser.
PÃ¥ gensyn!

2024幎5月18日

Meget flot service

Vi havde en hyggelig dag og fejrede en 100 års fÞdselsdag. Ved betaling lavede vi en fejl omkring drikkepenge. Ved henvendelse til KrÞgers Have gjorde de alt for at hjÊlpe os med at rette fejlen. Vi kan kun anbefale KrÞgers som et dejligt sted med god mad og en sÊrdeles flot service.
Det er ikke sidste, vi besÞger restauranten.
Under besÞget var tjenerne sÊrdeles opmÊrksomme og flinke

2024幎5月4日
自発的なレビュヌ

Vi var 12 personer til frokost i går.

Vi var 12 personer til frokost i går.
Havde bestilt platte til 429.00 kr pr. Person.
Det vil sige lidt over 5000.00 kin for mad.
Jeg er selv restauratÞr og har spist på de fleste frokost steder i KÞbenhavn.
Jeg har aldrig fået så lidt mad for mine penge det var så grotesk alle 12 personer gik sultene derfra og vi måtte gå over på en anden restaurant og bestille.
Vi var der også sidste år hvor vi fik platte og det var fint, vi troede det var det samme men Tjeneren fortalte at nu lavede de manden frisk samme dag og derfor var der ikke så meget.
En sjov forklaring det vil sige at det vi fik sidst ikke var fra samme dag.
Vi ventede en time på de små skåle med mad.
I SKRIVER I JERES SVAR AT DER GIK MAD UD , DET ER FORKERKT SELV DEN SIDSTE SKÅL MED NOGET ADVOKADO BLEV SLIKKET.

2024幎5月4日

KÊre RestauratÞr

Vi er meget kede af i havde sådan en kedelig oplevelse hos os og i dertil mener vi kun har fortjent 1 stjerne. Vi oplevede jer ellers som et hyggeligt selskab, i roste os meget for maden undervejs og da der var flere skåle mad og brÞd vi fik retur i kÞkkenet, var det ikke vores indtryk i gik sultne fra os.
Som reklameret flere steder har vi skiftet koncept efter ny kÞkkenchef er kommet til, og dette har vi ellers fået mange gode tilbagemeldinger på.
Vi vil dog altid byde gÊster velkomne hos igen og derfor vil vi gerne vende jeres kedelige oplevelse til det bedre. Så i er hjertens velkomne til at kontakte vores kÞkkenchef Emil på em@kroegershave.dk så vi kan tage en snak om jeres oplevelse.

Vi håber at hÞre fra dig/jer

De Bedste Hilsner

Team KrÞgers

Vi havde den store fornÞjelse at holde

Vi havde den store fornÞjelse at holde vores sÞns konfirmation hos KrÞgers Familiehave i lÞrdags. Fantastisk mad, stemning, personale og omgivelser. Vi og vores gÊster havde en skÞn dag. Tak!

KÊre Jacob
Tusind tak for denne fabelagtige anmeldelse i forbindelse med jeres sÞns konfirmation. Roserne bliver delt blandt hele teamet og vi takker samtidig endnu en gang for at i besÞgte os! 🙏

Rigtig dejlig frokost med kompetent og

Rigtig dejlig frokost med kompetent og venlig betjening.
Et fantastisk sted i solskin efter en tur i zoo.

2024幎4月28日

KÊre Mike
Tusind tak for din herlige anmeldelse - det er lige sådan vi Þnsker st vores gÊster skal opleve os.

Rigtig lÊkker mad

Rigtig lÊkker mad. Mulighed for glutenfri smÞrrebrÞd. Personalet var sÞdt og venligt og tjeneren Andreas hjalp mig med at vÊlge min bestilling. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en god middag :)

2024幎4月28日

KÊre Christian
Tusind tak for at du har brugt tid pÃ¥ at anmelde os. Vi er oven ud glade for at I havde et godt besÞg i haven 🙏

Kommer ikke igen

Wienerschnitzel tyk blÞd panering, og lunken sovs.
Lunken kaffe

2024幎4月26日

KÊre Peter
Tak for at du har taget dig tid og dele din oplevelse. Det er ikke tvivl om at dette ikke lever op til den standard vil skal holde. Beklager inderligt oplevelse.
Skriv til os på info@kroegershave.dk så kan vi finde ud af noget.

Klasse stemning

Klasse mad i stegt flÊsk, og fantastisk betjening af blandt andet Andreas og Anton.
Var her i 6-7 timer og stemningen var top!

KÊre Martin
Hvor er det dejligt at lÊse om jeres oplevelse! Tak for at i tog jer tid og dele det her inde 🙏

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! God stegt flÊsk, Anton og Andreas gav os en meget god betjening hele dagen!

Kan klart anbefales

KÊre Sebastian
Tusind tak for den herlige anmeldelse. Vi er glade at i havde en god oplevelse.

En fantastisk tjener.

Vi havde en fantastisk oplevelse.
Det var en mindre travl dag og vi fik rigtig god og hyggelig service.

Vores tjener var endda nede på gulvet og i hovedethÞjde med vores sÞn på nÊsten 2.

Det var fremragende mad, drikke og oplevelse.
HumÞret var hÞjt både fÞr, under og efter vores tur i KrÞgers Have.

2024幎4月22日

KÊre Brando
Vi bliver så glade for at lÊse din anmeldelse - tusind tak for at du deler den med os og tak for jeres besÞg!

We kwamen Krogers Familiehave tegen

We kwamen Krogers Familiehave tegen tijdens een bezoek aan Fredericksburg. De SmÞrrebrÞd die we bestelden was fantastisch en de beste die we tot nu toe in Kopenhagen hebben gehad. Andreas en Noah waren zo vriendelijk en erg behulpzaam en de service die we kregen was eerste klasse! Dit restaurant ten zeerste aanbevelen aan iedereen, heerlijke sfeer en fantastisch eten.

2024幎4月14日

Dear Mirage
Thank you so much for the visit and for the wonderful review 🙏

Fantastisk madoplevelse i KÞbenhavn

Fantatisk godt smÞrrebrÞd vi fik! Vi bestilte lidt forskelligt for at smage, og endte med at bestille mere😅 (smÞrrebrÞdene er godt fyldte!). Der er en dejlig stemning med god baggrundsmusik. Servicen var exceptionel god - Alle var smilende og meget venlige. Vi glÊder os allerede til at komme igen, nÃ¥r vejret er bedre og vi kan sidde udenfor i den smukke gÃ¥rd☺

2024幎4月6日

KÊre Alexander
Tusind tak for jeres besÞg og for denne meget flotte anmeldelse!

Det var en virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse, velsmagende og flot anrettet mad. Og en god service, hvad mere er der at be om!

2024幎3月31日

KÊre Andreas
Tusind tak for den flotte anmeldelse -vi er glade at du havde en god oplevelse!

Smilende og serviceminded personale .

Smilende og serviceminded personale .
Jeg bestilte påskeplatten, fik skiftede karry sild ud med rabarber sild. Alt smagte virkeligt godt. Rabarbersilden kunne de godt komme på glas så man kunne kÞbe 1 med hjem. Alt i alt en dejlig oplevelse til rimelige peng.

2024幎3月31日

KÊre Consumer
Hvilken herlig anmeldelse at lÊse, vi må bestemt få kikket på at få Rabarbersilden på glas, den er meget rigtig virkelig god.
Håber vi får dig at se igen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。