DÃ¥rlig mad og service Vi bestilte herregÃ¥rdsbÞf med bearnaisesauce. Tjener kom ud og sagde at bearnaisesauce var kold for kokken kunne ikke varme den for sÃ¥ ville den skille. SÃ¥ kom tjeneren igen og... ãã£ãšèŠã
En meget dÃ¥rlig oplevelse ð«£ 1 stk med karrysild 145,- og 1 stk med fiskefilet 155,- fÃ¥s ikke meget dÃ¥rligere end hos KrÞger. Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Fiskefilet fra fryseren... ãã£ãšèŠã
Vi var i KrÞgers Have IgÃ¥r til et stÞrre jule arrangement og fik den store juleplatte. 2 slags sild, Êg og rejer, smÞrstegt fiskefilet med superlÊkker hjemmelavet remoulade, lun leverpostej, flÊskeste... ãã£ãšèŠã
Vi havde en virkelig dejlig oplevelse til vores pÃ¥skefrokost i dag i KrÞgers Have. Betjeningen var helt i top â venlig, opmÊrksom og imÞdekommende hele vejen igennem. Maden var bÃ¥de velsmagende og... ãã£ãšèŠã
Pile Alle 18, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@kroegershave.dk
- kroegershave.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Starten på en rigtig god dag
Jeg er gået på trustpilot for at rose jer. Var forbi jer den 6. juli 2024 sammen med nogle gode venner hvor vi fik frokost, KrÞgers sharing menu. Maden smagte rigtig godt og god betjening. Den samlede oplevelse er til ug med kryds og slange.
Vi var 5 til frokost og glÊdede os tilâŠ
Vi var 5 til frokost og glÊdede os til lÊkkert smÞrrebrÞd .
En tatar mad på et lille halvt stykke rugbrÞd med noget trÞffel Mayo til 149 kr hÞnsesalat som virkede rå og havde en mÊrkelig konsistent .
Meget lidt mad for pengene og ikke god gammeldags smÞrrebrÞd som man forbinder de små haver med .
1 stjerne er for betjeningen som var i top

Revanche
Vi var vendt retur trods en Êrgerlig oplevelse sidste år.
Denne gang fik vi en fantastisk frokost, med venlig, smilende og opmÊrksom betjening.
Maden var virkelig god og vi blev alle mÊtte.
Vi vil bestemt tÊnke KrÞgers Have nÊste gang vi skal have kvalitetssmÞrrebrÞd i hyggelige og afslappende omgivelser.
PÃ¥ gensyn!
Tak for en dejlig frokost
Tak for en dejlig frokost. Vi fik lÊkre og velsmagende smÞrrebrÞd dertil kolde Þl. Servicen var i topðð! Vi kommer tilbage.
Meget flot service
Vi havde en hyggelig dag og fejrede en 100 års fÞdselsdag. Ved betaling lavede vi en fejl omkring drikkepenge. Ved henvendelse til KrÞgers Have gjorde de alt for at hjÊlpe os med at rette fejlen. Vi kan kun anbefale KrÞgers som et dejligt sted med god mad og en sÊrdeles flot service.
Det er ikke sidste, vi besÞger restauranten.
Under besÞget var tjenerne sÊrdeles opmÊrksomme og flinke
Vi var 12 personer til frokost i går.
Vi var 12 personer til frokost i går.
Havde bestilt platte til 429.00 kr pr. Person.
Det vil sige lidt over 5000.00 kin for mad.
Jeg er selv restauratÞr og har spist på de fleste frokost steder i KÞbenhavn.
Jeg har aldrig fået så lidt mad for mine penge det var så grotesk alle 12 personer gik sultene derfra og vi måtte gå over på en anden restaurant og bestille.
Vi var der også sidste år hvor vi fik platte og det var fint, vi troede det var det samme men Tjeneren fortalte at nu lavede de manden frisk samme dag og derfor var der ikke så meget.
En sjov forklaring det vil sige at det vi fik sidst ikke var fra samme dag.
Vi ventede en time på de små skåle med mad.
I SKRIVER I JERES SVAR AT DER GIK MAD UD , DET ER FORKERKT SELV DEN SIDSTE SKÃ
L MED NOGET ADVOKADO BLEV SLIKKET.

Hyggeligste eftermiddag
Efter en lang hyggelig dag i Zoo, tager man selvfÞlgelig ind til KrÞgers Have
Man fik sig en kande Þl, og en super snaksaglig og flink tjener der var mere end glad for at hjÊlpe os på vej
Vi havde den store fornÞjelse at holdeâŠ
Vi havde den store fornÞjelse at holde vores sÞns konfirmation hos KrÞgers Familiehave i lÞrdags. Fantastisk mad, stemning, personale og omgivelser. Vi og vores gÊster havde en skÞn dag. Tak!

KrÞgers Familiehave ããã®åç
Dejlig betjening og dejlig mad
Rigtig dejlig frokost med kompetent ogâŠ
Rigtig dejlig frokost med kompetent og venlig betjening.
Et fantastisk sted i solskin efter en tur i zoo.

Rigtig lÊkker mad
Rigtig lÊkker mad. Mulighed for glutenfri smÞrrebrÞd. Personalet var sÞdt og venligt og tjeneren Andreas hjalp mig med at vÊlge min bestilling. Alt i alt en rigtig god oplevelse og en god middag :)

Kommer ikke igen
Wienerschnitzel tyk blÞd panering, og lunken sovs.
Lunken kaffe

Klasse stemning
Klasse mad i stegt flÊsk, og fantastisk betjening af blandt andet Andreas og Anton.
Var her i 6-7 timer og stemningen var top!

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! God stegt flÊsk, Anton og Andreas gav os en meget god betjening hele dagen!
Kan klart anbefales

En fantastisk tjener.
Vi havde en fantastisk oplevelse.
Det var en mindre travl dag og vi fik rigtig god og hyggelig service.
Vores tjener var endda nede på gulvet og i hovedethÞjde med vores sÞn på nÊsten 2.
Det var fremragende mad, drikke og oplevelse.
HumÞret var hÞjt både fÞr, under og efter vores tur i KrÞgers Have.

We kwamen Krogers Familiehave tegenâŠ
We kwamen Krogers Familiehave tegen tijdens een bezoek aan Fredericksburg. De SmÞrrebrÞd die we bestelden was fantastisch en de beste die we tot nu toe in Kopenhagen hebben gehad. Andreas en Noah waren zo vriendelijk en erg behulpzaam en de service die we kregen was eerste klasse! Dit restaurant ten zeerste aanbevelen aan iedereen, heerlijke sfeer en fantastisch eten.

Fantastisk madoplevelse i KÞbenhavn
Fantatisk godt smÞrrebrÞd vi fik! Vi bestilte lidt forskelligt for at smage, og endte med at bestille mereð (smÞrrebrÞdene er godt fyldte!). Der er en dejlig stemning med god baggrundsmusik. Servicen var exceptionel god - Alle var smilende og meget venlige. Vi glÊder os allerede til at komme igen, nÃ¥r vejret er bedre og vi kan sidde udenfor i den smukke gÃ¥rdâºïž

Super god betjening og dejlig mad 10/10
Super god betjening og dejlig mad 10/10

KrÞgers Familiehave ããã®åç
Det var en virkelig god oplevelse
Det var en virkelig god oplevelse, velsmagende og flot anrettet mad. Og en god service, hvad mere er der at be om!

KrÞgers Familiehave ããã®åç
Smilende og serviceminded personale .
Smilende og serviceminded personale .
Jeg bestilte påskeplatten, fik skiftede karry sild ud med rabarber sild. Alt smagte virkeligt godt. Rabarbersilden kunne de godt komme på glas så man kunne kÞbe 1 med hjem. Alt i alt en dejlig oplevelse til rimelige peng.