䌁業情報

1. ゎルフショップ
  2. ゎルフ クラブ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

El-golfvogne med lithium batterier i robust og stÊrk kvalitet. Mange varianter med bremser, fjernbetjening, memory m.m. Kronjysk Golf er fÞrende inden el-golfvogne og har eget servicevÊrksted.

• Bredgade 41C, 8870, LangÃ¥, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fik repareret min el-vogn mens jeg ventede, ovenikÞbet blev det også billigt. De gange, jeg har vÊret i selve butikken, er der altid meget venligt og vidende personale, der yder en virkelig god service. Kan kun anbefale Kronjysk Golf.

2026幎8月3日

SUPER GOD SERVICE !!!

SUPER GOD SERVICE !!!
Mandag lavede jeg en reklamation på mail over 2 hjul til min 7 år gamle golfvogn, som jeg havde kÞbt 3 måneder tidligere. Tirsdag modtog jeg svar på mail om, at der ville blive sendt 2 nye til mig U/B. Onsdag modtog jeg pakken og Torsdag var jeg klar på golfbanen igen. Det kalder jeg SUPER GOD SERVICE midt i sommerferien.

2026幎7月13日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og god vejledning

Jeg fik en virkelig god oplevelse i butikken. Personalet var hjÊlpsomme og imÞdekommende, og de tog sig tid til at finde den helt rigtige sko til mig.

Det gjorde en stor forskel, at de lyttede til mine behov og gav god rÃ¥dgivning. Jeg gik derfra med et par sko, der passer perfekt – bÃ¥de i stÞrrelse og komfort. Kan varmt anbefales!

2025幎5月3日
自発的なレビュヌ

SjÊldent har jeg vÊret sÃ¥ skuffet over

SjÊldent har jeg vÊret så skuffet over et firma som jeg ellers har anbefalet til andre. Har kÞbt en golfvogn som har drillet fra 1. dag og har vÊret på deres vÊrksted og problemet opstår igen. De siger selv at det 98%af gangene er batteriet. Jeg foreslår at de denne gang kan sende et batteri som de ved er ok of så kan jeg teste det. Men desvÊrre yder de ikke denne service så jeg skal sende det til dem igen. Lidt Þv og temmelig ringe service af nogle der er 98% sikre.

2024幎5月14日
自発的なレビュヌ

Online kÞb / måske modtager du varen?!

FÞrste gangs onlinekÞb hos Kronjysk - TROEDE JEG!!
Men de har ringe lagerstyring og uprofessionel håndtering af ordrer og i forlÊngelse vÊlger de blot at slette/annullere ordre 10 dage efter bestilling?!
Hvis du finder et godt tilbud, kan du ikke forvente at få varen, da de ikke har styr på lageret og blot annullerer din ordre.
Godt råd: Find en anden forhandler der er seriÞs.

2022幎12月4日

KnÊkket Topstang på Crown Caddy EL-vogn

Fredag eftermiddag kontakter jeg Kronjysk Golf, da "topstangen" på min 5 år gamle Crown Caddy CX3 EL-vogn er knÊkket. Jeg kan se at man kan kÞbe en ny komplet topstang, som reservedel til 1000 kr. Jeg bliver betjent af SÞren i telefonen, som fortÊller at jeg også har mulighed for at nÞjes med at kÞbe den nederste del af stangen til 600 kr. Jeg vÊlger dog den komplette topstang med håndtag og indvendigt kabel trukket. SÞren beder mig sende et foto af batteritilslutningen på min vogn - bare så vi er sikre på at du modtager det rigtige. Jeg overfÞrer belÞbet via MobilePay og dagen efter ankommer min ny stang i min lokale GLS Pakkeshop. Det tog mig 15 min., at udskifte stangen og så var jeg klar til en ny runde på golfbanen. SUPER god service - Kan klart anbefales og jeg handler der igen nÊste gang !!!

2022幎5月1日

Super oplevelse

Jeg kÞbte en super fin golfbag, men da jeg får den hjem kan den ikke sidde på min vogn, så kontakter jeg firmaet og sender den tilbage til dem, pengene overfÞres samme dag som de modtager returvaren.
Jeg vi sige en super oplevelse med kronjyskgolf.dk

2017幎9月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ