ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Od 1 maja korzystam z cateringu Kuchnia Vikinga i z peÅnym przekonaniem mogÄ poleciÄ tÄ opcjÄ kaÅŒdemu, kto ceni wygodÄ i dobre jedzenie. WybraÅam wariant âWybór menuâ, dziÄki czemu kaÅŒdego dnia sama d... ãã£ãšèŠã
Z Vikinigiem jestem od 7 lat z kaÅŒdym rokiem obsÅuga jest coraz bardziej sprawna a jakoÅÄ jest na dobrym poziomie. Dostawy sÄ przewidywalne a pomyÅki siÄ nie zdaÅŒajÄ . Wprowadzili wygodnÄ aplikacjÄ... ãã£ãšèŠã
Okropne, stare jedzenie NaprawdÄ jest wiele cateringów w dzisiejszych czasach i ten jest jednym z najgorszych Ogromna produkcja wpÅywa na jakoÅÄ, której tu wÅaÅciwie nie ma Ostrzegam wrÄcz, moÅŒ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smak i cena.
Polecam!!!
Jedzenie jest smaczne
Jedzenie jest smaczne. Dostawy na czas. Menu wybraÅem z opcjÄ zmiany posiÅków. Korzytam z ofert promocyjnych. Polecam, Korzytam z przerwÄ juÅŒ ponad póŠroku.
Super smaczne posiÅki
Super smaczne posiÅki, kurier bezszelestnie dostarcza dania pod wskazany adres co nie utrudnia codziennego funkcjonowania. Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku
RóŌnorodne dania
RóŌnorodne dania. Smaczne, proste. Bez udziwnieÅ. Dostawy wzorowe.
Okropne
Okropne, stare jedzenie
Ogromna produkcja wpÅywa na jakoÅÄ, której tu wÅaÅciwie nie ma
Ostrzegam wrÄcz, moÅŒna nabawiÄ siÄ niezÅych problemów ÅŒoÅÄ
dkowych
Jedzenie do klienta przyjeÅŒdÅŒa przynajmniej 3 dniowe
Jedzenie bardzo smaczne
Jedzenie bardzo smaczne . Åatwo moÅŒna wymieniÄ posiÅki . Dostawy zawsze na czas :)
ByÅam na vikingu 4 miesiÄ ce wraz zâŠ
ByÅam na vikingu 4 miesiÄ ce wraz z mÄÅŒem, dziÄki diecie udaÅo mi siÄ schudnÄ Ä 8 kg. Przez caÅy okres pudeÅek nie zdarzyÅa siÄ ÅŒadna wtopa jak to nieraz moÅŒna czytaÄ na innych stronach oczerniajacych Vikinga.. Nie zdarzylo siÄ ÅŒeby posiÅki nie dojechaly. Dania bardzo nam smakowaÅy (dieta z wyborem) moÅŒe raz czy dwa byÅo coÅ bez szaÅu ale nigdy nic nie wyrzuciÅam do kosza. Ja byÅam bardzo zadowolona i na pewno jeszcze wrócÄ :)
Kuchnia Vikinga catering
Catering z kuchni Vikinga wziÄliÅmy pierwszy raz i ostatni . Pierwszym minusem jest bardzo ale to bardzo późna dostawa ( szczególnie ÅŒe noce sÄ coraz cieplejsze) przez co to jedzenie trochÄ dÅugo stoi poza lodówkÄ , dodatkowo mogÄ siÄ dorwaÄ do niego okoliczne zwierzÄta bo mieszkamy w domu jednorodzinnym, a nikt nie siedzi do prawie 2 w nocy albo i po 2 jeÅli trzeba wstaÄ rano do pracy. Drugim minusem jest dostarczenie jedzenia pod inny adres przez co nie mieliÅmy rano jedzenia i znaleźliÅmy je później a nikt z nas nie miaÅ nic przygotowanego bo korzystalismy z cateringu ( nie mam zamiaru szukaÄ go co jakiÅ czas gdzie tym razem zostanie dostarczony ) szczególnie ÅŒe pierwsze 2 dni byÅy prawidÅowo . Trzecim minusem jest nieuprzejma i wrÄcz opryskliwa obsÅuga przez telefon , gdzie dzwoniÅam w sprawie zmiany nagÅej w posiÅku gdzie nie byÅo ÅŒadnej informacji , ÅŒe tak siÄ stanie, a zobaczyÅam to podczas wybierania menu na kolejny tydzieÅ ( pani wmawiaÅa mi , ze sama zmieniÅam na posiÅek który nigdy bym nie zjadÅa i nie jadÅam , przez co nie miaÅam obiadu i nie byÅo moÅŒliwoÅci na zmianÄ. Sms dotarÅ duÅŒo później kolejnego dnia : ] . TakÅŒe nie polecam .
Brak sÅów
Brak sÅów, drugi raz w ciÄ gu dwóch tygodni nie dostarczajÄ paczki. Na to odpisujÄ âprzepraszamy za bÅÄ d logistyczny, przeÅoÅŒymy dostawÄ na koniec twojej diety.â I ÅŒadnej jakiejÅ rekompensaty, czy przeprosin, bonusów, zniÅŒek ÅŒeby zatrzymaÄ klienta. A klient zostaje gÅodny, bo catering po to siÄ zamawia, ÅŒeby nie robiÄ zakupów i nie gotowaÄ, ale chyba Viking myÅli ÅŒe kaÅŒdy ma lodówkÄ peÅnÄ ÅŒarcia + catering i to ze go nie dostarcza, nic siÄ nie stanie.
Zdecydowanie 1 gwiazdka
Zdecydowanie 1 gwiazdka. ZamówiÅem dietÄ ekonomicznÄ wege + ryby. Co do jakoÅci samych posiÅków nie mam absolutnie ÅŒadnych zastrzeÅŒeÅ, natomiast sposób traktowania klientów jest absurdalny. Kuchni Vikinga skoÅczyÅ siÄ napój, który zamówiÅem jako dodatek, efektem czego... po prostu przestali mi go przysyÅaÄ. Bez ÅŒadnej informacji, bez ÅŒadnych przeprosin. Dopiero po kontakcie z supportem postanowili mi dodaÄ punkty do skarbonki, ÅŒebym zamówiÅ coÅ kolejnego :) Sam mam wraÅŒenie, ÅŒe support reaguje z niechÄciÄ , jakby miaÅ w ogóle problem, ÅŒe upominam siÄ o coÅ, czego mi nie wysÅali. Stanowczo odradzam, to pierwsza taka sytuacja, z którÄ siÄ spotkaÅem, a testowaÅem duÅŒo cateringów. Fajnie, ÅŒe wspierajÄ zbiórki na chore dzieci, ale to nie oznacza, ÅŒe trzeba puszczaÄ pÅazem takie podejÅcie do klienta.
Ludzie
Ludzie piszecie te komentarze, wychwalaÄ jako bóstwo. ObyÅcie nigdy nie trafili na linie pakowania oraz magazynu tych waszych, wybitnych jakoÅci. Jajka w plastikowych wiadrach obmywane, zupy ehh, wspóÅczujÄ wam, przyprawy wami zakrÄciÅy. Powodzenia
PamiÄtajce ÅŒe ta firma to moloch w KRSâŠ
PamiÄtajce ÅŒe ta firma to moloch w KRS widaÄ ÅŒe w 2024 roku zrobili ponad 400mln przychodu z czego 69 mln zÅ to zysk. PAmiÄtajcie ÅŒe tak duâ¥ÅŒa firma ma juÅŒ gdzieÅ jakoÅÄ i reklamacje klientów na przykÅad podam sytuacjÄ poniÅŒej. Kupujcie diety o maÅych firm które chcÄ siÄ wyróŌniÄ zdobyÄ zaufanie klienta przez co przykÅÄ dajÄ siÄ do posiÅków - bo tutaj mamy masowÄ produkcjÄ ograniczanie kosztów i dostajemy paszÄ a nie jedzenie UWAGA - nie polecam diety a wrÄcz odradzam. przez 2 dni otrzymywaÅem jedzenie w miarÄ z ocenÄ 5/10 ale daÅo siÄ zjeÅÄ - na trzeci dzieÅ zamówiÅem i otrzymaÅem starego kotleta schabowego, który intynsywnie ÅmierdziaÅ - byÅ gumowy i po jednym kÄsie odpuÅciÅem - jednoczeÅnie ziemniaki w tym daniu nawet nie byÅy zbliÅŒone do ziemniaka. ByÅa to woda o zabarwieniu ziemniaczanym konsystencji bitej Åmietany - okropne. OczywiÅcie zÅoÅŒyÅem reklamacjÄ, która z automatu zostaÅa odrzucona a argumentacja byÅa taka ÅŒe na pewno Pan nie ma racji bo nikt w tym dniu nie zÅoÅŒyÅ im innej reklamacji. Takie posiÅki sÄ niebezpieczne mogÄ prowadziÄ do zatrucia - jak moÅŒna klientom serwowaÄ nieÅwieÅŒe dania ?
DuÅŒy wybór posiÅków
DuÅŒy wybór posiÅków, produkty dostarczane na czas, dobrze zabezpieczone posiÅki.
Dieta od kuchni Vikinga jest bardzoâŠ
Dieta od kuchni Vikinga jest bardzo dobra przede wszystkim róŌnorodna z dostawa do domu.
Najlepsze
Tanie, smacznie i na czas. Wybór i jakoÅÄ jest top.
Pyszne jedzenie
Pyszne jedzenie, ÅwieÅŒe i idealne porcje. Do niczego nie moÅŒna siÄ przyczepiÄ polecam w 100% :)
Ogolnie jedzenie mdle i nie smaczne
Ogolnie jedzenie mdle i nie smaczne
Chleb bardzo sÅabej jakoÅci. ZaczÄÅam go wyrzucaÄ, zamieniajÄ
c dobrym, ciemnym chlebem z Putki.
Jedzenie jest niedosolone i niedoprawione, przy czym ja jestem osobÄ
, która bardzo maÅo soli i dla mnie to jest bardzo mdÅe i niesolone.
Nie jestem w stanie wymieniÄ ani jednego dania, które mi siÄ spodobaÅo, a korzystam z tego cateringu okoÅo dwóch tygodni.
Totalny brak ÅwieÅŒych warzyw. Dwa, trzy kawaÅeczki papryki i nic poza tym. Trzy, cztery pomidorki koktajlowe. PoraÅŒka.
Przedtem korzystaÅam z innej diety, która teÅŒ nie byÅa idealna, ale byÅy tam takie dania, które mi smakowaÅy i które mogÄ wymieniÄ. Tu nie mogÄ wymieniÄ ani jednego dania, bo ÅŒadno mi nie smakowaÅo.
Dieta pudeÅkowa to oszczÄdnoÅÄ czasu iâŠ
Dieta pudeÅkowa to oszczÄdnoÅÄ czasu i wygoda. Jest smacznie !Polecam !
Z Vikinigiem jestem od 7 lat z kaÅŒdym âŠ
Dostawy sÄ
przewidywalne a pomyÅki siÄ nie zdaÅŒajÄ
. Wprowadzili wygodnÄ
aplikacjÄ umoÅŒliwiajaca przesuwanie dni , wymianÄ posilkow. Polecam