Kunst van Staal レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Kunst van Staal levert sinds 2020 kwalitatieve uit staal gefabriceerde kunstwerken aan Nederlandse en Belgische klanten. De oprichting is ontstaan uit de visie: ‘Industriële bewerkingen vertalen naar de Nederlandse woon-industrie in abstracte decoratieve vormen’ Door onze achtergrond in de machinebouw hebben we jarenlange ervaring opgedaan waardoor we garant kunnen staan voor de uitstekende kwaliteit. Dat merkt u direct als u onze producten ziet, vasthoudt en test. Soortgelijke – maar dus niet met ons assortiment vergelijkbare – producten komen momenteel veelal uit China. Deze geïmporteerde producten zorgen helaas vaak voor ontevredenheid en klachten door een mindere kwaliteit. Daarnaast zijn deze inferieure producten ook verre van duurzaam door de negatieve effecten op het milieu door de wereldwijde transporten.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Waarom had ik er nou maar 2 besteld?

Lang heb ik gezocht voor iets aan de muur, vitrines, planken etc.

Tot ik opeens bij Kunst van Staal uitkwam. Na veel twijfel heb ik toch besteld maar ik was vrij ongeduldig dus heb vaak gemaild.
Vandaag kwamen 2 planken van een meter binnen met schroeven en pluggen erbij.
De planken zijn mooi en goed afgewerkt en zelfs op mijn gipsmuur goed vast te maken.

Waarom had ik er nou maar 2 besteld?

2026年3月28日
5つ星のうち5の評価

bestelling 14 verhoogde plantenbakken…

In totaal 14 verhoogde plantenbakken besteld van 3m lang, 1m breed en 80cm hoog. Deze zijn van uitzonderlijk mooie kwaliteit. de hoeken zijn heel mooi afgewerkt. We zijn er heel blij mee. We gaan hier veel plezier aan beleven voor onze kruidenpluktuin voor ons dorp. De communicatie verliep heel transparant tijdens het proces. Bedankt Kunst van Staal

2025年3月11日
5つ星のうち5の評価

Goede communicatie en mooi eindproduct

Leuk bedrijf met fijne en snelle communicatie. Ze denken mee over ontwerp en budget en doen hun best om een zo goed mogelijk op de wensen aan te sluiten. Goed verpakt geleverd en het eindproduct is mooi afgewerkt. Heel erg blij met het resultaat!

2024年12月20日

Kunst van Staal からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze communicatie, het meedenken en natuurlijk het eindresultaat. We doen altijd ons best om aan alle wensen te voldoen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Team Kunst van Staal

5つ星のうち5の評価

We hebben diversen cortenstalen…

We hebben diversen cortenstalen producten besteld.
De communicatie was goed ( ook buiten kantooruren) . De producten waren perfect ingepakt zodat beschadigingen voorkomen worden. Ook zijn de geleverde materialen perfect op maat gemaakt en mooi afgewerkt. Prijs kwaliteit 👍🏻

2024年6月2日

Kunst van Staal からの回答

Dank voor jullie positieve reactie. We vinden het altijd leuk om te horen dat een opdracht naar tevredenheid is uitgevoerd.

Betrouwbaar en kwaliteit

Een heel fijn bedrijf.
Ik heb door Tim een grafmonument laten maken voor mijn man.
Het contact verliep heel soepel, de inzet was top (zelfs toen er een fout ingeslopen was heeft hij het helemaal opnieuw gemaakt, terwijl ik bereid was om het makkelijker op te lossen) en het resultaat is prachtig.
Een echte aanrader!!

2024年5月23日

Kunst van Staal からの回答

Dank Anja voor je review. Het was een bijzondere opdracht die we graag voor je hebben uitgevoerd. Tim.

Cadeau tips!

Prettig contact, snelle levering en kwaliteit was goed. Ik heb inmiddels mijn 3de bestelling gedaan. Super leuke cadeaus om weg te geven!

2023年9月14日

Kunst van Staal からの回答

Bedankt voor je recensie Henk. Super dat we je al 3 keer tevreden hebben mogen stellen! Tot een volgende keer.

Team - Kunst van Staal

5つ星のうち5の評価

Supermooie lotusbloem en schattige winterkoninkjes van staal

Kreeg snel antwoord op mijn vragen. Snelle levering. Mijn lotusbloem was heel zorgvuldig ingepakt. Supermooie bloem van staal en de winterkoninkjes zijn ook super schattig. Superblij mee. Dank jullie wel.

2023年3月4日

Hoi Bea,

Bedankt voor je positieve recensie! Wij zijn verheugd je te hebben mogen verblijden met de lotusbloem en winterkoninkjes en zien je graag in de toekomst nog eens terug.

Vriendelijke groet!

Tim van Pel
Kunst van Staal

5つ星のうち5の評価

Nieuwe naam voor ons huis

Prachtige letters voor boven onze voordeur. Wij zijn trots op de nieuwe naam voor ons huis

2022年9月23日

Hoi Steven,

Wat een geweldig leuke reactie! Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Tim - Kunst van Staal

5つ星のうち5の評価

Recent via de site een wereldbol…

Recent via de site een wereldbol besteldt.Resultaat was boven verwachting,Superstrakke afwering.En perfect afgeleverd.Helemaal blij mee

2022年7月12日

Hoi Mark,

Wat leuk om te lezen dat het ontwerp zelfs boven verwachting was. Het ontwerpen van onze productfoto's doet ook naar onze mening inderdaad te kort aan de ontwerpen. Geniet van de wereldbol en hopelijk mogen wij je nog eens helpen.

Tim - Kunst van Staal

5つ星のうち5の評価

Een uniek plaatje voor zeer tevreden klanten.

Omdat het ontwerp leek op het geboortekaartje van onze zoon waren we meteen fan van de “Safari.” Omdat we een keuken breed ontwerp wilden met nog meer safaridieren belden we met Tim. Die heeft voor ons een geweldig mooi ontwerp gemaakt voor een hele schappelijke prijs. Iedereen die onze keuken in stapt vindt het geweldig mooi. Na een kleine vertraging vonden we ook nog eens een leuke cortenstaal vogel in ons pakket. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, ook als je iets wil wat niet op de website staat.

2022年5月6日

Had zelf foto gestuurd

Had zelf foto gestuurd. Contact liep heel vlot. Resultaat is ongelooflijk mooi. Kan iedereen deze firma aanbevelen.
Twijfel niet en neem contact op met info@kunstvanstaal en u zal geen spijt hebben 🤗

2022年1月31日

A M AZING

Super blij met het zelf uitgekozen ontwerp. Boven verwachtingen en t hangt super stabiel. Een blij ei word ik van dut bedrijf

2021年9月13日

Kunst van Staal からの回答

Bedankt voor deze fantastische beoordeling Bren! Geniet van jouw Kunst van Staal op maat.

Groeten,

Tim

5つ星のうち5の評価

Een eigen ontwerp van een foto laten…

Een eigen ontwerp van een foto laten maken. Is gewoon super geworden. Hele goede service, een echte aanrader.

2021年9月11日

Hoi Arlette,

Het was geweldig om aan deze mooie opdracht te mogen werken. Erg fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en uiteraard bedankt voor deze aanbeveling!

Groetjes,

Tim

5つ星のうち5の評価

Kwaliteit en top service!

Wereldbol besteld en binnen 1 werkdag al geleverd. Mooie details en stevig materiaal.

2021年9月11日

Hoi Barry,

Bedankt voor deze 5-sterren review. Wij waarderen dit enorm. De wereldbol krijgt vast een mooi plekje in huis - Tim

Simon…

Snelle levering s,morgen besteld s,middags geleverd grandioos beter kan niet.

2021年9月4日

Beste Simon,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en geniet van het ontwerp! - Tim

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。