ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Beste heer Bastiaanse, Uw bestelling was niet goed afgerond... Hierdoor is hij niet in behandeling genomen. Normaliter betaal je met Klarna uiteraard achteraf en zal hierbij nooit gevraa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alles van kurk online bestellen | Kurk24 is de kurkspecialist. Snel geleverd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi begin? Nooitâïž
Omdat ik nog geen eerdere klant was
Weigerde men ons met onze vloer te helpen⊠Mooi begin???
Nooit âïž
Zo voel je je mooi in de steek gelaten
Kennelijk wel omzet scorenâŠ..

Kurk24 ããã®åç
Received only half of the orderâŠ
Received only half of the order (although according to the delivery note in the box the package should have been complete). No answer to my email, no apology. 5 phone calls later they acknowledge the mistake but it takes the company 2 more days to dispatch the missing item. Still waiting to receive it. Bottom line: one week lost and my construction schedule messed up.
2 stars because the kork material seems to be ok. But only 1 for reliability and service.
transport hopeloos. Kurk24 doet zijn best
Er gaat in mijn geval een hoop mis met de bezorging: tot 4 x toe roept transporteur te leveren en doet dat niet. Uiteindelijk komt product in zwaar beschadigde en half open verpakking aan. Kleine accessoires zijn weg (waarschijnlijk er uit gevallen). Kurk24 is afhankelijk van zijn transporteur in dit geval. Reageert goed op klacht en doet zijn best om het op te lossen
Erg goede service na oorspronkelijk verkeerde levering
Ik had aanvankelijk de verkeerde kaart gekregen: de wereldkaart in plaats van het prikbord van Nederland. Heb gebeld zodra ik hierachter kwam, waarna ze zeiden dat ik een mail kon sturen. Meteen kreeg ik antwoord: de juiste kaart werd opgestuurd en de verkeerde mocht ik houden. Erg goede service! Tevreden ook met het prikbord zelf
Geen bestelling of terugbetaling ontvangen
Op 8/12, ondertussen bijna twee maand geleden plaatste ik een bestelling. Er werd onmiddellijk aangegeven dat de bestelling die geplaatst werd, toch niet meer beschikbaar was. Verder kwamen we tot de overeenkomst dat ik een ander prikbord zou uitkiezen, maar dat de meerprijs gedeeld zou worden. Nadat ik de beslissing maakte, kreeg ik een factuur met de volledige prijs. Bij de bevraging of dit wel klopte, kreeg ik geen antwoord meer. Ondertussen bijna twee maand later, mailde ik met de vraag of er een terugbetaling mogelijk zou zijn. Ik heb echter geen antwoord meer ontvangen en ben zeer ontevreden dat ik mijn geld kwijt ben en geen antwoord ontvang.
Fijne producten en goede informatieâŠ
Fijne producten en goede informatie over gebruik. Ook achteraf als je nog vragen hebt. Heel bereikbaar.
snel
de bezorging was mega snel zelf naar belgie de kurken zijn mooi
Dit is eigenlijk een aanpassing op eenâŠ
Dit is eigenlijk een aanpassing op een eerdere review, waarin ik een positieve review had achter gelaten. Echter niet gelet op het aantal 'sterren'. Deze wil ik hierbij aanpassen: het zijn er dus 5 geworden (mede gezien de nazorg!)
Kurk.24 wordt dus wat mij betreft aanbevolen!
Klantenservice die meedenkt!
De vloer die werd geleverd bleek van kleur toch niet onze zin. kurk 24 heeft samen met ons naar een oplossing gezocht, na stalen te hebben ontvangen hebben we een nieuwe keuze gemaakt en deze is vlot geleverd. De eerste vloer hebben we kunnen retouren. Heel tevreden over de vloer en nog meer van de klantenservice!
Houd zich aan de afspraken
Houd zich aan de afspraken
En stort eerlijk terug
correcte service
Ben zeer tevreden over de geleverde kurkklikvloer die ondanks door mijzelf verkeerd opgegeven adres toch snel op juiste plek terecht kwam .Ook fijn dat bedrijf me contacteerde omdat ik verkeerd motief voor plinten had besteld die niet bij mijn bestelde vloer paste.Niks op bedrijf ,product en service aan te merken.
Service van een andere planeet
Service is wat waard. Binnen 2 minuten had ik een kundige reactie op mijn mail (en ja door een echt mens, geen AI bot). Jeetje. Het is dat ik maar 1x kurk nodig heb: anders werd ik een vaste klant. Echt hulde voor dit bedrijf.
Prima service
Prima service. Snelle reactie op mijn mail en zeker naar tevreden afgehandeld!
kurk stam
Mijn eerste bestelling vond ik niet goed. Ik heb gebeld en foto's gestuurd en daarop heeft kurk24 mij gelijk niet takken gestuurd!!!
Bedankt voor de service!
Gr. Rick
Eind september twee kurk platenâŠ
Eind september twee kurk platen besteld. Kreeg twee kurk platen geleverd met allemaal donkere stippen erop. Die donkere stippen leken op lijmresten. Heb de producten op 6 oktober geretourneerd, op 10 oktober was het geld teruggestort. Wel jammer van al het gedoe rondom de bestelling.

Kurk24 ããã®åç
Goede service.
Na uitzoeken zijn ze eerst komen inmeten.
Na levering van de vloer, is deze vakkundig gelegd .
Mooie nette afwerking.
Wij zijn tevreden.ð
Toppers!
Fijne producten, goede service en snelle reacties bij vragen. Ik heb net een project afgerond met 7m2 aan kurkpanelen, het eindresultaat is fantastisch. Het was makkelijk monteren, mede dankzij een behulpzame hulpvideo en ook de bijbestelde lijmset.
Bij ontvangst bleken er een aantal panelen te ontbreken, dit hebben ze meteen nagestuurd toen ik contact zocht, heel prettig geregeld. En niet te vergeten, na mijn order kwam er precies een sale voor de panelen die ik al geplaatst had. Toen ik dit aangaf ongelukkige timing te hebben deden ze me een vriendelijk aanbod ter compensatie.
Al met al een top bedrijf, top service en top producten!
return problems
Good products but returning is super hard as you have to return yourself and items are heavy is and basically it is impossible for non-business persons to send heavier than 23kg items.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ