Top bedrijf we hebben hier 2 grote en 3 kleine kozijnen besteld. Deze zijn keurig geplaatst door Nederlandse monteurs. Communicatie verliep top. 1 dag plaatsen en de volgende dag netjes afgesteld en s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij de Monsters van Smit willen de firma Kuzon met deze review bedanken voor de keurige installatie van onze zonnepanelen, meterkast en laadpaal. Hard werkend personeel die een hoge standaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na de dakkapel renovaties en het plaatsen van een nieuw dakraam. Hebben wij ook onze kozijnen en deur laten vervangen door Kuzon. Wij zijn zeer tevreden. Alles ziet er netjes uit. Van begin tot eind w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De gemaakte planning was veel te krap,werd dus ook niet gehaald,ik snap dat er eerst geladen moet worden maar toen eenmaal alles hier was werd er rond tien uur in de morgen begonnen en om half vier,op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kuzon B.V. biedt energiebesparing met stijl! Onze zonnepanelen en kunststof kozijnen zorgen voor een verhoogde energie-efficiëntie en verfraaien uw woning. Maak de switch naar groene energie en verhoog uw woningwaarde.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kuzon is een jong bedrijf met gedrevenâŠ
Kuzon is een jong bedrijf met gedreven mensen die alles naar wens willen vervullen. En zij zijn betrouwbaar en service gericht. Kortom gewoon toppers.
Mvg. Lopes
Top bedrijf
Vanaf de offerte tot de daadwerkelijke werkzaamheden zeer fijn bedrijf met kundige werknemers.
Alles volgens wensen uitgevoerd en geleverd.
Een echte aanrader.
Kozijnen van Kuzon B.V.
Kuzon heeft bij ons alles compleet kunstof vervangen. Contact was vanaf het begin erg fijn. Veel uitgelegd en werd echt de tijd voor ons genomen om onze wensen te bespreken. Het was voor mijzelf heel spannend maar de zeer goede vakmannen hebben het keurig en snel voor elkaar. Plaatsing en afwerking dik in orde. Goede kwaliteit.

Alles was top
Wij hebben wat kozijnen bij hun afgenomen en vanaf het eerste contact is alles soepel verlopen. Ze zijn goed bereikbaar en we zijn altijd netjes te woord gestaan.
Helaas was er een ruit beschadigd maar dit is ook snel opgepakt en opgelost.
Bij de montage was het wel duidelijk dat het om vakmannen ging die met plezier te werk gaan.
Wij zijn dik tevreden
Vakkundig zonnepanelen terug geplaatstâŠ
Vakkundig zonnepanelen terug geplaatst en geholpen met de app, aardige medewerker..super
Zonnepanelen geplaatst door Kuzon-3 namens Samangroep
De monteurs Bradley en Justin (Kuzon-3) hebben namens de Saman-groep bij ons in juni-24 de zonnepanelen op het dak aan de voorzijde van ons huis geplaatst. De werkzaamheden zijn op de afgesproken dag en tijdvak, veilig-keurig en vlot geïnstalleerd.
Super gasten!
Snel, vakkundig, professioneel en onwijs aardig!! Super gasten!!!
Serieuze mensen die vakkundig en netjesâŠ
Serieuze mensen die vakkundig en netjes onze zonnepanelen hebben gelegd. Luisteren goed naar de wens van de klant.
Top service,betrouwbaar en kwaliteit
Onlangs de eerste verdieping laten voorzien van de kunststof kozijnen.
Na de eerste contact zijn wij goed geïnformeerd. Bij de inmeting goed geadviseerd.
De ramen zijn op de afgesproken dagen geplaatst door vakkundige, vriendelijke medewerkers.
Hierbij is netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt.
Wij hebben het gehele traject als zeer prettig en betrouwbaar ervaren.
Kuzon bedankt!

Kuzon B.V. ããã®åç
Onlangs mijn hele woning laten voorzienâŠ
Onlangs mijn hele woning laten voorzien van kunststof kozijnen. Zeer tevreden over het eindresultaat! Communicatie was ook uitstekend!

Voordeur plaatsen
Het voortraject, de informatie verstrekking, de uitvoering en niettemin vergeten de prijs, van hoog niveau. Bedankt voor onze mooievoordeur.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã