Excellent support and quick delivery. Got instant support in the chat tool to ensure on time delivery within the same day. The customized t-shirt looked awesome. Thank you very much for securing the... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Otroligt bra kvalité pÃ¥ bÃ¥de materialet pÃ¥ tröjan och trycket! FÃ¥r massor av komplimanger! Rekommenderas verkligen ððŒ Dessutom mycket trevliga sÃ¥ Ã¥terkommer gÀrna och handlar utav er ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
En helt unik hoodie har jag nu tack vare T-shirt fabrikenð€© Företaget som tÀnker utanför boxenð Niklas har ett fantastiskt öga och sinne för detta. RÀtt kille pÃ¥ rÀtt plats.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Grymt bra bemötande och lösningsfokuserade!! BestÀllt bÃ¥de kepsar och klasströjor (hoodies) med kort varsel, inga problem.. Kuztomprintz levererar vad det Àn Àrðªð»
äŒæ¥æ å ±
- ã«ã¹ã¿ã T ã·ã£ãå°éåº
- ããããŠã§ã¢åº
- 玳士衣æåº
- ã¹ããªãŒããŠã§ã¢åº
- T ã·ã£ãäŒç€Ÿ
- 婊人æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kuztomprintz har specialiserat sig på att leverera exklusiva, högkvalitativa T-shirts med originaldesign, tryckta i Sverige och skickade över hela vÀrlden, vilket gör att kunderna kan Thread Your Tale.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Underbart rolig och hÀrlig Àgare
Underbart rolig och hÀrlig Àgare. Coola tishor med mera!

Mycket bra kvalitet på T-shirten
Mycket bra kvalitet pÃ¥ T-shirten, och mycket trevlig service ð

Bra service
Bra service. Inget Àr omöjligt. Trevliga och hjÀlper en Àven fast man vill ha varorna samma dag.

Kuztomprintz ããã®åç
Trevligt bemötande och gillar motivet
Trevligt bemötande och gillar motivet, köpte var sin tisha till dottern och mig.

Kuztomprintz ããã®åç
Quick delivery and a great product
Quick delivery and a great product. Really happy about this purchase!

DÃ¥lig kundservice
Skön passform på t-shirt, men fÀrgerna var grå dassiga.
Tog kontakt med kundtjÀnst och framförde min feedback som inte mottogs vÀl.
Jag sa att jag inte ville returnera produkten, eftersom motivet Àr så snyggt, utan att jag bara ville framföra min feedback så att de kan se över fÀrgerna för framtida kunder.
Fick svar som:
-"Om du har hög ljusstyrka på skÀrmen så skiljer det sig kopiöst från verkligheten."
-"Jag skickar en retursedel, jag kan inte sitta och ha den hÀr diskussionen".
-"Vad vill du att jag ska göra?"
Tråkigt, nÀr motiven Àr så fina.

Kuztomprintz ããã®åç
Ãr alltid nöjd med tröjorna
Ãr alltid nöjd med tröjorna! Bra kvalitet och coola tryck!
Snabb leverans bra material i tröjan ðð
Lovely t-shirt
Lovely t-shirt. Great quality and fantastic service. I strongly recommend!
Bra tryck och bra hjÀlp nÀr jag hadeâŠ
Bra tryck och bra hjÀlp nÀr jag hade frågor!
SuverÀn service
SuverÀn service, snabb leverans, kul paketering, fantastisk kvalitet på produkten!
Good service and qualite!
Supernöjd
Supernöjd, bra kvalité och passformen var suverÀn. Tog en storlek större just för att fÃ¥ den sköna oversize kÀnslan och det blev perfekt ð rekomenderar starkt!

Kuztomprintz ããã®åç
Snygga tryck och sköna tröjor
Snygga tryck och sköna tröjor! 10/10 Kanonbra!

Kuztomprintz ããã®åç
Riktigt bra kvalitet och super braâŠ
Riktigt bra kvalitet och super bra support ððŒköp köpð
Nöjd!
StorleksmÀssigt, enligt svenska mått. Nöjd!
Kvalitet på tryck och t-shirt mycket bra. Nöjd!
Leverans, helt enligt plan. Nöjd!
Handla igen? Absolut!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹