Fantastisk service og gode produkter. DesvÊrre var flasken med gulvsÊbe gÃ¥et i stykker under transporten, og sÊbe var gÃ¥et tabt. Skrev til kundeservice og 2 dage senere kunne jeg hente en ny dunk i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ringede og snakkede med Patrick som var en stor stor hjÊlp til beregning og rÃ¥dgivning af olie/lak behov til vores gulv-projekt. Det valgte var i restordre og Kvali.dk sendte mig et bedre alternativ t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Christina har hjulpet mig med at fÃ¥ spartlet og malet vÊgge og meget trÊvÊrk i et vÊrelse. Resultatet er jeg meget tilfreds med. Undervejs var der er rigtig god kommunikation og masser af rÃ¥d og vej... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maling var godt informeret og kunne bestilles nemt pÃ¥ hjemmesiden. Maling var pakket godt med papir og bobleplast, sÃ¥ intet maling var kommet ud og bÞtten og pakken var intakt nÃ¥r jeg hentede den fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kvalitets maling og gulve, til markedets bedste priser. Med Danmarks bedste kundeservice. Lynhurtig levering 0-3 dages levering. Beckers maling - Beck & JÞrgensen maling - Forbo Linoleum - HARO Gulve - Timberman Gulve
TÞrringvej 16, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Mine spande med lim var gået i stykker ved modtagelsen.

Kvali.dk ããã®åç
God oplevelse at handle på kvali.dk
hurtig levering af maling.

Kvali.dk ããã®åç
Christina har hjulpet mig med at få spartlet og malet vÊgge og meget trÊvÊrk i et vÊrelse. Resultatet er jeg meget tilfreds med. Undervejs var der er rigtig god kommunikation og masser af råd og vejledning.
Kvalitet.dk kan jeg kun give den bedste anmeldelse og vil meget gerne bruge dem igen.

Kvali.dk ããã®åç
Kvali.dk er en af de få virksomheder som vejleder og hjÊlper udover hvad man kan forvente af en onlinebutik- jeg vil benytte mig af denne butik, når jeg fremover skal kÞbe maling

Yderst tilfreds med kÞbetâŠ
Bestilte det og fik det den dag der stod i mailen jeg fik..
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Varm anbefaling herfra

Kvali.dk ããã®åç
Gode produkter, hurtig ekspedition og favorabel pris.
Varerne pakket pÊnt og sikkert.
Man kan ikke rigtigt ringe til dem, men det gÞr ikke så meget, fordi hjemmesiden har en god sÞgefunktion.
Varen kom hurtigt og som lovet.

Kvali.dk ããã®åç
Super god service og anbefalinger til produkter. Levering perfekt⊠det gÞr jeg igen.

Kvali.dk ããã®åç
Virkelig god oplevelse! Vi var så glade for at vi blev anbefalet hjemmesiden af en ven og dermed sparede virkelig mange penge på maling. Da vi kom og hentede malingen i RÞdovre fik vi endda hjÊlp til at bÊre den ud i bilen. En virkelig god oplevelse hele vejen rundt.

Kvali.dk ããã®åç
Virkelig god kundeservice og dejlig nemt at bestille

Kvali.dk ããã®åç
Det var rigtigt Êrgerligt at der ikke var nogen og heller ikke var nogen der svarede telefonen da jeg kom for at hente farven den fÞrste dag - men farven er god!