Jeroen Wensink grote oplichter heeft LVB-er Ivo Ten Hove erin gesluist om een bv te openen. is vervolgens zelf met al het geld er vandoor gegaan. Dus mensen dit moet een rechtzaak worden tegen Jeroen... もっと見る
Kwaliteitkozijnnederland
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Oplichters! Hebben een voorschot gepakt 5000 euro zijn nu nergens te bereiken. Dit zijn professionele oplichters! Rekken alleen maar afspraken door te zeggen transport schade, personeel, zieken.... もっと見る
Wat een bedrijf oplichters ze hebben meerdere bedrijven kwaliteit kozijn premium kozijn in Enschede allemaal oplichters mensen begin er niet aan ze neppen je en naaien je !!!!!!!!!!!!!!! Begin er niet... もっと見る
Mooie kozijnen en vakwerk werd er beloofd, wat zijn jullie mij nagekomen? Een schuld van 30.500 euro!!!! Stelletje oplichters. Geblokkerd op whatsapp en opnemen via jullie "kantoor" ho maar. Vieze p... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
restpunten oplossen, wat is dat..? 😡
Zoals hieronder te lezen is, ik heb exact hetzelfde probleem.
Misschien kunnen we met z'n allen samen hier actie op nemen.
Ik ben bezig een mail account speciaal hiervoor te maken.
(Mailadres beschrijving, Gmail.
Klant(punt)van(punt)kwaliteit(punt)kozijn(punt)nl apestaartje
Mijn kozijnen en deuren, ook niet afgemaakt en na vele keren 'komt goed' van Jeroen vanaf februari ook niets voor elkaar gekregen.
Met z'n allen staan we sterker, zodra het nieuwe mailcontact gereed is zal ik deze hier gaan plaatsen.
(In de hoop dat we het voor elkaar gaan krijgen voor dit bedrijf failliet is)
Mvg J. Dalemans
Up-date!
2 oktober 2025
Zojuist vernomen dat kwaliteit kozijn nederland bv.in actie komt. Contact gehad met hun planning.
Er wordt vanaf nu met man en macht gewerkt om ons allemaal te helpen.
Via boven genoemde mail kunnen we nogsteeds wel in contact komen. Anders zal ik hier een update geven.
(1 sterretje vanwege hoop erbij gekomen)
Mijn hele huis is niet afgemaakt
Mijn hele huis is niet afgemaakt. Kwamen plaatsen en bleek van alles mis te zijn met de kozijnen. Een kozijn paste niet eens en zou met spoed besteld worden. Na wekenlang contact zoeken kreeg ik vorige week te horen dat ze vandaag zouden komen afmaken. Helaas is niemand gekomen en zit ik met kapotte vensterbanken schades aan mijn muur en vloer geen onderdorpels en deurhendels en voordeur staat zelfs op houte latten. Dat komt goed van Jeroen is niks waard en zeker onbetrouwbaar bedrijf. Niet in zee gaan want je blijft achter met ellende!!!
Update: Veel bedrijven gebeld en helaas was de prijs voor de reparatie schrikwekkend. Uiteindelijk bij SKG Montage terecht gekomen en voor een hele goede betaalbare prijs. Super blij mee!
In contact komen met de andere gedupeerden
Ik wil graag met alle andere gedupeerden die hier hun ongenoegen hebben geuit, in contact komen zodat we samen een zaak kunnen maken tegen Kwaliteit Kozijn nederland B.V.
Daarom doe ik het op deze manier. Hopelijk komen we zo een stapje verder.
zeer teleurstellende ervaring
zeer teleurstellende ervaring met kaliteits kozijnen
28 februari zijn bij ons 6 kozijnen geplaatst.
Een raam is opgeleverd met een gebroken ruit.
Het zou zo snel mogelijk gerepareerd worden. nu, half september, 6 maanden later, is na vele toezeggingen van Jeroen en mooie praatjes van, “ komt goed”, nog steeds niet gebeurd.
Er wordt nu niet meer gereageerd. Hoezo betrouwbaar?
Kunststof afwerk profiel werd gezaagd op de achterklep vd vrachtauto. Met de wind lag straat vol met kunststof zaagsel. Heb hele straat moeten zuigen. Al met al zeer milieu vervuilende actie, want dat zaagsel veeg je niet op.
Het is bedrog
Ze zijn twee keer langsgekomen om de maten op te nemen voor de nieuwe ramen en daarna heel snel begonnen met de montage. Nadat ze de oude ramen hadden verwijderd en slechts één nieuw raam half hadden geplaatst, stopten ze en eisten ze dat we onmiddellijk het volledige bedrag betaalden. Dat was ons nooit verteld – we gingen ervan uit dat de betaling na voltooiing van het werk zou plaatsvinden.
Vervolgens ontstonden er problemen: het grootste raam paste niet door de voordeur en de monteurs wisten niet hoe ze het naar boven moesten krijgen (wij wonen op de eerste verdieping). Hun baas aan de telefoon zei alleen dat ze het zelf maar moesten uitzoeken. Uren later hadden we nog steeds een gat in de muur zonder raam. Uiteindelijk hebben wij met vrienden het raam zelf omhoog getild. Toen bleek dat het waarschijnlijk beschadigd was. Ze hebben het provisorisch geplaatst en zeiden dat er een nieuw raam besteld moest worden.
Ze hebben het werk niet afgemaakt en vertelden dat ze de volgende dag terug zouden komen. Inmiddels zijn er zeven maanden voorbij, maar ze nemen geen contact meer op – zelfs onze advocaat krijgen ze niet te pakken. We zitten nog steeds met half afgemaakte ramen.
Bedrijf weigert te helpen ondanks volledige betaling
Ik heb op 3 maart jl. een offerte ontvangen die ik geaccepteerd heb. Dit gaat om 7 kozijnen totaal inclusief horren. Levering en plaatsing zou binnen ongeveer 4/6 weken gebeuren. Ineens krijg ik een bericht dat er problemen waren met één van de kozijnen. Klantenservice begon toen al te haperen want ze wouden niet eerlijk en transparant uitleggen wat er gebeurd was. Rond 3e week mei uiteindelijk de kozijnen geplaats. Bij het plaatsen bleek één kozijn totaal verkeerd te zijn. Ik kreeg toen de belofte dat het kozijn met spoed wordt besteld en dat ze binnen twee weken opnieuw langskomen. Sindsdien is het één drama met dit bedrijf. Ik heb bij het plaatsen van de 6 kozijnen het volledige bedrag overgemaakt omdat dit mij wijs gemaakt werd door een collega van dit bedrijf. Dit bleek mijn grootste fout te zijn. Ik heb letterlijk nu al 75x!! geprobeerd te vragen wat er met mijn laatste kozijn aan de hand is. Ze nemen hun telefoon NOOIT op en als ze eindelijk reageren via whatsapp krijg ik letterlijk altijd een smoesje of excuus dat er problemen zijn of niet kunnen reageren (dochter is ziek, collega heeft keel-ontsteking, fabriek heeft problemen, planner is afwezig, noem het maar op). We zijn nu inmiddels beland in midden-juli. Ik heb de nummer gevraagd van de manager van de collega die ons toentertijd geholpen heeft. Ik heb inmiddels twee mannen gesproken die zich voor deden als de manager/directeur en daarna ophangen in mijn oor. Toen ik voorstelde dat ik langs kantoor kom werd ik gebeld door een man die zijn naam niet wou vertellen en mij BEDREIGDE als ik langs kantoor zou komen. Eveneens werd ik uitgescholden met K-woorden. Ik wist nog steeds niet wie deze collega is maar ook deze man zei dat hij de directeur was. Nou dan weten jullie allemaal inmiddels hoe dit bedrijf te werk gaat. Ik kreeg diezelfde ochtend bericht dat het kozijn nu WEER besteld is (en ook weer geen bevestiging oid ontvangen van deze bestelling) en geleverd wordt rond 12 augustus. Op 13 augustus hun een bericht gestuurd of het kozijn al binnen is. Kreeg ik ineens te horen dat het bouwvak vakantie is. Ik kan 25 augustus weer proberen. Vandaag 26 augustus dan maar weer gebeld (8x, geen gehoor) en geappt. Geen antwoord. Ik kreeg via een andere nummer bericht dat ze erop terug komen.
De kozijnen zijn van uitstekende…
De kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit, de oplevering laat nog op zich wachten. Helaas regeert men niet meer.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。