Ik zou graag een handleiding/manual van Veger Super Powerbank Voor Laptop TANK BOOST 56000mAh Fast Charging - 130W kunnen downloaden
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vooraf had ik extra info gevraagd via WhatsApp maar na vier dagen nog geen reactie. Uiteindelijk toch maar besteld en hopen dat het dadelijk ook gaat werken. Na bestellen werd het wel vlot geleverd.... もっと見る
Ik heb bij deze firma oortjes besteld, per abuis hebben ze de verkeerde opgestuurd, ik heb toen direct contact opgenomen. Ze boden direct excuus aan en ze zouden direct de juiste opsturen, en voor het... もっと見る
Mijn servertje deed het niet meer, maar ik wist niet waar het precies aan lag; kon voeding via adapter zijn. Nieuwe adapter besteld (snelle levering), maar servertje startte nog steeds niet op. Dus i... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
De beste telefoon producten voor de scherpste prijzen! Bestel hier uw opladers, oordopjes, kabels, telefoonhouders en nog veel meer.
連絡先
Alles was traag.
Professionele verpakking.
Levering was snel
Levering was snel
Powebank supergoed, alleen een beetje zwaar van gewicht.
Levering was heel snel.
FRAUDE
Let op: FRAUDE!!!!
Bestelling komt niet en bij reclamatie proberen ze je in de val te lokken door op een ondoorgrondelijke manier je te koppelen aan duistere gasten achter de whatsapp!!!!

KwaliteitLader.nl からの回答
Snel stuk
Ik had een Aux kabel gekocht voor iPhone. Werkte prima alleen ging hij na 2 weken al stuk, terwijl het kabeltje niet super goedkoop was.

KwaliteitLader.nl からの回答
top service
Verkeerde lader binne gekregen, maar ben goed geholpen om de goede binnen te krijgen!
Uithuilen en opnieuw bestellen. Na het bestellen kreeg ik bericht dat…
Na het bestellen kreeg ik bericht dat mijn betaling teruggestort wordt, zonder vermelding van de reden. Hier word ik niet blij van.
Ik zou graag een handleiding/manual van…
Snel en netjes
Snel verzenden kan tegenwoordig iedereen, maar wat als er iets niet helemaal goed gaat? Één van de laadsnoertjes vertoonde wat kuren. Zonder verdere vragen of problemen werd een nieuw snoertje opgestuurd. Heel netjes!
Het laad super snel
Het laad super snel, ongeveer in 1 uur 100%. Licht van gewicht en heeft een mooie en nice textuur, ook het pakket kwam super snel, top!!
Goede kwaliteit
Kabel beloofd voor 1,5 meter
Kabel beloofd voor 1,5 meter, masr haalt de 1 meter nauwelijks.
Jammer
Zoals aangegeven in de advertentie is het bestelde artikel binnen 24 uur geleverd
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product, heb powerbank hier gehaald en jeez het laad mij iphone erg snel op tijdens treinreis ect
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。