Snelle levering en alles perfect in…
Snelle levering en alles perfect in orde. Bedankt!

Kwitnow からの回答
KWIT is een Belgisch merk dat een eenvoudig alternatief biedt voor mensen die willen stoppen met roken of vapen, maar merken dat vooral de gewoonte moeilijk los te laten is. Voor veel mensen draait roken namelijk niet alleen om nicotine. Ook het hand-naar-mondritueel, iets vasthouden en het momentje voor jezelf zijn gewoontes die doorheen de jaren zijn opgebouwd. KWIT is ontwikkeld om net dat vertrouwde ritueel te behouden, zonder rook, damp, tabak of nicotine. De KWIT inhaler werkt volledig zonder batterij, verhitting, coil of e-liquid. Je plaatst eenvoudig een plantaardige smaakkern in de inhaler en ademt via het mondstuk. De lucht stroomt door de kern en zorgt voor een frisse smaakbeleving, zonder dat er rook of damp wordt geproduceerd. Onze inhalers zijn gemaakt van premium hout en worden geleverd met verschillende smaakkernen, zodat je zelf kunt ontdekken welke smaak het beste bij je past. Eén smaakkern gaat gemiddeld 3 tot 4 dagen mee en bij normaal gebruik vaak langer. KWIT is ontworpen in België met één duidelijke gedachte: stoppen met roken hoeft niet te betekenen dat je van de ene dag op de andere al je gewoontes moet opgeven. Dezelfde jij, betere gewoontes.
ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering en alles perfect in orde. Bedankt!

Kwitnow からの回答
Leuk bedacht product, heeft bij mij al voor goede vooruitgang gezorgd!

Kwitnow からの回答
ik gebruikte mijn vape dagelijks tot dat ik kwit heb ontdekt, dit heeft mij heel veel geholpen op de zware momenten. Nu ben ik volledig gestopt met vapen en nicotine in het algemeen sterke aanrader

Kwitnow からの回答
Snelle levering en het is een mooi afgewerkt product.
Ik ben fan!

Kwitnow からの回答
Eerste nicotine alternatief dat voor mij echt helpt. Heb voor mijn verjaardag van mijn oma een kwit toestel gekregen omdat ze het beu was mij te zien roken. Voorlopers als plakkers, pillen en therapie sessies hielpen niet. Kwit heeft voorlopig bij mij positieve resultaten geboekt! Nu hopen op geen terugval!!

Echt tevreden
Had het eigenlijk gewoon eens besteld om te proberen en ben er wel echt tevreden van. In het begin is het even wennen maar na een paar dagen gebruikte ik hem automatisch op de momenten dat ik normaal zin had om te roken. Smaakjes zijn ook goed, vooral peppermint vind ik top. Zeker geen spijt van mijn aankoop.

Positief verrast
Was eerst wat sceptisch maar ben eigenlijk heel tevreden. Vooral het feit dat je nog iets hebt om vast te houden en aan te trekken vind ik handig. Peppermint vind ik persoonlijk de beste smaak. Levering was ook netjes en snel.

Ik rookte al bijna 3 jaar,
Na vele pogingen met nicotine pleisters en kauwgom is het me eindelijk gelukt met mijn kwit.
Het heeft me echt geholpen met de drang. Ik vind het zeker een aanrader

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。