Pia-kjolen er lige mig. Desuden tilbyder La Rouge second hand-varer - rigtig god ide med Þje for bÊredygtighed. Jeg har kÞbt to varer fra secondhand-butikken og de er bare i fin stand. Kan kun anbefal... ãã£ãšèŠã
Bestilte en smuk kjole, hvor sygningen var gået op. Skrev om lÞrdagen og fik sendt en ny allerede onsdag!! Mega god og hurtig service :) varm anbefaling herfra!
Jeg er meget tilfreds med mit kÞb fra La Rouge, som jeg modtog hurtigt efter bestilling. Et par dage efter bestilling finder jeg ud af, at de kÞrer 20% pÃ¥ det hele. Jeg skrev til dem, og de var meget... ãã£ãšèŠã
Har fået den mest fantastiske behandling i forbindelse med en reklamation. Langt ud over mine forventninger både i forhold til tid, tillid og imÞdekommenhed. BRAVO, siger jeg bare!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig levering. Nemt at returnere og modtager pengene retur hurtigt. Anbefaling herfra.
Modtog i dag min ordre
Modtog i dag min ordre. Hold da op lÊkker tÞj, og super service, indpakning meget flot. Ikke sidste gang jeg handler der.
Virkelig flot kjole
Virkelig flot kjole, både snit og stof. Hurtig og super fin ekspedition. Virkelig godt tilfreds.
Flot design
Flot design. God pasform
Hurtigt levering
KÞber helt sikkert igen
Pia-kjolen er lige mig
Pia-kjolen er lige mig. Desuden tilbyder La Rouge second hand-varer - rigtig god ide med Þje for bÊredygtighed. Jeg har kÞbt to varer fra secondhand-butikken og de er bare i fin stand. Kan kun anbefales herfra.
Elsker jeres produkter
Elsker jeres produkter, virkelig lÊkker kvalitet
Hurtig levering og fantastisk hjÊlp daâŠ
Hurtig levering og fantastisk hjÊlp da den desvÊrre skulle retur . . . Var for lille:-(
So beautiful dress and fast shipping.ð
hurtig levering og super kvalitet
Super lÊkker bluse og hurtig levering
Super lÊkker bluse og hurtig levering
Super service og hurtig levering
Hurtig service og blusen er fantastisk
Hurtig service og blusen er fantastisk
Super hurtig levering og god service
Super hurtig levering
Fantastisk mail flow både fÞr og efter levering.
Har modtaget 2 flotte kjoler, kun farven adskiller de 2 nye, fra de 2 jeg havde i forvejen- Nu lykkelig indehaver af 4 Pia kjoler ð¥³ð¥°ð€©
Bestilte om torsdagen og modtog pakkenâŠ
Bestilte om torsdagen og modtog pakken om fredagen ð imponerende ð OG kjolen, den elsker jeg â€ïž bedste anbefalinger her fra ð
Havde heldigvis kÞbt varer derfra fÞr
Havde heldigvis kÞbt varer derfra fÞr. TÞjet er meget små i str. TÞjet som jeg bestilte passede derfor perfekt i str. Rigtig tilfreds med det hele. KÞber gerne igen
God kundeservice!
Jeg er meget tilfreds med mit kÞb fra La Rouge, som jeg modtog hurtigt efter bestilling. Et par dage efter bestilling finder jeg ud af, at de kÞrer 20% på det hele. Jeg skrev til dem, og de var meget forstående og gav mig procenterne med tilbagevirkende kraft. Dette er virkelig god service! Vil helt sikkert handle der igen.
Bestilte en smuk kjole
Rigtig god oplevelse
Har modtaget en flot nederdel i en skÞn kvalitet.
Supergod service.
Virkelig lÊkkert tÞj og en god service
Virkelig lÊkkert tÞj og en god service. Tak for en god oplevelse at handle hos jer.