レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Monteur Sam heeft vakkundig een nieuwe meterkast en een Wall box max aangebracht. De werkzaamheden verliepen zeer vlot. Alles werkt uitstekend. De oude tuinverlichting veroorzaakte kortsluiting, ec... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Komen afspraken na en leveren net werk! Geven hele goede uitleg over installatie voordat ze weg zijn.Ruimen alles netjes op bij vertrek.Zijn nette en vriendelijke jongens. Wij raden Otto en Sam zek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na het aanvragen van een offerte heeft Otto telefonisch contact gezocht over mijn wensen. Hierop heb ik een passende prijsopgave van hem ontvangen. Mede door het enthousiasme en zeer snelle rea... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気自動車充電スタンド
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bij Fijner helpen we particulieren en bedrijven met slimme en duurzame energieoplossingen. Of het nu gaat om laadpalen, thuisbatterijen of zonnepanelen: we adviseren, leveren en installeren alles met aandacht voor kwaliteit en gemak. We werken volledig merkonafhankelijk, zodat we de beste oplossing kunnen bieden voor jouw situatie en wensen. Daarnaast denken we mee over subsidies en regelingen, zodat verduurzamen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook financieel aantrekkelijk blijft. Onze 100% tevredenheidsgarantie betekent dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Persoonlijk advies, vakkundige installatie en betrouwbare service maken het verschil. Onze producten en merken: • Laadpalen: Zaptec, Peblar, Wallbox • Zonnepanelen: Glas-Glas panelen van Aiko, JA Solar en DMEGC • Omvormers: Enphase, SolarEdge, GoodWe, Huawei • Batterijen: Alpha ESS, Sigenergy, K-STAR, Dyness • Energiemanagementsystemen (EMS): Eneris of geïntegreerd Met Fijner kies je voor duurzame energieoplossingen met zekerheid, kwaliteit en service.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfecte installatie

1. Juiste advisering omtrent keuze mogelijkheden en wat economisch zinvol is.
2. Perfecte installatie inclusief afvoeren van resten.
3. Onverwachte probleempjes ook direct professioneel naar ten volle tevredenheid opgelost

2025幎9月1日

Tevreden!

Heel goede communicatie en uitleg van Otto ontvangen. Zeer goed te spreken over de monteur die alles zeer netjes en keurig heeft afgewerkt. Alles werkt naar behoren. Het enigste nadeeltje is dat ze niet het goedkoopste zijn, maar dat is mij de meerprijs wel waard!

2025幎6月9日

Good job!

Prima advies en prima uitvoering van de klus. Twee enthousiaste mensen die werken aan een groene toekomst, ik beveel ze hierbij van harte aan!!

2024幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Monteur Sam heeft vakkundig een nieuwe

De werkzaamheden verliepen zeer vlot.
Alles werkt uitstekend.
De oude tuinverlichting veroorzaakte kortsluiting, echter dit probleem werd snel opgelost. Voor de extra tijd werden geen extra kosten in rekening gebracht. Ik beveel laadlokaal aan een ieder aan.

2023幎7月30日
5぀星のうち5の評䟡

Plaatsing zonnepanelen en nieuwe groepenkast door Laadlokaal

Na prettig en transparant overleg offerte ontvangen voor plaatsing zonnepanelen plus vernieuwing groepenkast. Na gunning zijn werkzaamheden binnen één maand naar volle tevredenheid uitgevoerd door een team bestaande uit de twee jonge, enthousiaste eigenaren Otto en Sam aangevuld met een dakdeskundige. Een dikke pluim voor vakkundige uitvoeringen en stipte naleving van de gemaakte planningsafspraken.

2023幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Als eigenaar van een elektrische auto

Als eigenaar van een elektrische auto heb ik een laadpaal laten installeren. Het offerte- en opdrachtproces en het installatieproces verliepen snel en professioneel. Het gebruik van de laadpaal is gemakkelijk en efficiënt, ik kan via een app precies zien hoeveel energie er wordt verbruikt en hoeveel mijn auto oplaadt. Ik ben erg tevreden met mijn laadpaal en kan het aanraden aan iedereen met een elektrische auto.

2023幎3月27日

Top Bedrijf

Eerst contact gehad met Otto over de offerte , hij was heel eerlijk wat ik wel en niet nodig had. Bij andere offertes kreeg ik te horen dit en dat en zus en zo , dat wekt misschien bij een leek die denkt als het maar snel gaat , maar die weet niet dat load balacing is om te kijken op welk moment hij hoeveel stroom kan leveren. dus een constante stroom is veel betere. Ik weet dit omdat ik NEN 3140 instructeur ben dus ik snap wel iets van draadjes , Dus dit gaf al vertrouwen , en het was ook neg eens ruim 500 goedkoper door het eerlijke advies. Vrijdag voor Pasen zou de lader met paal worden geleverd , dit was echter niet mogelijk omdat de paal niet bij hen geleverd was, meteen afspraak voor de woensdag na Pasen, de heren waren netjes op tijd de paal is zeer vakkundig geplaats en is geen ijzeren zuiltje maar een mooie betonnen zuil welke volledig past in een tuin. Ze hebben alles heel duidelijk uitgelegd aan mijn vrouw en die snapte het dus dat is zeker bonus waard. kortom heel goed bedrijf staan voor hun product en ik zou hen ten allertijden aanraden.

2023幎4月12日

Wij raden laadlokaal aan

Komen afspraken na en leveren net werk!
Wij raden Otto en Sam zeker aan! Zeer tevreden

2023幎3月31日
5぀星のうち5の評䟡

Na het aanvragen van een offerte heeft

Hierop heb ik een passende prijsopgave van hem ontvangen.
Mede door het enthousiasme en zeer snelle reactie besloten met laadlokaal in zee te gaan.
De mannen waren keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig.
Een zeer duidelijke uitleg hoe men de installatie ging door.
Omdat er minder graafwerk nodig was dan eerder was afgesproken is dit verrekend met andere werkzaamheden.
Ik ben dan ook meer dan tevreden over laadlokaal.
Sam en Otto dank jullie wel voor de uitstekende service en succes in de toekomst

2023幎1月8日

Toppers!

Slimme jongens, behulpzaam, werken heel netjes, zijn beleefd en reageren rap. Ze hebben bij mij twee wallboxen geinstalleerd. Alles werkt uitstekend. Superblij mee

2022幎12月20日
5぀星のうち5の評䟡

Jong, enthousiast en vakkundig team

In het enorme aanbod van laadpaal-installateurs ook een offerte opgevraagd bij Laadlokaal. We ontvingen een keurige offerte en de communicatie was top! Keurig en snel antwoord op alle vragen die we hadden en bovendien konden ze heel snel installeren.
Op de dag van installatie kondigden ze netjes aan hoe laat ze zouden arriveren en de installatie verliep vlot en kundig.
Kortom, een zeer goede ervaring en daarom kan ik Sam en Otto niet anders dan van harte aanbevelen. Dat doen jullie goed 👍🏻

2022幎11月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス