Labb24 レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Efter anvÀndning av LymfFlow i ca 6 veckor, blev sugförmÃ¥gan mycket sÀmre. DÃ¥ jag hör av mig till företaget ber de mig att filma dÃ¥ jag anvÀnder den och efter det ska de höra av sig. Det tog ca en vec... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hade jag kunnat sÀtta lÀgre Àn en stjÀrna sÃ¥ hade jag gjort det. BestÀllde och fick hem paketet efter nÃ¥gra veckor, skickat frÃ¥n Kina. Det kÀndes inte tryggt sÃ¥ jag tog direkt kontakt med kundtjÀnst o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀlld produkt fungerar en gÃ¥ng och sedan inte mer. Vid kontakt med Labb24 angÃ¥ende reklamation svarar man bara med att Ã¥ngerrÀtt inte gÀller. Vi vill inte Ã¥ngra köpet, bara ha en fungerande produk... もっず芋る

䌁業が回答したした

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Oseriöst företag!

Oseriöst företag!
Kontaktade dem för att det Àr fel på produkten. De ville att jag skulle skicka en film på felet och det gjorde jag dÀr det TYDLIGT syns vad problemet Àr, fick till svar att de inte kunde se något problem med produkten, mycket mÀrkligt. Bad att få en adress jag kunde skicka den till så de kan granska den sjÀlva. Har fortfarande inte fått adressen OCH de har slutat svara. Otroligt dåligt nÀr jag inte ens hann anvÀnda den!

2025幎5月13日
5぀星のうち4の評䟡

Första gÃ¥ngen jag anvÀnde maskinen

Första gången jag anvÀnde maskinen trodde jag på riktigt att benen skulle gå sönder.fick stora blåmÀrken och det gjorde så jÀkla ont.gav det dock ett par dagar och nu efter några veckor så gör det faktiskt inte ont.det Àr ju ingen skön massage,absolut inte,men den gör sitt jobb och jag upplever helt klart att mina celluliter på låren och rumpan blivit avsevÀrt mindre under dessa veckorna,så min åsikt Àr inte att det Àr någon skitprodukt,för mig har den funkat.lång leveranstid så det får man rÀkna med,men i det stora hela Àr jag nöjd

2025幎5月22日

Kul att du Àr nöjd Elin! Tack för din fina recension☺

5぀星のうち1の評䟡

Totalt omöjligt att komma i kontakt med

Totalt omöjligt att komma i kontakt med kundtjÀnst. Jag har mailat och mailat. Det stod att leveranstiden skulle vara 2-5 arbetsdagar men det tog mycket lÀngre tid och produkten jag bestÀllt skulle vara en present.
Nu nÀr jag vill komma i kontakt med kundtjÀnst för att returnera så Àr det omöjligt.
Jag vill inte betala rerurfrakt och så sjÀlv nÀr paketet kommer senare Àn berÀknat.
Vad behöver man göra för att ni ska svara på mail??!!

2025幎5月21日

Labb24 からの回答

Hej Victoria! Du har returnerat din produkt och returen tar vi betalt för nÀr instruktionerna ej följs. Produkten mÃ¥ste anvÀndas under 50 dagars tid för att kunden ska kunna nyttja nöjdhetsgarantin med gratis retur☺

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och Àlskar cellulitmaskinen!

Kundservice som svarar snabbt och Àr vÀldigt trevliga 😀 cellulitmaskinen rekommenderar jag starkt. Den har tagit bort nÀst intill alla mina celluliter och ojÀmnheter pÃ¥ benen och bristningar pÃ¥ magen. Man fÃ¥r sÃ¥klart vara noga med att dra den över omrÃ¥det, lÃ¥ter man den sitta sÃ¥ sÃ¥klart att det blir blÃ¥mÀrken, precis som vid vanlig koppning med.

2025幎5月17日

Labb24 からの回答

Tack för ditt fina omdöme Charlotte!☺

Katastrof oseriöst

Katastrof oseriöst! Usel produkt som skadar din hud och ger stora blÃ¥mÀrken
Fick inte returnera heller då man tydligen skulle anvÀnda några skumgummiskydd, står ej under instruktionsbeskrivningen??
Nej så jÀdra besviken
VILL PÅ RIKTIGT VARNA FÖR PRODUKTEN O FÖRETAGET

Labb24 からの回答

Hej Cicci! AnvÀndning av skumgummifilter Àr obligatoriskt och skyddar apparaten mot fukt.

Det står på samtliga sidor som vi skickar ut, Àven på våra policysidor.

Vi Àr vÀldigt noga med att skicka ut denna informationen flera gÃ¥nger innan varan levereras. Även efter leverans skickas detta ut!

HÀlsningar, Sofie☺

KATASTROF

Riktigt katastofalt företag
Skitprodukter och anklagar kunderna nÀr dom sjÀlva gör fel.

produkterna Àr Àven skadliga.

KÖP INTE

Labb24 からの回答

Hej Ida! Vi Àr ledsna över att du inte blev nöjd med vÃ¥r produkt. Vakuum kan orsaka blÃ¥mÀrken pÃ¥ huden, speciellt i början innan man lÀr sig anvÀnda apparaten. DÀrför Àr det jÀtteviktigt att kolla vÃ¥ra instruktioner för bÀsta anvÀndning☺

Total scam

Total scam
Celullit massagen var fruktansvÀrt då den orsakade stora blåmÀrken och kÀrlbristningar. Efter många fram och tillbaka mail så godkÀnner de returen men så fort jag ifrågasÀtter postkostnaden då drar de tillbaka returen och påstår att jag inte har anvÀnt skumgummi filtret vilket jag har anvÀnt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjÀlper inte
Jag fick detta på Mail :
Vi har enligt lag rÀtt att neka alla returer dÀr kunden har anvÀnt produkten, men de som följer vår policy och instruktion ger vi möjlighet till retur trots att vi ej behöver. Vi Àr dÀrför vÀldigt noga att instruktioner ska följas.

Labb24 massören klassas som en hygienartikel "Personlig vård-artikel" och dÀrför enligt konsumentköpslagarna har vi all rÀtt att neka retur.

Så de kör med falsk marknadsföring för de påstår att man kan anvÀnda i 60 dagar och om man inte nöjd så kan man skicka tillbaka. TOTAL SCAM
KÖP INTE

2025幎5月12日

Labb24 からの回答

Hej Myzi! NÀr vi frågade dig om du anvÀnt något utav de filtrerna svarade du nej. På videon du skickade så satt inte filtrerna på heller.

Du som kund har all rÀtt enligt vår policy att returnera varan inom 60 dagar om du anvÀnt filter. Efter som detta Àr en Personlig vård-produkt så kan vi neka retur om instruktioner ej följts.

Anledningen till att filter Àr vÀldigt viktigt Àr för att hålla apparaten i bra skick. Utan filter kan vÀtska och olja komma in i maskinen som kan förstöra den och i vissa fall bli möglig inuti.

Vi har varit tydliga med att filter måste alltid anvÀndas i alla mailutskick, instruktionssidor och samtliga policysidor.

Vi Àr ledsna över att du ej Àr nöjd med produkten! Men tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp med tips angående hur du anvÀnder Labb24 på bÀsta sÀttet!

kontakt@labb24.se // Sofie

Falsk marknadsföring

VÀrsta tÀnkbara kundservice
Kör med ignorant och försenat svar så att 14 dagars rÀtten passerar
Celullit massagen var fruktansvÀrt då den orsakade stora blåmÀrken och kÀrlbristningar. Kontaktar bolaget direkt men tyvÀrr ingen hjÀlp då de anser att man inte har anvÀnt plastskydd(ingen som har följt med i paketet) förutom skumgummi filtret vilket jag har anvÀnt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjÀlper inte
Kör falsk marknadsföring om ångerrÀtten och 60 dagars nöjdhetsgaranti

KÖP INTE frÃ¥n detta bluff företag. Verkar som att de kör med samma svar pÃ¥ alla som vill Ã¥ngra eller Ã¥beropa nöjdhetsgarantin ( att man inte har anvÀnt skumgummi filtret)

2025幎4月24日

Labb24 からの回答

Hej! Filtrerna måste ALLTID anvÀndas, detta skriver vi ut på samtliga emailutskick, policysidor och alla digitala instruktionsböcker vi skickat ut.

Vi besvarade alla dina mail inom 24 timmar.. och om du kontaktar oss inom 14 rÀknar vi från det datumet du kontaktar oss. Att vi nekade din retur hade inget med 14 dagars returrÀtt att göra.

Om filter ej anvÀnds kan vÀtska och olja komma in i apparaten som förstör motorn. I vissa fall dÀr kunden anvÀnt produkten utan filter under en lÀngre tid har det blivit mögel i apparaten.

NÀr du anvÀnder filter håller du samtidigt maskinen frÀsch och den kan hålla under flera år.

Varning för bedrÀgeri

Varning för bedrÀgeri! BestÀllde en produkt från Labb24 som de Àven på hemsidan gör gÀllande har 60 dagar pengarna tillbaka garanti om man inte Àr nöjd. Jag hörde av mig direkt efter att ha provat maskinen som både var defekt och heller absolut inte höll vad den lovade för att reklamera produkten. Först svarar de på tilltal men har fler frågor tillbaka och ber mig dessutom via videoinspelning påvisa att produkten inte funkar och att jag anvÀnt den korrekt. Jag gör allt de ber om och nu har de bara slutat svara på tilltal. Jag har vid 3-4 tillfÀllen nu hört av mig och bett om återkoppling men inget svar alls. Köp INTE!
UPPDATERING EFTER Labb24 svar på detta inlÀgg: det stÀmmer inte, jag anvÀnde skumskyddet vilket jag Àven visade upp i videoinspelningen. De svarar ju heller inte upp mot att min maskin Àr defekt då varken vÀrme eller ljus fungerade så reklamationen har inget med skumskyddet att göra. SkÀrp er och ta ert ansvar för en produkt som inte fungerar!

2025幎5月12日

Labb24 からの回答

Hej Linda! Du hade ej lÀst instruktioner som vi skickat ut och du anvÀnde apparaten utan filter...

Det står på samtliga sidor som vi skickar ut, Àven på våra policysidor.

HÀlsningar, Sofie☺

Bare tull

Bare tull. MarkedsfÞrer med 60 dagers returrett, men det klarer de å vri seg unna. I tillegg slutter de å svare på mailene.
Ekstremt ubehagelig å bruke, dårlig bruksanvisning og ikke god kundeservice. Styr unna.

2025幎5月6日

Labb24 からの回答

Hej Ingvild! Vi Àr ledsna över att du inte var nöjd med köpet hos oss. Men du måste anvÀnda produkten enligt instruktionerna för att ta del av garantin.

Kraven Àr att:

AnvÀnda skumgummifilter (För att skydda maskinen mot fukt och olja)

Testa maskinen under 50 dagar

Denna infon hittar du både på policysidorna och instruktions-sidorna.

HÀlsningar Sofie

Fantastisk produkt!

Helt underbar produkt! Jag som under mÃ¥nga Ã¥r har har tagit kortison pga underliggande sjukdomar har "jojobantat" och pga detta fÃ¥tt vÀldigt djupa celluliter. Jag trodde verkligen inte pÃ¥ den hÀr apparaten, men provade ÀndÃ¥, och efter ca 30 dagar sÃ¥ var mina celluliter som bortblÃ¥sta! Min sjÀlvkÀnsla kom tillbaka, och mitt mÃ¥ende gick i höjden! Tack sÃ¥ fantastiskt mycket för detta! 🥰

Labb24 からの回答

Tack Anna för att du delade med dig om din historia!

Tog 2-3 veckor innan denna kina apparat

Tog 2-3 veckor innan denna kina apparat kom fram. Har på lÀgsta suget och Àndå suger den fast så jag har fått stora blåmÀrken på benen. JÀttemissnöjd och besviken.

2025幎5月8日

Labb24 からの回答

Hej Sarah! Vi ber så hemskt mycket om ursÀkt för förseningen. Ibland sker det förseningar i posten och vi gör allt för att skynda på frakten!

Som med över 95% av all elektronik så tillverkas vår i Kina, för att hålla nere produktkostnaderna. DÀrför kan vi erbjuda detta fördelaktiga priset. Vi har en egen fabrik och kan dÀrför garantera högsta kvalite och CE-certifiering.

Du kan anvÀnda dig av olika tekniker för att förhindra att vakuumtrycket byggs upp - vi skickar ut tips och tricks på mail.

HÀr har du instruktionerna ifall du har missat mailutskicken!

Återigen sÃ¥ ber vi om ursÀkt för förseningen!

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta företag man kan ha att göra med

SÀmsta företag man kan ha att göra med. De skickade en trasig produkt som inte går att anvÀnda vilket jag rapporterade in samma dag jag mottagit varan. Nu vÀgrar de retur och ingen ny får jag heller. Telnummret på hemsidan fungerar inte och ett otrevligt mail till svar om att de inte tar tillbaka bruten förpackning.
Köp inte från detta fejk företag, varnar.
//Helen

2025幎5月7日

Labb24 からの回答

Hej Helen! Detta stÀmmer inte.. anledningen till att vi nekade din retur var att du inte hade anvÀnt skumgummifiltrerna. Detta Àr ett krav och finns med på samtliga instruktions- och policysidor. Vi skickar Àven ut denna infon via mail.

Anledningen till att detta Àr så viktigt Àr för att apparaten inte ska bli skadad av fukt, vÀtska och olja. Om skumgummifilter inte anvÀnds kan motorn gå sönder och i vissa fall kan det bli mögel i apparaten.

Om instruktionerna hade följts, hade vi skickat ut en ny kostnadsfritt eller erbjudit en full återbetalning.

Excellent quality massage device Labb24

Excellent quality massage device Labb24 is effective against cellulite and other problems in overstrained muscles, such as trigger points.

2025幎3月21日

Hej Natalia!

Tack för din recension, vi blir vÀldigt glada av att se nÀr våra kunder blir nöjda över sina produkter som de handlar från oss.

5぀星のうち5の評䟡

Köpte cellulitermassagen och tycker den

Köpte cellulitermassagen och tycker den fungerar mycket bra. Lite teknik att lÀra sig för att vakumsuget inte ska bli för stort. AnvÀnder också oljan till.

2025幎4月21日

Labb24 からの回答

Hej Maria! Vi Àr glada att höra över din upplevelse med Labb24-massören!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。