Efter anvÀndning av LymfFlow i ca 6 veckor, blev sugförmÃ¥gan mycket sÀmre. DÃ¥ jag hör av mig till företaget ber de mig att filma dÃ¥ jag anvÀnder den och efter det ska de höra av sig. Det tog ca en vec... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hade jag kunnat sÀtta lÀgre Àn en stjÀrna sÃ¥ hade jag gjort det. BestÀllde och fick hem paketet efter nÃ¥gra veckor, skickat frÃ¥n Kina. Det kÀndes inte tryggt sÃ¥ jag tog direkt kontakt med kundtjÀnst o... ãã£ãšèŠã
BestÀlld produkt fungerar en gÃ¥ng och sedan inte mer. Vid kontakt med Labb24 angÃ¥ende reklamation svarar man bara med att Ã¥ngerrÀtt inte gÀller. Vi vill inte Ã¥ngra köpet, bara ha en fungerande produk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oseriöst företag!
Oseriöst företag!
Kontaktade dem för att det Àr fel på produkten. De ville att jag skulle skicka en film på felet och det gjorde jag dÀr det TYDLIGT syns vad problemet Àr, fick till svar att de inte kunde se något problem med produkten, mycket mÀrkligt. Bad att få en adress jag kunde skicka den till så de kan granska den sjÀlva. Har fortfarande inte fått adressen OCH de har slutat svara. Otroligt dåligt nÀr jag inte ens hann anvÀnda den!
They are just a junk firm
They are just a junk firm.
Rude and have no what so ever empathy with the customers. No service.
Första gÃ¥ngen jag anvÀnde maskinenâŠ
Första gången jag anvÀnde maskinen trodde jag på riktigt att benen skulle gå sönder.fick stora blåmÀrken och det gjorde så jÀkla ont.gav det dock ett par dagar och nu efter några veckor så gör det faktiskt inte ont.det Àr ju ingen skön massage,absolut inte,men den gör sitt jobb och jag upplever helt klart att mina celluliter på låren och rumpan blivit avsevÀrt mindre under dessa veckorna,så min åsikt Àr inte att det Àr någon skitprodukt,för mig har den funkat.lång leveranstid så det får man rÀkna med,men i det stora hela Àr jag nöjd

Labb24 ããã®åç
Totalt omöjligt att komma i kontakt medâŠ
Totalt omöjligt att komma i kontakt med kundtjÀnst. Jag har mailat och mailat. Det stod att leveranstiden skulle vara 2-5 arbetsdagar men det tog mycket lÀngre tid och produkten jag bestÀllt skulle vara en present.
Nu nÀr jag vill komma i kontakt med kundtjÀnst för att returnera så Àr det omöjligt.
Jag vill inte betala rerurfrakt och så sjÀlv nÀr paketet kommer senare Àn berÀknat.
Vad behöver man göra för att ni ska svara på mail??!!

Labb24 ããã®åç
Bra service och Àlskar cellulitmaskinen!
Kundservice som svarar snabbt och Àr vÀldigt trevliga ð cellulitmaskinen rekommenderar jag starkt. Den har tagit bort nÀst intill alla mina celluliter och ojÀmnheter pÃ¥ benen och bristningar pÃ¥ magen. Man fÃ¥r sÃ¥klart vara noga med att dra den över omrÃ¥det, lÃ¥ter man den sitta sÃ¥ sÃ¥klart att det blir blÃ¥mÀrken, precis som vid vanlig koppning med.

Katastrof oseriöst
Katastrof oseriöst! Usel produkt som skadar din hud och ger stora blÃ¥mÀrkenâŠ.
Fick inte returnera heller då man tydligen skulle anvÀnda några skumgummiskydd, står ej under instruktionsbeskrivningen??
Nej så jÀdra besviken
VILL PÃ
RIKTIGT VARNA FÃR PRODUKTEN O FÃRETAGET

KATASTROF
Riktigt katastofalt företag
Skitprodukter och anklagar kunderna nÀr dom sjÀlva gör fel.
produkterna Àr Àven skadliga.
KÃP INTE

Total scam
Total scam
Celullit massagen var fruktansvÀrt då den orsakade stora blåmÀrken och kÀrlbristningar. Efter många fram och tillbaka mail så godkÀnner de returen men så fort jag ifrågasÀtter postkostnaden då drar de tillbaka returen och påstår att jag inte har anvÀnt skumgummi filtret vilket jag har anvÀnt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjÀlper inte
Jag fick detta på Mail :
Vi har enligt lag rÀtt att neka alla returer dÀr kunden har anvÀnt produkten, men de som följer vår policy och instruktion ger vi möjlighet till retur trots att vi ej behöver. Vi Àr dÀrför vÀldigt noga att instruktioner ska följas.
Labb24 massören klassas som en hygienartikel "Personlig vård-artikel" och dÀrför enligt konsumentköpslagarna har vi all rÀtt att neka retur.
Så de kör med falsk marknadsföring för de påstår att man kan anvÀnda i 60 dagar och om man inte nöjd så kan man skicka tillbaka. TOTAL SCAM
KÃP INTE

Falsk marknadsföring
VÀrsta tÀnkbara kundservice
Kör med ignorant och försenat svar så att 14 dagars rÀtten passerar
Celullit massagen var fruktansvÀrt då den orsakade stora blåmÀrken och kÀrlbristningar. Kontaktar bolaget direkt men tyvÀrr ingen hjÀlp då de anser att man inte har anvÀnt plastskydd(ingen som har följt med i paketet) förutom skumgummi filtret vilket jag har anvÀnt och har följt instruktionerna till punkt och pricka men det hjÀlper inte
Kör falsk marknadsföring om ångerrÀtten och 60 dagars nöjdhetsgaranti
KÃP INTE frÃ¥n detta bluff företag. Verkar som att de kör med samma svar pÃ¥ alla som vill Ã¥ngra eller Ã¥beropa nöjdhetsgarantin ( att man inte har anvÀnt skumgummi filtret)

Varning för bedrÀgeri
Varning för bedrÀgeri! BestÀllde en produkt från Labb24 som de Àven på hemsidan gör gÀllande har 60 dagar pengarna tillbaka garanti om man inte Àr nöjd. Jag hörde av mig direkt efter att ha provat maskinen som både var defekt och heller absolut inte höll vad den lovade för att reklamera produkten. Först svarar de på tilltal men har fler frågor tillbaka och ber mig dessutom via videoinspelning påvisa att produkten inte funkar och att jag anvÀnt den korrekt. Jag gör allt de ber om och nu har de bara slutat svara på tilltal. Jag har vid 3-4 tillfÀllen nu hört av mig och bett om återkoppling men inget svar alls. Köp INTE!
UPPDATERING EFTER Labb24 svar på detta inlÀgg: det stÀmmer inte, jag anvÀnde skumskyddet vilket jag Àven visade upp i videoinspelningen. De svarar ju heller inte upp mot att min maskin Àr defekt då varken vÀrme eller ljus fungerade så reklamationen har inget med skumskyddet att göra. SkÀrp er och ta ert ansvar för en produkt som inte fungerar!

Bare tull
Bare tull. MarkedsfÞrer med 60 dagers returrett, men det klarer de å vri seg unna. I tillegg slutter de å svare på mailene.
Ekstremt ubehagelig å bruke, dårlig bruksanvisning og ikke god kundeservice. Styr unna.

Fantastisk produkt!
Helt underbar produkt! Jag som under mÃ¥nga Ã¥r har har tagit kortison pga underliggande sjukdomar har "jojobantat" och pga detta fÃ¥tt vÀldigt djupa celluliter. Jag trodde verkligen inte pÃ¥ den hÀr apparaten, men provade ÀndÃ¥, och efter ca 30 dagar sÃ¥ var mina celluliter som bortblÃ¥sta! Min sjÀlvkÀnsla kom tillbaka, och mitt mÃ¥ende gick i höjden! Tack sÃ¥ fantastiskt mycket för detta! ð¥°

Tog 2-3 veckor innan denna kina apparatâŠ
Tog 2-3 veckor innan denna kina apparat kom fram. Har på lÀgsta suget och Àndå suger den fast så jag har fått stora blåmÀrken på benen. JÀttemissnöjd och besviken.

Labb24 ããã®åç
SÀmsta företag man kan ha att göra med
SÀmsta företag man kan ha att göra med. De skickade en trasig produkt som inte går att anvÀnda vilket jag rapporterade in samma dag jag mottagit varan. Nu vÀgrar de retur och ingen ny får jag heller. Telnummret på hemsidan fungerar inte och ett otrevligt mail till svar om att de inte tar tillbaka bruten förpackning.
Köp inte från detta fejk företag, varnar.
//Helen

Excellent quality massage device Labb24âŠ
Excellent quality massage device Labb24 is effective against cellulite and other problems in overstrained muscles, such as trigger points.

Labb24 ããã®åç
Köpte cellulitermassagen och tycker denâŠ
Köpte cellulitermassagen och tycker den fungerar mycket bra. Lite teknik att lÀra sig för att vakumsuget inte ska bli för stort. AnvÀnder också oljan till.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹