Labo Noir レビュヌ

2. アヌト ギャラリヌ
  3. ノベルティグッズ店
  4. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

YOUR LAB FOR LUXURY | De winkel en webshop voor exclusieve parfums & luxe lifestyle producten. De plek om de zintuigen te prikkelen. Van exclusieve geuren tot heerlijke bad/body producten tot champagne en kunst exposities. Maak kennis met niche parfummerken als ACCA KAPPA, NOBILE 1942, AMOUROUD, IMPERIAL PARFUMS, EMIRATES PRIDE, EUTHALIA en REPUBLIC OF FRAGRANCES. Daarnaast organiseren we geur workshops waarbij we jullie op een interactieve manier meenemen in de wereld van parfum en haar ingrediënten.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Beleving!

Samen met een vriendin heb ik de parfum workshop bij Stephanie gevolgd. Dat was een fantastische leerzame en gezellige middag. Ik kan het iedereen aanraden! Daarna hebben we natuurlijk van alles geroken in de winkel en onder het genot van een lekker glas champagne een heerlijke geur voor onszelf uitgekozen. Het assortiment bestaat uit unieke parfumhuizen en zo leuk om een parfum te dragen waarmee je je onderscheidt van de rest. Zo fijn dat jullie nu in Laren zitten.

2026幎2月7日

Hoi Karen,
Wat een prachtige woorden, dank je wel voor deze mooie review. Het doet ons enorm goed om te horen dat jullie de workshop als leerzaam, inspirerend én gezellig hebben ervaren. Precies dat samenspel; ontdekken, ruiken, leren en genieten, is waar LABO-NOIR voor staat.

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in Laren – voor nieuwe ontdekkingen, bijzondere geuren en natuurlijk een goed glas champagne.

Liefs,
Team LABO-NOIR

Geurworkshop

We hebben een geurworkshop gehad bij Labo Noir. Stephanie heeft echt onwijs veel kennis van allerlei geuren en de opbouw van (o.a.) parfum. Tijdens de workshop hebben we onwijs veel kennis opgedaan wat echt interessant is, zeker als je een klik hebt met parfum. Stephanie geeft de workshop met zoveel plezier en dat spat er enorm van af, waardoor wij nog enthousiaster werden. Echt een enorme aanrader en uiteraard daarna nog een heerlijke geurkaars gekocht om de geurbeleving compleet te maken!

2025幎12月28日

Labo Noir からの回答

Dank voor deze mooie woorden en fijn om te horen dat jullie hebben genoten tijdens de workshop. Ik hoop dat er een nieuwe geuren-wereld voor jullie open is gegaan. Mochten er toch nog vragen zijn, zijn jullie van harte welkom in onze winkel. Liefs, Team LABO-NOIR

5぀星のうち5の評䟡

SUPER vriendelijk en je wordt heel

SUPER vriendelijk en je wordt heel prettig en kundig geholpen.
Ze weten heel veel te vertellen over de “heerlijke” geuren.

2025幎5月2日

Labo Noir からの回答

Beste Karlien, dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat je dat we je prettige en kundig hebben geholpen. Met veel plezier gedaan! Team Labo-noir

5぀星のうち5の評䟡

Super leuk en leerzame middag

Super leuk en leerzame workshop met vriendinnen. Je leert over parfum en krijgt inzicht in wat wel en niet bij je past. Goed verzorgd, ik zou het zo weer doen!

2024幎9月22日

Labo Noir からの回答

Dank voor de lieve woorden en fijn om te horen dat jullie een geslaagde middag hebben gehad. Mochten er in de toekomst toch nog vragen zijn over parfums ben je altijd van harte welkom.

Liefs,
Team LABO-NOIR

5぀星のうち5の評䟡

Een echte aanrader om met het hele gezin te doen

Wij hebben een geweldige parfum workshop van Stephanie gehad. We hebben interessante verhalen gehoord en veel geleerd over verschillende ingrediënten en de opbouw van parfum! Na afloop werden wij verwend met heerlijke hapjes, een lekkere mocktail en konden we alle parfums uit de prachtige winkel ruiken. Stephanie had alle geduld en heeft het ontzettend leuk gedaan. Het was een super leuk uitje om als gezin te doen! Een echte aanrader!

2024幎5月1日

Labo Noir からの回答

Leuk om jullie als gezin te mogen ontvangen en om te zien dat jullie dochters al een goed ontwikkelde neus hebben! Jullie zijn altijd welkom om nog meer parfums te komen ruiken en lekker te snuffelen.

Bevlogen en interactief

Leuk en open ontvangst. Stephanie is duidelijk bevlogen en heeft veel achtergrond kennis. De geur en smaaktesten waren verrassend leuk! En een leuke goodiebag maakte het compleet - een leuke aanrader om te doen!

2023幎5月15日
5぀星のうち5の評䟡

Een warm en gezellig ontvangst

Een warm en gezellig ontvangst. Mooie opbouw van reuk, naar smaak en eindigend in achterhalen geur in mix (de parfums). Interessante achtergrondinformatie en natuurlijk werden de hapjes en drankjes met champagne erg gewaardeerd!

2023幎2月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス