Yderst servicemindede. En lille installationsfejl blev klaret lÞrdag formiddag! KÞb og installation iÞvrigt forlÞbet helt som lovet hvad angår tid og pris.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hej Onsdag den 30. juli fik jeg monteret min Ratio Solar ladeboks af ladestander.dk's montÞr Rasmus. Hele forlÞbet fra en meget behagelig telefonsamtale med Rasmus fra Ladestander.dk hvor alle evt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÃ¥et monteret en Ratio Solar ladeboks af Rasmus fra ladestander.dk , det har pÃ¥ alle mÃ¥der vÊret en god oplevelse , fra fÞrste tlf. samtale , til montering , samt et ekstra servicebesÞg , da jeg h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var usikre pÃ¥ det meste da vi valgte at kÞre pÃ¥ EL Firmaet Ladestander.dk ledte os sikkert gennem denne jungle og det er let at give dem de bedste anbefalinger. Specielt tak til Rasmus for han... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ladestander.dk er en familieejet- og drevet virksomhed. DNAâet flyder igennem virksomheden med et fasttÞmret hold. Vi lever af vores tilfredse kunder, og vil bevare vores livsvÊrk til den nÊste generation af dygtige hÃ¥ndvÊrkere. Vi leverer og installerer ladestandere til alle bro-faste Þer i hele Danmark. Vi har gode priser pÃ¥ hele vores sortiment, og bruger kun vores egne installatÞrer. PÃ¥ den mÃ¥de kan vi stÃ¥ inde for det arbejde vi laver. Hos Ladestander.dk mener vi, at det bÞr vÊre enkelt og ligetil, at fÃ¥ en privat ladestander installeret ved sin bolig. Vi har enkelte og overskuelige priser, sÃ¥ du ved hvad du fÃ¥r med. Derudover har vi samme udkÞrselspriser, om du bor i Aalborg eller KÞbenhavn.
é£çµ¡å
Vejlbjergvej 31, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
- kontakt@ladestander.dk
- ladestander.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan varmt anbefales
Yderst servicemindede. En lille installationsfejl blev klaret lÞrdag formiddag!
KÞb og installation iÞvrigt forlÞbet helt som lovet hvad angår tid og pris.
Professionel, servicemindet og punktlig
Professionel, servicemindet og punktlig installation af zaptec go 2-ladeboks, i vores hus hvor der var behov for en "ud over standard" installation (20 meter indendÞrs kabelfÞring, gennemboring af 3 vÊgge og et forlÞb inden i to allerede eksisterende rÞrbokse).
Vi modtog forud for besÞget god telefonisk rådgivning, med udgangspunkt i billeder, plantegning og vores beskrivelse af hvad vi Þnskede. Der blev skitseret forskellige mulige kabelforlÞb og vi blev rådgivet om priser, samt fordele og ulemper ved de enkelte forlÞb.
InstallatÞren der mÞdte op var den samme som vi havde talt i telefon med og han udviste et stort engagement selvom det var sent på dagen. Han lÞste uden de store problemer de udfordringer der opstod ved det noget komplicerede kabelforlÞb, alt sammen uden ekstraomkostninger (udover de aftalte ekstra meter kabel der var behov for).
Vi kan på det varmeste anbefale ladestander.dk og det er en bonus at de som standard anvender de tykke kabler der kan levere 22 kW.

Fabelagtig god kundebehandling!
Jeg fik en ladeboks i marts 2025. Jeg havde ingen bil endnu, den kom i juli.
Siden har jeg haft lidt bÞvl med den:
- En ledning var ikke forbundet korrekt.
- En misforståelse resulterede i en anden lÞsning, end jeg Þnskede mig.
I begge tilfÊlde sendte Ladestander en mand ud og fixede. Uden brok.
Det er fint nok at kÞbe en ladeboks og få den monteret, men når der er knas, er det fÞrst, at god kundebehandling viser sit vÊrd.
Det har ikke vÊret en sag lige ud af landevejen, og ladestander har stillet op hver gang. Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling.
P.S: Alle systemer virker og spiller sammen som Þnsket nu.
Hurtig og professionel.
Hurtig opsÊtning og meget venlig og professional elektriker. Jeg fik sat den op som jeg gerne ville have den og det tog ikke lang tid fÞr han er kÞrt igen.
Hurtig levering og hjÊlp.
Hurtig levering og hver gang jeg efterfÞlgende har haft spÞrgsmål både til installering og brug, har der vÊret hurtig og god hjÊlp af en altid glad Rasmus.
Kan virkelig anbefale ladestander.dk til alle der er forvirret i el-lader junglen.

Ladestander ããã®åç
Enhver hjemmeside der vil have dig tilâŠ
Enhver hjemmeside der vil have dig til at kÞre ting i dos skal man ikke tro på.
Find en anden side!
o proceed with verification, please follow these steps:
1. Press Win + R to open Run.
2. Copy and paste Ctrl + V the following command:

Ladestander ããã®åç
Har fÃ¥et sat Ladestandere op super godâŠ
Har fået sat Ladestandere op super god service undervejs og rigtig fin montering jeg havde misforstået lidt undervejs så de kom tilbage og forklaret nogen ting det har vÊret en rigtig god oplevelse og rigtig god service kan varmt anbefales herfra
Hilsen Paw og Katinka

Fantastisk service, god pris
Fantastisk service. Laver kun én ting, men det er de til gengÊld de bedste til. Tilmeld også en god pris, kan kun vÊre stor fan af Rasmus og hans crew.

Ladestander ããã®åç
Service i YDERSTE topklasse!
Vi har solceller og fÞlte derfor ikke at vi kunne bruge diverse tilbud om leje, refusion og "finurlige" lÞsninger fra diverse operatÞrer, herunder vores ellers udmÊrkede elselskab.
Ladestander.dk var lige til! Snakkede med Rasmus (fra Ladestander.dk) og fik med det samme en fornemmelse af at han havde styr på tingene. Han havde kendskab til vores solcellesystem, gav god vejledning og forklaring om hvilken ladeboks der var bedst for vores behov og det var installeret inden for to uger fra fÞrste kontakt.
Rasmus var fra fÞrste telefonkontakt, under installationen i vores hjem og efterfÞlgende kontakt tillidsskabende og en mand/firma man kan stole på: Vi giver Ladestander.dk OG Rasmus vores bedste anbefalinger!

Ratio Solar montering
Har fået monteret en Ratio Solar ladeboks af Rasmus fra ladestander.dk , det har på alle måder vÊret en god oplevelse , fra fÞrste tlf. samtale , til montering , samt et ekstra servicebesÞg , da jeg havde et app problem , der hurtig var lÞst..:-) , kan kun anbefale ladestander.dk

Solar Ratio Ladeboks
Hej
Onsdag den 30. juli fik jeg monteret min Ratio Solar ladeboks af ladestander.dk's montÞr Rasmus. Hele forlÞbet fra en meget behagelig telefonsamtale med Rasmus fra Ladestander.dk hvor alle evt. spÞrgsmål blev afklaret, til montage af ladeboksen er forlÞbet helt perfekt og alle aftaler er overholdt.
Den 31. juli ladede jeg på bilen udelukkende med solcellestrÞm for fÞrste gang :-)
Kan kun give ladestander.dk og Rasmus min fulde anbefaling :-)

Ladestander ããã®åç
Har fået monteret min lader i dag
Har fået monteret min lader i dag. Den virker som den skal, montÞren var endda tidlig på den, hÞflig og orienterende om hvordan og hvorfor.
Stor anbefaling herfra.
Tak for installationen ððªððª

Ladestander ããã®åç
Eneste sted du skal kÞbe
KÊmpe fornÞjelse at handle med Ladestander.dk
Fra start til slut kÞrte alt bare, jeg fik en god lang snak med Rasmus (som er klart den mand du skal ringe til hvis du skal bruge en ladestander)
Han gav en virkelig god gennemgang af det hele, og til sidst et godt tilbud. Så vi kunne ikke sige nej, og derefter kom de hurtigt og smÊkkede den op prÊcis der hvor jeg satte et kryds, og nu spiller den bare maks!
Rasmus var super hjÊlpsom selv efter installationen, da jeg havde nogle flere spÞrgmål.
Ked af at jeg ikke skal bruge flere ladere, da de tager sig SÃ
godt af deres kunder.

Hurtig og kompetent levering
Hurtig og kompetent levering - og til en fuld konkurrencedygtig pris. Inden for kort tid efter min henvendelse om etablering af en Ratio Solar ladeboks i tilknytning til mit solcelleanlÊg blev opladeren etableret. Såvel Rasmus som Dennis har helt igennem under såvel ved aftale som opsÊtning - fuldstÊndig gennemfÞrt el-arbejde - samt efterfÞlgende opfÞlgning i denne "nye verden" vÊret sÊrdeles serviceminded og til rådighed.
Kan fuldt ud anbefale firmaet med fuld tilfredshed

Ladestander ããã®åç
Super fin service en hyggelig montÞr ogâŠ
Super fin service en hyggelig montÞr og hurtig udrykning hvad kan man klage over ?

Positiv oplevelse
Vendte hurtigt tilbage med svar på spÞrgsmål, over en lidt lÊngere periode. FÞlte ingen pres. Overkommelig ventetid på opsÊtning, og god instruktion i den forbindelse.
God oplevelse, laderen virker bare
Vi fik både rådgivning, effektiv installation og overholdte aftaler hos ladestander.dk, så jeg kan uden videre anbefale at bruge dem. Hvis du er sikker på at det er det bedste for dig at eje en stander selv.
Vi har solceller og derfor en lidt unormal case. Men med den rigtige rådgivning fik vi en lader der understÞtter os så godt som muligt, og den virker bare.
super god kommunikation hele vejenâŠ
super god kommunikation hele vejen igennem, rigtig godt tilfreds med forlÞbet.
Super oplevelse fra start til slut
Har netop fået installeret ladestander privat. ALT - lige fra indledende vejledning og hjÊlp til prisgivning og overholdelse af aftaler gik efter en snor. Selve installationen og efterfÞlgende instruktion også helt i top med Rasmus som effektiv, venlig og serviceminded operatÞr. En perfekt håndvÊrker-oplevelse...
Fik den 13/2 24 sat min ladestander opâŠ
Fik den 13/2 24 sat min ladestander op af Rasmus. Har under hele fasen fra forespÞrgsel, tilbud og opsÊtning af min Ratio Solar fået en fantastisk service. At Rasmus så også er en service minded og behagelig person er kun en ekstra bonus.
Nu mangler jeg kun min elbilð.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ