Karensdalvej 76, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- ladybalance.dk
5 stjerner hvilket vil sige atâŠ
5 stjerner hvilket vil sige at produktet lever op til det som er lovet ð

Ladybalance ããã®åç
Bedre end de andre da de bliver indeâŠ
Bedre end de andre da de bliver inde uden vÊske kommer ud

Ladybalance ããã®åç
Det bedste produkt, der findes!
Jeg fik Ladybalance anbefalet af en erfaren gynÊkolog for snart 20
år siden - efter utallige tilbagevendende behandlinger med Canesten, som bare gjorde det hele vÊrre dernede. Jeg har brugt Ladybalance lige siden. Ved gener, efter sex, under graviditeter osv. osv., og har ALDRIG haft problemer siden. Hvis jeg kan mÊrke en ubalance, bruger jeg bare en tablet til natten i et par dage, og så er der styr på balancen igen. Jeg anbefaler det skamlÞst til alle kvinder, jeg kender, for det er det suverÊnt bedste produkt - skabt af et team med absolut fÊrrest penge til markedsfÞring.

Super lÊkkert produkt
Super lÊkkert produkt, god kundeservice.
UseriÞse firma
UseriÞse firma. Jeg har bestilte varer og har stadig ikke modtaget varerne. De har hellere ikke kundeservice derfÞr kan man ikke ringe til dem. Helt seriÞst? Pas på med at bestille fra lady balance i Vejle karensdalsvej.

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Og dejligt at der også er kommet en creme! Har brugt pillerne i flere år efter behov.

<3 <3 <3
LadyBalance tabeletter har redet mig og min va-jay-jay utallige gange! Jeg fandt produktet for flere år siden nÊsten ved en tilfÊldighed, og jeg har altid haft dem i natskuffen siden! Man kan også virkelig mÊrke, at det er kvinde, som brÊnder for sagen, der står bag - hvilket jeg elsker! De varmeste anbefalinger, jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden <3

Ladybalance ããã®åç
Det eneste produkt der har virket pÃ¥âŠ
Det eneste produkt der har virket pÃ¥ migð
Virker allerede efter 24 timer. Jeg fortsÊtter dog som beskrevet i en uge.
Har forsÞgt med alle mulige produkter og mediciner igennem 6 mdr!
Fin service og hurtig levering.

Ladybalance ããã®åç
Godt produkt og fin service
Godt produkt og fin service, men ladybalance skulle nok overveje at anvende et andet fragtfirma end PostNord. Sidst jeg bestilte kom min pakke ikke med posten som aftalt. Jeg henvendte mig til firmaet, der sendte en ny ordre med et quickbrev. Det kom til aftalt tid, men posten puttede ikke den lille Êske i postkassen, og jeg måtte derfor hente pakken på posthuset. Jeg har tidligere fået ordrer fra LadyBalance, der godt har kunnet vÊre i postkassen, så det er nok op til postbuddet, om han/hun forsÞger. Den anden pakke, der var blevet vÊk, kom frem nogle uger efter.
Fantastisk og naturligt middel
Fantastisk og naturligt middel. Det eneste der har virket på mig.

Ladybalance ããã®åç
Rigtigt fedt tiltag med lidt begynder-vanskeligheder
Produktet virker! I hvert fald for mig og ved regelmÊssigt brug lige efter menstruation. Og der er så fedt at nogen tager kvinders "tystys-problemer" alvorligt.
Selve siden og markedsfÞringen bÊrer dog prÊg af at vÊre en enmands-virksomhed uden den store tÊft for pr, video- eller tekstredigering. (Hjemmesiden er vist blevet lidt pÊnere nu.)
At det er så lille et foretagende gÞr også, at leveringstiden er for lang - da jeg bestilte sendte de kun ud én gang om ugen! Hvis fragten så var gratis kunne man leve med dette, men det holder ikke i lÊngden. Jeg valgte derfor fÞrste gang at bestille via en anden webshop, der så desvÊrre ikke havde alle produkterne.
PÃ¥ den anden side virker Lady Balance som et firma drevet ud fra en personlig passion, og overordnet er jeg stor fan!

Ladybalance ããã®åç
Fint produkt, ingen mail beskÊftigelse på kÞb.
Bestilling, betaling og levering gik; men undrede mig over, at jeg ikke fik en bekrÊftelses mail, fik ej heller respons, da jeg skrev.
Alt gik dog ellers problemfrit, varen er leveret diskret og er meget luksuslÊkker ð
Jeg vil klart bruge Ladybalance igen.

Ladybalance ããã®åç
PÃ¥lidelig website med god information og ordrebehandling
Får her produkter, som ikke findes bedre i håndkÞb "på gaden".
God informativ ordrebehandling og produktet lige i postkassen uden afhentning på posthus som oplyst :-)
Har du fået produkter for 2. gang og er super tilfreds
Kan kun anbefale både handel og brug af produkter fra Lady Balance ApS