Sidan lÃ¥ste sig. Köpet gick igenom men inte sjÀlva ordern. NÀr man sen försöker nÃ¥ dem via mejl eller telefon sÃ¥ Àr det helt omöjligt att nÃ¥ dem. NÀr man sen försöker köpa delen igen sÃ¥ fÃ¥r man medela... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hade en del strul med en bakre stötfÃ¥ngare som kom fram i dÃ¥ligt skick, men jag Àr djupt imponerad av hur de skötte reklamationen. De ersatte allt, inklusive fraktkostnaden. Mitt tips Àr att vara tydl... ãã£ãšèŠã
Oseriösa hela bunten pÃ¥ laga.se. Försökte Àven blÃ¥sa mig pÃ¥ returfrakten: âmest förmÃ¥nligt för dig att köpa returfrakt via ossâ skulle âbaraâ kosta 150:- för ett föremÃ¥l pÃ¥ nÃ¥gra gram. Skickade istÀll... ãã£ãšèŠã
Fick offert pÃ¥ 2st spridare, godkÀnde köpet och betalade via klarna. Dagen efter sÃ¥ fick jag ett meddelande att köpet var hÀvt pga felaktigt pris. Ringer till laga.se dom talar om att sÃ¥ fÃ¥r dom göra.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Horribel kundtjÀnst
Horribel kundtjÀnst. Svarar inte på mail.
Mycket dÃ¥lig erfarenhet â Varning!
Mycket dÃ¥lig erfarenhet â Varning!
Min upplevelse med Laga har varit extremt dålig och frustrerande.
Jag köpte en produkt som visade sig vara defekt och inte fungerade som den skulle. DÀrefter försökte jag kontakta deras kundtjÀnst upprepade gÃ¥nger â över 10 telefonsamtal och mer Àn 6 mejl â utan att fÃ¥ nÃ¥gon verklig hjÀlp eller lösning.
Jag bad tydligt om en returetikett eller QR-kod för att kunna returnera varan korrekt, men detta ignorerades helt. På grund av deras bristande respons och långsamma hantering tvingades jag skicka tillbaka produkten på egen bekostnad, för att inte riskera att förlora cirka 7000 kr.
Efter allt detta vÀgrar de att ersÀtta returfrakten och skyller pÃ¥ att jag inte fÃ¥tt ett förhandsgodkÀnnande â trots att jag försökte fÃ¥ hjÀlp innan jag skickade tillbaka varan.
Hanteringen har varit oacceptabel och oprofessionell:
* Motstridig information från olika medarbetare
* LÃ¥nga svarstider
* Ingen tydlig ansvarstagande
* Total brist på respekt för kunden
Detta ger ett starkt intryck av dålig organisation och brist på ansvar.
Sammanfattning:
Defekt produkt + dålig kundservice + kunden får betala = katastrof
â ïž Jag rekommenderar starkt att undvika denna plattform.
Sidan låste sig
Sidan låste sig. Köpet gick igenom men inte sjÀlva ordern. NÀr man sen försöker nå dem via mejl eller telefon så Àr det helt omöjligt att nå dem. NÀr man sen försöker köpa delen igen så får man medelande att varan redan Àr i varukorgen och då går det heller inte att bestÀlla samma del på bildelsbasen för att du redan har köpt delen. Katastrofdåligt!!!!!!!!!!
Fick offert på 2st spridare
Fick offert på 2st spridare, godkÀnde köpet och betalade via klarna. Dagen efter så fick jag ett meddelande att köpet var hÀvt pga felaktigt pris. Ringer till laga.se dom talar om att så får dom göra.
Dålig bemötande
Dålig bemötande, skickar fel delar och tar ej imot nÀr man skickar tillbaka.
Ø³ÙØ¡ جدا
Ø³ÙØ¡ جدا
تختار Ø§ÙØ·ÙØš ÙÙØ§ تر٠Ù
تاؚعة ÙÙØ§ ÙØµÙ Ø§ÙØ·ÙØš.
ÙØ§Ø°Ø§ ارسÙ٠اÙÙ
ÙÙ ØšØ§ÙØšØ¯ÙÙ ÙØ§ ØªØ³ØªØ·ÙØ¹ ؎راءÙ
Hade en del strul med en bakreâŠ
Hade en del strul med en bakre stötfångare som kom fram i dåligt skick, men jag Àr djupt imponerad av hur de skötte reklamationen. De ersatte allt, inklusive fraktkostnaden. Mitt tips Àr att vara tydlig med vad man vill ha hjÀlp med, så löser de det på ett vÀldigt smidigt och proffsigt sÀtt. Kommer absolut handla hÀr igen tack vare det fina bemötandet!"
I've ordered some parts for my car 2âŠ
I've ordered some parts for my car 2 weeks ago, some of them were sold out and I asked to delete theese parts from my order and send the rest. Five or six times they wrote that they would send an offer for the parts, so far I haven't received neither offer or parts.
This company is a waste of time!
Ignorerar konsumentrÀtt och lagstadgat skadestånd
Jag köpte en motor via Laga.se dÀr Demia var underleverantör. Motorn visade sig vara defekt med omfattande interna skador vid leverans, vilket bekrÀftats av oberoende fackman.
SÀljaren vÀgrar nu att ta sitt fulla ansvar för de följdkostnader som uppstått på grund av deras bristfÀlliga produkt. Enligt Konsumentköplagen (2022:260) har man som konsument rÀtt till skadestånd för direkta förluster vid felaktig vara, men företaget vÀljer nu att helt ignorera kommunikation.
Mycket oseriöst agerande som inte följer svensk konsumentrÀtt.
Fick hem ett tomt paket
Fick hem ett tomt paket, har nu gått en månad. Har ringt, mailat. får iprincip ingen hjÀlp och nÀr de vÀl svarar så börjar allt om från början
VARNING för detta oseriösa företagâŠ
VARNING för detta oseriösa företag ALDRIG MER LAGA!
Andra gången dom blåser mig på pengar ! Fått en del som inte passar min bil båda gångerna! Trotts att det Àr laga som gjort fel nÀr dom skulle kontrollera att delen skulle vara rÀtt till min bil så Àr dom allt annat Àn behjÀlpliga gÀllande retur av dom delarna som Àr helt fel ! Jag fick sjÀlv betala för returfrakten och några pengar för delarna och för frakten har jag inte sett röken av !! Har mailat dom flera gånger men inget svar ! Så VARNING handla inte av laga
Jag fick fel reservdel men inte fickâŠ
Jag fick fel reservdel men inte fick tillbaka pengar efter retur.
Köp aldrig från sjöbo bildemontering
Det Àr bara fuskkkkk
The website does not offer VAT refundsâŠ
The website does not offer VAT refunds and promised to refund the tax. However, customer support for other orders said they could not refund because their policies had changed.
VÀntat 13 dagar sedan bestÀllning ochâŠ
VÀntat 13 dagar sedan bestÀllning och kan fortfarande inte spåra något paket. Hade jag vetat det innan, hade jag köpt nya delar i stÀllet! Laga kanske bara förtjÀnar en stjÀrna!?
Sjukt otrevlig kundtjÀnst!
If you are a company from EU do not buyâŠ
If you are a company from EU do not buy from this site as they do not refund the VAT which is required to do so in EU. In our case we bought parts from the site with Swedish VAT included which was promised to be returned. Later out of 3 orders which were over 1500, only one got refunded and for the other ones customer support is saying they cannot refund it because their rules have changed and they no longer return VAT. Absolutely bad experience.
Köpte 4 dÀck som skulle minst vara 4mmâŠ
Köpte 4 dÀck som skulle minst vara 4mm kvar på men nÀr jag fick hem dessa 4 dÀck så var 2 av dom 3.2 och 3.4mm vilket Àr helt fel. fick riktig dålig ersÀttnig så kommer aldrig handla hÀr igen.
Köp ej från laga
Köp ej från laga, bestÀllde en grej som kom fel, returnerade det och trots köp via Klarna så fick jag stå för kostnaden Àndå, försöker att komma i kontakt med laga men inget svar. Riktigt ful att göra så tycker jag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹