Betreft Ipma-d training van Evelien Top. Fijne lessen gehad, ze deed veel met onze feedback m.b.t. interactie en ze behandelde alle onderwerpen die wij graag behandeld wilde hebben. Duidelijke voorbee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Training gehad van Evelien Top voor de cursus IPMA-D. Waren leuke, interactieve trainingsavonden waarbij veel topics aan bod kwamen. Trainingsprogramma werd op maat gemaakt door de verschillende ervar... もっと見る
IPMA-D-training van Evelien Top. Aan het begin ruimte om als groep zelf prioriteiten te stellen en aan bepaalde onderwerpen meer aandacht te besteden. Tijdens cursusavonden fijne afwisseling met toepa... もっと見る
Halverwege de training kan ik zeggen dat ik er een zeer positief gevoel bij heb. De materie wordt leuk en interactief gepresenteerd en er zijn veel mogelijkheden voor discussie. Het is momenteel geen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Samen veranderambities realiseren. Een succesvolle organisatie heeft trouwe klanten en daadkrachtige medewerkers. Medewerkers die de verwachting van een klant continu overtreffen. Ben jij klaar om dat te bereiken? Lagant helpt je te veranderen door strategie en uitvoering te verbinden. En helpt zo om jouw ambities te realiseren.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De PRINCE2 training van Jeroen Ykema…
De PRINCE2 training van Jeroen Ykema was erg interacting en hij gebruikte een hele Noel praktische voorbeelden. De theorie werd hierdoor verduidelijkt en het ging daardoor leven.
Gewoon goede ipma opleiding.
Leerzame AgilePM Training
Ik heb een 3 daagse AgilePM fasttrack gevolgd bij Orlando Heijmerink. De training was erg leerzaam en gericht op de praktijk met echte praktijk voorbeelden. Het heeft mij heel nieuwe inzichten opgeleverd als alternatief op de traditionele waterval project methode om snel tot resultaat te leveren. De training is een gevormd met afwisseling van praktijk voorbeelden, casus en uitwisseling van praktijk voorbeelden met mede-cursisten. Kortom een aanrader.
Goede trainster
Goede lessen, goede inhoud, hele goede trainster! Je krijgt de materialen. Aanrader.
Very usefull training preparing for…
Very usefull training preparing for IPMA exam
AgilePM training
Heb de 2-daagse AgilePM training gevolgd. Ontzettend interessant en bovenal goede, constructieve uitleg per hoofdstuk ontvangen van trainer Orlando. Veel ins en outs ook m.b.t. waar op te letten tijdens het examen. Erg waardevol en absoluut aan te raden!
Fijne agile pm foundation training!
Fijne agile pm foundation training gehad. Erg goed dat het weer op locatie kon ivm richtlijnen.
Complete, interactieve training
Goede trainer, interactief, vertaling naar de praktijk. Online platform is fijn om te oefenen.
Opleiding AgilePM
Ik heb de opleiding AgilePM fundamentals en practitioner gevolgd olv Orlando Heijmerink, Orlando heeft ons met inspiratie begeleid door deze cursus. Ook mijn cursusgenoten hadden veel werkervaring, samen hebben we op een heel plezierige manier onze praktische ervaringen en uitdagingen besproken op het gebied op Agile en DSDM. Bedankt!
Goede opmaat gemaakte training
Goede opmaat gemaakte training. Plezierig dat het een kleine groep is, zodat de diepte opgezocht kan worden daar waar behoeften is. Trainer staat goed stil (en toetst dit geregeld) bij behoeften cursisten
Prima begeleiding.
Prima begeleiding.
Zowel voor de zelfstudie als voor de coach. Goede voorbereiding op het examen.
Een intensieve training voor Agile PM
Een intensieve training voor Agile PM. Maar goed opgebouwd met opdrachten en uitleg.
Leerzame cursus
Fijne trainer, door de duidelijke relevante voorbeelden gaat de taaie stof leven. Twee leuke en leerzame trainingsdagen gehad.
Goede training!
Goede uitleg aan de hand van een presentatie, oefenvormen, filmpjes, schema's en praktijkvoorbeelden. Goed te doen in 2 dagen met eigen inzet op huiswerk en zelfstudie. Goed en overzichtelijk systeem ter ondersteuning van de zelfstudie met goede oefenomgeving met voldoende testvragen.
agile training monique
onderscheid scrum -agile blijft lastig
engelse termen is ook regelmatig verwarrend. planning & control is vaak een afdeling maar het gaat over heel wat anders
Goede training
Goede training, duidelijke voorbeelden gegeven en goed ter voorbereiding op het examen.
Prettige training
Prettige training over een voor mij nieuw onderwerp. Trainer heeft een goed tempo en houdt rekening met uitdagingen in de groep.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。