Middelmådig kaffe.
Kaffen er middelmådig, det samme med servicen.
Kaffen er middelmådig, det samme med servicen.
FANTASTISK bagels med laks. Det sÞdeste personale & bare mega hyggeligt. Vi kommer helt sikkert igen ððð
Wow the bagel was amazing. The place was full with a cool but chill atmosphere. Nice staff and relaxed approach but the bagel was something special.
Flabet og LANGSOMT personale. Stod og snakkede i kÞkkenet selvom der var kÞ ud til gaden. Flere forlod kÞen da det gik så langsomt. Jeg måtte vente i en time på at få service. Gik derfra meget frustreret og har ikke lyst til at komme igen.
Rigtig god kaffe. Og sÞdt personale. Men de havde ikke så meget overblik.
Alt for lang tid i kÞ Selv om den ikke var lang. Flere forlod stedet.
Beskidt service både på disk og borde. Vi selv måtte fjerne for at kunne sidde.
Sandwich var tÞr og overhovedet ikke varm. Men som sagt god kaffe.
SÊben på toilettet var fortyndet så meget at den ikke virkede.
Lidt Êrgerligt besÞg.
2 små glas hvidvin kr. 120,- vi smagte på de dem og begge. Vi måtte lade dem begge stå. Var enten for gamle eller noget billigt.
Mangler forståelse for at de var udrikkelige desvÊrre.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã