Banner for LÊrernes a-kasse

LÊrernes a-kasse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊrernes A-kasse er utroligt professionelle, empatiske og hjÊlpsomme. Jeg havde 15 Ã¥r ved en anden a-kasse, hvor jeg flere gange oplevede decideret fejlinformation og en helt anden tone. Men hos LÊrer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og proaktiv hjÊlp! Jeg vil gerne give LAKA a-kasse min varmeste anbefaling. De kontaktede mig selv i morges for at informere mig om et ledigt vikariat, som passede perfekt til mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse og behagelig samtale med min tildelte konsulent. Jeg gik fra mÞdet med konstruktiv feedback til, hvordan jeg kan gribe processen an videre herfra og med ro i mave... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik svar på de spÞrgsmål a-kassen kunne svare på og fik gode informationer. De spÞrgsmål der ikke kunne svares på fik jeg informationer om hvor de kunne findes.

䌁業情報

1. 所埗補償保険
  2. 人材探しサヌビス
  3. 職業安定所

LÊrernes a-kasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TRYGHED I HELE ARBEJDSLIVET
LÊrernes a-kasse er din faglige stÞtte, dit sikkerhedsnet, din sparringspartner og din tryghed hele dit arbejdsliv. Vi står bag dig, så du kan stå stÊrkt.

Hos os får du ikke bare ret til dagpenge. Du får rådgivning, der forstår din faglighed, karrieresparring med blik for din virkelighed, og stÞtte når arbejdslivet skifter retning. Vi kender din branche og dine muligheder - fordi vi er a-kassen for dig, der underviser.
LÊs mere om vores medlemsfordele her

Vi er en fagligt afgrÊnset a-kasse for lÊrere og undervisere
Derfor er vi dem, der kender branchen bedst. Det betyder, at vi har indgående kendskab til dit arbejdsmarked og dine vilkår. Det giver dig bedre rådgivning, målrettede tilbud og et medlemskab, der giver mening - både i og uden for job.
LÊs mere om medlemskab i LÊrernes a-kasse her

Vi er Danmarks 5. billigste a-kasse
Det koster 503 kr. om måneden at vÊre fuldtidssikret. Brug vores besparelsesberegner og se hvor meget du kan spare ved at vÊlge LÊrernes a-kasse.
GÃ¥ til besparelsesberegneren her

Økonomisk sikkerhed hele dit arbejdsliv
Vi sikrer dig dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Vi står klar til at hjÊlpe dig med alt fra at melde dig ledig til den sidste jobsamtale. Hvis du har brug for et ekstra sikkerhedsnet, tilbyder vi også lÞnsikring op til 20.000 kr. om måneden oveni dine dagpenge.
LÊs mere om vores lÞnsikring her

Få inspiration og sparring også når du er i job
Vi er her for dig uanset, hvor du er. FÃ¥ hjÊlp, sparring og inspiration uanset om du er ledig eller i arbejde. Bliv inspireret af vores jobsÞgningsstrategier, artikler og over 120 arrangementer og kurser om Ã¥ret.
LÊs mere om vores inspiration og viden her

Studiemedlemskab til 0 kr.
Det er gratis at vÊre studiemedlem. Meld dig ind et år i forvejen, og sikret din ret til dagpenge fra fÞrste dag efter sidste eksamen.
LÊs mere om studiemedlemsskab her

Den korteste vej til rådgivning
Vores telefoner er åbne alle hverdage, og du får hurtigt fat i en rådgiver, der forstår din situation. I gennemsnit er der kun 1 minut 45 sekunders ventetid. Ring til os på 70 10 00 18 og få svar på dine spÞrgsmål.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

770件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 144ä»¶

レビュヌを曞く

NÃ¥r man har brug for dem

Når man har brug for dem, er de der for én. Glad for at de er min A-kasse

2026幎5月29日

KÊre Jorge

Tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du oplever, at vi er der for dig, når du har brug for os :)

Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

FÞrste mÞde med LÊrernes a-kasse

Jeg har vÊret til det fÞrste mÞde med A-kassen. Det var meget behageligt, med en god og afslappet stemning.
Jeg blev tilbudt kaffe.
Vi fik en snak om ansÞgninger og CV, som var meget brugbart i forhold til mit videre projekt med at sÞge arbejde.
Det var alt i alt en meget positiv oplevelse.

2026幎5月19日

KÊre Rasmus

Tak for din tilbagemelding og fordi du deler dit indtryk af dit fÞrste mÞde hos os.

Det er afgÞrende for os, at stemningen til samtalerne er behagelig, og at den rådgivning, vi giver om CV og ansÞgninger, rent faktisk kan bruges i din videre jobsÞgning. Det glÊder os, at det har vÊret tilfÊldet for dig.

Held og lykke med dit videre forlÞb.

Med venlig hilsen Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent
LÊrernes a-kasse

Meget tilfreds med LÊrernes A-kasse

Jeg er virkelig tilfreds med LÊrernes A-kasse. Der sidder nogle utrolig sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere, som altid er klar til at hjÊlpe, når man har brug for det. Man fÞler sig taget godt imod, og det er generelt rigtig rart at komme til samtaler hos dem. Jeg har kun haft gode oplevelser og kan varmt anbefale dem

2026幎4月1日

KÊre Soumaia
Mange tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er vÊrdifuldt for os at hÞre, at du oplever vores medarbejdere som hjÊlpsomme, og at du har det godt med at komme til vores samtaler. Vores mål er netop at yde en god og tryg understÞttelse, når der er brug for det.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Kristina Petersen, Kommunikationskonsulent LÊrernes a-kasse

Jeg har vÊret til samtale hos LÊrernes

Jeg har vÊret til samtale hos LÊrernes a-kasse og havde en rigtig god oplevelse. De var klar, imÞdekommende, velforberedte og tog sig tid til at kigge både mit CV og ansÞgninger igennem. Jeg fik også nogle gode og Êrlige råd med på vejen, hvilket gav et positivt indtryk. Professionel og behagelig behandling hele vejen igennem.
Inden da havde jeg sÞgt om dagpenge, og den proces er også gået så fint. Så jeg har indtil videre en god oplevelse hos Laka.

2026幎5月11日

KÊre Shereen

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at du fÞlte dig godt behandlet.

Det er vigtigt for os, at vores medlemmer får professionel og behagelig vejledning. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Et rart mÞde

Et rart, varmt, menneskeligt mÞde - hvor jeg fÞlte mig mÞdt, hÞrt og respekteret.

2026幎5月12日

KÊre Karina
Vi er glade for at hÞre, at du fÞlte dig mÞdt, hÞrt og respekteret hos os. Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig rar og forstående rådgiver

Virkelig rar og forstående rådgiver, som gav god og konstruktiv feedback på mine ansÞgninger.

2026幎5月12日

KÊre Anna

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at du kunne bruge den feedback, du fik på dine ansÞgninger.

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jens Kristoffersen, Kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

PrÊcis og venlig modtagelse og afvikling af mÞdet

PrÊcis og venlig modtagelse og

2026幎5月11日

KÊre Carl

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med prÊcis og venlig vejledning. Tak for din feedback!

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen, Kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Gennemsigtighed og hurtig behandling

Virkelig god service. Jeg blev lynhurtigt og uden alt for meget unÞdvendig snak og reklame meldt ind som gratis medlem og fortalt om alle medlemsfordelene. Super god gennemsigtighed i, hvad man kommer til at betale for, hvis man skal vÊre betalende medlem. Og selvfÞlgelig er prisen slet ikke så gal. Kan stÊrkt anbefales

2026幎4月15日

KÊre Malthe

Vi er meget glade for, at du oplevede en god service i mÞdet med os.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Din feedback hjÊlper os med at blive bedre.

Jens Kristoffersen, Kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Fin vejledning

2026幎5月6日

Hej Jens

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med vejledningen 😊

Sarah Sisseck,
Kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Professionel samtale

Professionel samtale, imÞdekommende, lyttende og resultatorienteret.

2026幎5月6日

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse og fÞlte dig godt mÞdt i samtalen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback 😊

Sarah Sisseck,
Kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

eg syntes Behageligt samtaler med krav

eg syntes, at samtalen var meget åben, lÞsningsorienterede med fokus på de forskellige områder som skulle udfyldes, gennemfÞres og bearbejdes. Jeg fik fik nogle eksempler på, hvordan jeg kunne håndtere opgaverne. Vedkommende var imÞdekommende og gjorde sig tydeligt og forstårligt.
Jeg fÞlte mig kompetente, set og hÞrt.

2026幎4月30日

KÊre Marcella

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en så fin anmeldelse af din oplevelse hos os.
Vi er glade for at hÞre, at du fÞlte dig set og hÞrt af vores medarbejdere.
Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Dejlig samtale med god lytning samt

Dejlig samtale med god lytning samt rigtig god vejledning. `rigtig gode samtaler og hjÊlp til at komme videre`

2026幎4月23日

KÊre Anette

Tak for din gode anmeldelse. Det glÊder os at hÞre!

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg er blevet mÞdt med en sjÊlden

Jeg er blevet mÞdt med en sjÊlden indlevelse, forståelse og en kÊmpe håndsrÊkning for at komme videre med mit liv i folkeskolen.
En helt speciel og kÊmpe tak til Kasper MÞller Andersen!

2026幎4月14日

KÊre Lissi

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en så god oplevelse i mÞdet med os. Jeg vil lade rosen gå videre til Kasper :)

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Irritation over den lÞftede pegefinger, som ikke var relevant

I stedet for at svare på det jeg skriver i min besked, får jeg bare en kÞlig påmindelse om regler. Det irriterer mig, da jeg kender reglerne og i Þvrigt ikke forsÞger, at omgå/undgå at fÞlge dem. Jeg havde selv betalt en periode på et par måneder og nåede lige at melde mig ledig, da jeg fik job ugen efter. Skrev at jeg ikke havde opfyldt jobsÞgningskrav og at det var ok ikke at få dagpenge......

KÊre Helle

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du oplevede vores svar som en lÞftet pegefinger. Det er bestemt ikke den kommunikationsform, vi Þnsker at benytte.

Vi forstår godt, at det virker frustrerende, når du allerede har gjort opmÊrksom på din situation, og i stedet får et svar, der opleves som en kÞlig henvisning til love og regler. Vores intention er altid at sikre korrekt vejledning, men det er tydeligt, at vi i dit tilfÊlde ikke har ramt rigtigt i din konkrete henvendelse.

Vi vil meget gerne tale med dig, men jeg kan desvÊrre ikke finde dig ud fra de oplysninger, som fremgår af din anmeldelse. Du må meget gerne kontakte vores dagpengeteam telefonisk, så vi sammen kan se nÊrmere på din situation og sikre, at du får en korrekt afklaring på sagen.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Det hjÊlper os med at blive bedre.

Kristina Petersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Dejlig brugbar kritik

2026幎4月16日

KÊre David

Det glÊder os at hÞre at kritikken var brugbar:)

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Jeg blev mÞdt med forstÃ¥else og det var

Jeg blev mÞdt med forståelse og det var en konstruktiv samtale.

KÊre Helle

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre :)

Professionel og god vejledning

God service og professionel vejledning. Der er altid hurtig hjÊlp at hente, og sagsbehandlingen fungerer effektivt. En stabil og hjÊlpsom a-kasse.

KÊre Ayanle

Tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre! Vi arbejder hver dag for at vÊre en stabil og hjÊlpsom stÞtte, så det betyder meget at få bekrÊftet, at det mÊrkes i praksis.

Med venlig hilsen Jens Kristoffersen
kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Kompetent

Kompetent, empatisk og begejstrende medarbejder.

2026幎4月9日

KÊre SÞren

Tak for din fine anmeldelse. Det er prÊcis sådan, vi gerne vil opleves.
Rigtig god weekend, når du kommer dertil.

Kristina Petersen
Kommunikationskonsulent, LÊrernes a-kasse

Et hurtigt og personligt svar

Et hurtigt og personligt svar - lige, hvad jeg havde brug for.

2026幎4月8日

KÊre Gitte
Det er vi meget glade for at hÞre. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig og nÊrvÊrende hjÊlp, når man har brug for det.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Kristina Petersen, kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse

Min oplevelse med LAKA er

Min oplevelse med LAKA er, at de har min ryg, de inspirerer, hjÊlper og bakker op.
Tak! I er for skÞnne ❀

2026幎4月1日

KÊre Lotte

Tusind tak for dine fine ord. Vi er så glade for at hÞre, at du fÞler dig mÞdt, bakket op og inspireret. Det er prÊcist det, som vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jens Kristoffersen kommunikationskonsulent i LÊrernes a-kasse