Malermester Lakner ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hÊnder med Lakner. Jespe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt og seriÞst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lÃ¥ i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udfÞrte arbejdet gjorde... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ findes det altsÃ¥: Et hÃ¥ndvÊrkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevÊg og ringede til Lakner ApS efter min sÞns anbefaling. Tak til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har for en uge siden fÃ¥et blÊndet en vÊg og skulle efterfÞlgende have udfÞrt noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har vÊret meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Kan klart anbefales!

Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve.
Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hÊnder med Lakner. Jesper og Kenneth gjorde et fremragende stykke malerarbejde, og de var super sÞde at tale med. Jeg vil stÊrkt anbefale Malermester Lakner, hvis du vÊgter professionalisme, kvalitet og service.

2025幎8月19日

Hej SÞren

Tak for anbefalingen, det sÊtter jeg stor pris på og er glad for at du er tilfreds med vores arbejde, jeg giver beskeden videre til Mette du haft dialog med og Kenneth og Jan der har udfÞrt opgaven, det bliver de glade for at hÞre.

Tak for opgaven
Malermester
Peter Dalbro Lakner

Kvalitetsarbejde af sÞde medarbejder hos malerfirmaet Lakner

Fik i dag malet stue og gang af Pernille fra malerfirmaet Lakner. Fantastisk flot professionelt stykke arbejde, hurtigt og billigt. Vil på alle måder anbefale Lakner, som også har lavet arbejde hos os fÞr.

m.v.h.

Bent Bjerring

2024幎9月2日

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi virkelig pris på, vi er glade for du er tilfreds med vores håndvÊrk og service

mvh.

Kristisabelt malerhåndvÊrk - god kundeservice

Efter tilbud på spartling, filt og maling på badevÊrelse skulle Malermester Lakner bruge 12 arbejdsdage, trods det oprindeligt var aftalt at klares efter 4 arbejdsdage. Flere gange blev det mangelfulde malerarbejde med lÞbende maling, huller i vÊggene og klatmaling med dårlig overlapning italesat. Dette blev ikke forbedret af den afsendte maler, hvorpå vi flere gange måtte have telefonisk kontakt med den ansvarlige, Mette. Mette tog hurtigt hånd om problemet og var imÞdekommende og lydhÞr. Hun gjorde noget ved problemet ved eget selvsyn og påtalte det overfor den udsendte maler hurtigt i processen. Ros for god opfÞlgning og kundeservice. Vi må desvÊrre erkende efter et afslag på prisen, at processen har vÊret kritisabelt med et ringe malerhåndvÊrk som resultat. Vi anbefaler ikke Malermester Lakner og vil ikke bruge dem fremadrettet.

2020幎6月24日

KÊre Jacob

Tak for din anmeldelse,
Er glad for at du giver Malermester Lakner /Mette ros for at:

Malermester Lakner er selvfÞlgelig ked af at vores Malersvend ikke kunne opfylde jeres forventninger.

Peter Lakner og hans team udfÞrer super

Peter Lakner og hans team udfÞrer super fint og meget proff. arbejde hver gang. Kvalitet i hÞjsÊde.
Kan ikke andet end rose og anbefale firmaet Malermester Lakner ApS.

2019幎4月23日

KÊre Frankie

Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på,
isÊr forde i er tilbagevende kunder, vi er meget glade for vores sammarbejde fungere godt..

Fantastisk service og resultat

Har haft Lakner ude og ordne vores badevÊrelse og male én vÊg i sovevÊrelset.

Stor ros for hurtig tilbudsgivning og igangsÊtning af arbejdet, så der kunne nås inden påsken. Resultatet er blevet så flot og vi er meget tilfredse.

1.000 tak til jer.

2019幎4月11日

KÊre Karen

Mange tak for anmeldelsen den sÊtter vi stor pris på, i sÊr Mette der har givet tilbudet og Louise der har udfÞrt opgaven.

God PÃ¥ske

Peter

Vil på det kraftigste fraråde at

Vil på det kraftigste fraråde at benytte dette firma.
Vi fik i april/maj 2018 malet vores trÊ sommerhus. Det så umiddelbart rigtig pÊnt ud, men efter et par dage begyndte malingen af boble op på det meste af huset. Vi opdagede også at vinduerne ikke kunne åbnes da de var malet til. Vi kontaktede maler lauget, men Lakner rettede sig ikke efter deres anvisninger.
Vi har betalt Lakner en masse penge for at male huset, vi har betalt et skades firma en masse penge for at fjerne malingen igen.
Alt i alt en horribel oplevelse!!!
Lakner leverede os dog grunder og maling uden beregning. Så nu kan vi benytte foråret på selv at male eller betale endnu et maler firma.
Efter at vi kontaktede en advokat slog Lakner dog et symbolsk belÞb af regningen.

2019幎3月11日

KÊre Gert

Tak for din anmeldelse. Vi har opfordret jer til at gå til HåndvÊrkernes AnkenÊvn. I valgte at afslutte sagen med et afslag og levering af maling, så I selv kunne male. Dette var vi også interesseret i, så vi kunne komme videre.

Det er Êrgerligt, at Malermester Lakner ApS bliver holdt til ansvar for de blÊrer, der er kommet i forbindelse med maling af jeres sommerhus. Vi har fået leverandÞren og Danske Malermestre til at forklare om fÊnomenet om blÊrerne, der er kommet http://www.mba.malermestre.dk/vidensbase/de-mystiske-blaerer/

Da vi besigtigede sommerhuset, var der ingen tegn på blÊrerdannelser. På bagsiden af blÊrerne sidder den maling, som sommerhuset oprindeligt blev malet med, så vores maling sidder fast på de tidligere behandlinger, som sommerhuset har fået. Grunden til, at det sker, da vi malede sommerhuset, kan skyldes, at farven bliver Êndret fra lys grå til sort, og hermed tiltrÊkker sommerhuset vÊsentligt mere varme, og denne reaktion kommer. En super Êrgerlig situation, og det eneste, der kan gÞres for at få et holdbart resultat, er at rense det inderste lag maling af og begynde forfra. Super Êrgerligt, men ikke Malermester Lakner Aps ansvar.

Dette er Malermester Lakner ApS syn på denne kedelige situation.

Mvh. Malermester Lakner ApS

Jeg blev ellers så glad.... og desvÊre skuffet

Jeg blev ellers så glad da jeg så alle disse positive anmeldelser af Malermester Lakner Aps, men det har desvÊrre ikke levet op til mine forvetninger. Jeg skulle have filten pillet af, fuldspartlet, nyt filt og malet hvidt igen. DesvÊrre var der efter fÞrste gang store aftegninger efter spartlingen, mangelfuld malearbejde og flere steder et tykt lag maling. Efter at have vÊret i kontakt med Lakner Aps, kom maleren forbi igen, og resultatet blev bedre, dog stadigvÊk ikke som forventet, da der nu var opstået lufthuller i spartelmassen, som ville krÊve ny omgang spartel og ny filt igen. Efter nogle overvejelser valgte jeg at takke nej til endnu en omgang, da jeg oprigtigt ville have vÊret nervÞs for resultatet. Sluttelig fandt vi et kompromis ift. det oprindelige tilbud. Så ja - blev glad over de mange positive anmeldelser her - men desvÊrre endte det med en skuffelse.

2019幎3月1日

Hej SÞren

Jeg er ked af vi ikke kunne levere den ydelse du forventede.

Mvh. Malermester Lakner

Vi har flere gange anvendt Malermester

Vi har flere gange anvendt Malermester Lakner bl.a. til maling af for og bagtrappen samt maling af facaden. Vi har vÊret meget tilfredse med arbejdet og servicen. De har igennem hele forlÞbet vÊret med professionelle og servicen har vÊret meget hÞj. Vi har også brugt dem til sparring omkring farvalg.
Jeg kan på det varmeste anbefale Malermester Lakner. De er meget dygtige og servicen er i top.
Hilsen
Benjamin

2017幎10月1日

KÊre Benjamin

Mange tak for anmeldelsen, den sÊtter vi stor pris på.
Mette har stået for hele kommunikationen med jer og vores dygtige malersvende og lÊrlinge har udfÞrt arbejdet.

Malermester Lakner

Rigtig flot stykke arbejde!

Meget flot stykke arbejde, Pernille!
Du fortjener i hvert fald 5 stjerner!

2017幎7月31日

KÊre Irene

Tak for tilbagemeldingen, den sÊtter vi stor pris på, Pernille bliver glad når hun kommer fra ferie ;0)

God sommer fra hele Malermester Lakner ;0)

Hurtigt og professionelt!

Hele processen fra indhentning af tilbud til udfÞrelsen af arbejdet var 100% upåklageligt! Aftaler blev overholdt, og arbejdet blev klaret lynhurtigt og flot. Maleren, Peter, var enormt flink. Malermester Lakner kan helt klart anbefales!

2017幎7月19日

KÊre Frederik

Tak for anmeldelsen den sÊtter vi stor pris på.

FÞrste klasses arbejde

FÞrste klasses arbejde. Fik et tilbud sidste efterår på facade maling af vores hus, men vejret var for dårligt til at kunne male så tilbuddet blev overfÞrt til i år. Lakner kontaktet os selv da tid var, og pris og tid blev overholdt. Kan kun anbefales til andre.

2017幎6月29日

KÊre Bjarne

Tak for anerkendelsen den sÊtter vi stor pris på, i sÊr Pernille der har udfÞrt arbejdet og Mette der har håndteret den.

God Sommer

Malermester Lakner

Behagelig og serviceminded firma med gode folk.

Det har igen vÊret en god oplevelse at have besÞg af Lakner aps. Der er ingen "Nej-hat2, selv om projektet mÞdte udfordringer. Flere lÞsninger blev snakket igennem, og i fÊlleskab kom vi frem til den bedste, som vi idag er meget glade for at vi valgte.
Vi ringer igen nÊste gang der skal bruges en maler.

2017幎3月3日

KÊre Lasse

Tak for din fantastiske anmeldelse, den er god at tage på weekend på ;0)

Vi er glade for at vi har fået en ny ambassadÞr for virksomheden ;0)

Rigtig god weekend

Vi ses igen.

Flot malerarbejde - god stemning omk arbejdet, selvom det blev forstyrret

Da Aktivcenter SlÞjfen skulle have malet forhal: loft, vÊgge, dÞre samtidig med at klubbens seniorer skulle kunne komme igennem til aktiviteterne, så var jeg skeptisk...om det nu kunne gå??.
Men Carsten maler, fra Malermester Lakner, har klaret opgaven med flot malerarbejdet, god stemning og overbÊrenhed, når der kom nogle/mange aktive seniorer omkring ham, mens han malede.
Den gode og glade stemning vil helt sikkert blive husket og fortsat prÊge rummet, når maleren igen er gået.
Respekt for at holde fokus, godt humÞr og stadig meget omhyggeligt malerarbejde.
Deltidsleder Birthe Kofoed

2017幎1月4日

KÊre Birthe

Mange tak for den fine anmeldelse den er vi meget glade for, IsÊr Carsten som har udfÞrt arbejdet,

Tak for at vi har fået lov til at male for Aktivcenter SlÞjfen

udbedring af hul i vÊg

har netop haft Carsten Jensen til at reparere et hul i vÊggen,
dette er klaret til UG. stor ros herfra til Carsten jensen.

2016幎12月22日

KÊre Danni

Fantastisk julegave ;o) tak for din anmeldelse den sÊtter vi stor pris på, i sÊr Carsten der har udfÞrt arbejdet.

VÊgge og loft

Carsten Jensen har udfÞrt et superflot spartlings-og malerarbejde på mit badevÊrelse. Han er ikke kun dygtig men er også flink og serviceminded.
Mvh. Jette

2016幎12月13日

KÊre Jette

Tak for anmeldelsen den sÊtter vi stor pris på, ikke mindst Carsten... han kan ikke tåle alt den ros ;0)

Gulve

Carsten har gjort det igen! Professionel, venlig og serviceminded. Tak! Vores gulve står knivskarpt.
Mvh.
Casper

2016幎12月7日

KÊre Casper

Tak for anmeldelsen den sÊtter vi stor pris på, Carsten bliver glad når han mÞder ind til morgen ;0)

God dag og TAK!

Malermester Lakner

Gammelt bryggers blev som nyt.

Både den personlige kontakt og håndvÊrkskvaliteten har vÊret helt i top! Steven og Carsten var nogen af dem, der udfÞrte det gode arbejde. Noget af det bedste var den gode dialog, hvor det kan mÊrkes at Lakner ApS gÞr meget for deres kunder. Lakner ApS kan klart anbefales.

2016幎12月6日

KÊre Sinikka

Tak for anmelden den er vi meget glade for, Carsten og Steven der har udfÞrt arbejdet er meget glade for anerkendelsen og håber du nyder arbejdet i mange år frem ;0)

God jul fra hele Malermester Lakner