Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve. Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hÊnder med Lakner. Jespe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt og seriÞst tilbudsgivning, og ikke mindst hurtig og vigtigt... pligtopfyldende arbejde. tilbuddet lÃ¥ i mail kort tid efter inspektionen af arbejdet, og Peter som udfÞrte arbejdet gjorde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ findes det altsÃ¥: Et hÃ¥ndvÊrkerfirma, der overholder alle aftaler! Jeg skulle have ordnet min stue efter nedrivning af en skillevÊg og ringede til Lakner ApS efter min sÞns anbefaling. Tak til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har for en uge siden fÃ¥et blÊndet en vÊg og skulle efterfÞlgende have udfÞrt noget male/spartlearbejde. Vi har brugt malerfirmaet Lakner. Vi har vÊret meget tilfredse med arbejdet. Maleren - Steven... ãã£ãšèŠã
RÞde Mellemvej 46, 2300, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg skulle flytte ind i en ny lejlighed og have malet og slebet gulve.
Lige fra start af processen fra tilbudsgivning til malerarbejde var jeg i trygge og gode/professionelle hÊnder med Lakner. Jesper og Kenneth gjorde et fremragende stykke malerarbejde, og de var super sÞde at tale med. Jeg vil stÊrkt anbefale Malermester Lakner, hvis du vÊgter professionalisme, kvalitet og service.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Fik i dag malet stue og gang af Pernille fra malerfirmaet Lakner. Fantastisk flot professionelt stykke arbejde, hurtigt og billigt. Vil på alle måder anbefale Lakner, som også har lavet arbejde hos os fÞr.
m.v.h.
Bent Bjerring

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Flot og professionel arbejde.
Kan varmt anbefales

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Efter tilbud på spartling, filt og maling på badevÊrelse skulle Malermester Lakner bruge 12 arbejdsdage, trods det oprindeligt var aftalt at klares efter 4 arbejdsdage. Flere gange blev det mangelfulde malerarbejde med lÞbende maling, huller i vÊggene og klatmaling med dårlig overlapning italesat. Dette blev ikke forbedret af den afsendte maler, hvorpå vi flere gange måtte have telefonisk kontakt med den ansvarlige, Mette. Mette tog hurtigt hånd om problemet og var imÞdekommende og lydhÞr. Hun gjorde noget ved problemet ved eget selvsyn og påtalte det overfor den udsendte maler hurtigt i processen. Ros for god opfÞlgning og kundeservice. Vi må desvÊrre erkende efter et afslag på prisen, at processen har vÊret kritisabelt med et ringe malerhåndvÊrk som resultat. Vi anbefaler ikke Malermester Lakner og vil ikke bruge dem fremadrettet.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Peter Lakner og hans team udfÞrer super fint og meget proff. arbejde hver gang. Kvalitet i hÞjsÊde.
Kan ikke andet end rose og anbefale firmaet Malermester Lakner ApS.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Har haft Lakner ude og ordne vores badevÊrelse og male én vÊg i sovevÊrelset.
Stor ros for hurtig tilbudsgivning og igangsÊtning af arbejdet, så der kunne nås inden påsken. Resultatet er blevet så flot og vi er meget tilfredse.
1.000 tak til jer.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Vil på det kraftigste fraråde at benytte dette firma.
Vi fik i april/maj 2018 malet vores trÊ sommerhus. Det så umiddelbart rigtig pÊnt ud, men efter et par dage begyndte malingen af boble op på det meste af huset. Vi opdagede også at vinduerne ikke kunne åbnes da de var malet til. Vi kontaktede maler lauget, men Lakner rettede sig ikke efter deres anvisninger.
Vi har betalt Lakner en masse penge for at male huset, vi har betalt et skades firma en masse penge for at fjerne malingen igen.
Alt i alt en horribel oplevelse!!!
Lakner leverede os dog grunder og maling uden beregning. Så nu kan vi benytte foråret på selv at male eller betale endnu et maler firma.
Efter at vi kontaktede en advokat slog Lakner dog et symbolsk belÞb af regningen.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Jeg blev ellers så glad da jeg så alle disse positive anmeldelser af Malermester Lakner Aps, men det har desvÊrre ikke levet op til mine forvetninger. Jeg skulle have filten pillet af, fuldspartlet, nyt filt og malet hvidt igen. DesvÊrre var der efter fÞrste gang store aftegninger efter spartlingen, mangelfuld malearbejde og flere steder et tykt lag maling. Efter at have vÊret i kontakt med Lakner Aps, kom maleren forbi igen, og resultatet blev bedre, dog stadigvÊk ikke som forventet, da der nu var opstået lufthuller i spartelmassen, som ville krÊve ny omgang spartel og ny filt igen. Efter nogle overvejelser valgte jeg at takke nej til endnu en omgang, da jeg oprigtigt ville have vÊret nervÞs for resultatet. Sluttelig fandt vi et kompromis ift. det oprindelige tilbud. Så ja - blev glad over de mange positive anmeldelser her - men desvÊrre endte det med en skuffelse.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Vi har flere gange anvendt Malermester Lakner bl.a. til maling af for og bagtrappen samt maling af facaden. Vi har vÊret meget tilfredse med arbejdet og servicen. De har igennem hele forlÞbet vÊret med professionelle og servicen har vÊret meget hÞj. Vi har også brugt dem til sparring omkring farvalg.
Jeg kan på det varmeste anbefale Malermester Lakner. De er meget dygtige og servicen er i top.
Hilsen
Benjamin

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Meget flot stykke arbejde, Pernille!
Du fortjener i hvert fald 5 stjerner!

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Hele processen fra indhentning af tilbud til udfÞrelsen af arbejdet var 100% upåklageligt! Aftaler blev overholdt, og arbejdet blev klaret lynhurtigt og flot. Maleren, Peter, var enormt flink. Malermester Lakner kan helt klart anbefales!

Malermester Lakner ApS ããã®åç
FÞrste klasses arbejde. Fik et tilbud sidste efterår på facade maling af vores hus, men vejret var for dårligt til at kunne male så tilbuddet blev overfÞrt til i år. Lakner kontaktet os selv da tid var, og pris og tid blev overholdt. Kan kun anbefales til andre.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Effektiv, serviceminded og professionelt arbejde - til tiden...Vi kommer til at bruge Lakner igen.
Carsten Jensen er super god!
Hilsen Poul Dudal Madsen, Ricoh Danmark
Det har igen vÊret en god oplevelse at have besÞg af Lakner aps. Der er ingen "Nej-hat2, selv om projektet mÞdte udfordringer. Flere lÞsninger blev snakket igennem, og i fÊlleskab kom vi frem til den bedste, som vi idag er meget glade for at vi valgte.
Vi ringer igen nÊste gang der skal bruges en maler.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Da Aktivcenter SlÞjfen skulle have malet forhal: loft, vÊgge, dÞre samtidig med at klubbens seniorer skulle kunne komme igennem til aktiviteterne, så var jeg skeptisk...om det nu kunne gå??.
Men Carsten maler, fra Malermester Lakner, har klaret opgaven med flot malerarbejdet, god stemning og overbÊrenhed, når der kom nogle/mange aktive seniorer omkring ham, mens han malede.
Den gode og glade stemning vil helt sikkert blive husket og fortsat prÊge rummet, når maleren igen er gået.
Respekt for at holde fokus, godt humÞr og stadig meget omhyggeligt malerarbejde.
Deltidsleder Birthe Kofoed

Malermester Lakner ApS ããã®åç
har netop haft Carsten Jensen til at reparere et hul i vÊggen,
dette er klaret til UG. stor ros herfra til Carsten jensen.

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Carsten Jensen har udfÞrt et superflot spartlings-og malerarbejde på mit badevÊrelse. Han er ikke kun dygtig men er også flink og serviceminded.
Mvh. Jette

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Carsten har gjort det igen! Professionel, venlig og serviceminded. Tak! Vores gulve står knivskarpt.
Mvh.
Casper

Malermester Lakner ApS ããã®åç
Både den personlige kontakt og håndvÊrkskvaliteten har vÊret helt i top! Steven og Carsten var nogen af dem, der udfÞrte det gode arbejde. Noget af det bedste var den gode dialog, hvor det kan mÊrkes at Lakner ApS gÞr meget for deres kunder. Lakner ApS kan klart anbefales.