Zonder opgaaf reden is blijkbaar de order geannuleerd. Ze claimen mij te hebben gebeld, maar dat is niet zo. Ze reageren niet op mail. Telefoonnummer wordt direct opgehangen. Nog geen geld terug. We z... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering was echt slecht, het was de planning tussen 13:30 en 15:30 het laminaat geleverd zou worden, het werdt 17:00 en geen belletje niks dus ik bellen om 16:30 met half uurtje ben ik er werdt kwar... もっと見る
企業が回答しました
Bezorging en laminaat zelf zijn top! Plakplinten dit keer ergens anders gekocht omdat de vorige (voor boven verdieping) niet mooi stonden en deze wel. De plinten ben ik minder tevreden over (wit, 12cm... もっと見る
企業が回答しました
Erg mooi uitziende laminaat, erg handig dat je proef stukjes kunt bestellen om te bekijken thuis. Het laminaat leggen was k$t (heb ik van me vader vernomen) ook zaten er op sommige planken verf vlekke... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Laminaat.com is een online retailer in laminaat. Wij hebben het grootste assortiment laminaatvloeren direct uit eigen voorraad leverbaar. Alle vloeren worden binnen 24 uur tegen de laagste prijsgarantie bij je thuisbezorgd . Niet tevreden over de geleverde vloer? Geen probleem; bij Laminaat.com heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Eenvoudig en vriendelijk
Geen enkele negatief punt.
Bestelling was simpel en communicatie met het bedrijf was snel, professioneel en vriendelijk. 100% tevreden en il zal zeker van Laminaat.com opnieuw bestellen in de toekomst.

Laminaat.com からの回答
Snelle levering. Toen bleek dat we een pak misten, is dit heel snel opgelost.

Laminaat.com からの回答
Snelle levering alles goed verpakt
Snelle levering alles goed verpakt. Levering was tussen 7 en 9 uur. En precies op tijd. 7 uur stond de vrachtauto voor de deur. Mooie kwaliteit laminaat voor een goede prijs. Echt een aanrader.

Laminaat.com からの回答
Ik heb het laminaat keurig ontvangen.
Ik heb het laminaat keurig ontvangen.
Het laminaat is van goede kwaliteit en de bijbehorende plakplinten passen er perfect bij.
Dus alles is prima in orde ik beveel laminaat.com aan.

Een kleine tip
Een kleine tip, vraag een beoordeling na de bezorging en wacht dan nog een paar dagen.
Niet iedereen staat de bezorger op te wachten en gaat gelijk een vloer leggen.
Al met al zijn we tevreden en ligt de vloer er inmiddels mooi bij.

Laminaat.com からの回答
Het laminaat is erg mooi!
Het laminaat is erg mooi! De kleur is top. De afwerking van de randen had wat netter gemogen, maar dat is van een afstandje niet opvallend en dus niet storend.

Laminaat.com からの回答
Gratis proefpakket en vlot geleverd
Gratis proefpakket, zelfs een tweede keer. Fantastisch. Makkelijk besteld en vlot geleverd. Goede communicatie met de vervoerder.

Mooi laminaat
Mooi laminaat, goed geholpen door laminaat.com.
Alleen de bezorging door wessels transport was onvriendelijk en slecht.

2 keer besteld en 2 keer super gegaan
2 keer besteld en 2 keer super gegaan. Goed verpakt en netjes op afspraak geleverd. Mooie kwaliteit producten. Zeker een aanrader

Laminaat.com からの回答
Precies wat ik er van verwacht had
Precies wat ik er van verwacht had, ziet er schitterend uit.

Goede Kwaliteit laminaat + ondervloer
Super snelle levering,En goede kwaliteit.Wordt netjes ingepakt geleverd.

Laminaat.com からの回答
Eerst proefstukjes besteld en een keuze…
Eerst proefstukjes besteld en een keuze gemaakt.
Bestelling gedaan en de volgende dag alles binnen, ook complimenten voor het transport bedrijf want alles netjes en stevig verpakt.
Geen ingedeukte hoeken op de dozen met het laminaat wat ik belangrijk vind ivm afgebroken randen.
Zeker een aanrader

Trustpilot エクスペリエンス