LaminaatenParket.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een fijne winkelervaring van begin tot eind! We kregen deskundig en vriendelijk advies van Ronald, echt een topper. Er werd goed met ons meegedacht en voor alles was wel een oplossing. Ook het inme... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een aantal jaren geleden heeft L&P een schitterende PVC vloer gelegd op een oude parketvloer. Onlangs kwamen een paar vloerdelen van onze PVC vloer omhoog en gingen verschuiven. Feline van L&P heeft d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik ben absoluut niet te spreken over de gang van zaken en de service. Wij hebben deze legservice juist ingeschakeld om stress te voorkomen. In de praktijk hebben wij er continu zelf boven op... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Twee jaar geleden een vloer gekocht bij Laminaat en Parket Almere. Wij zijn zeer goed geholpen en kregen ook echt advies over welke vloer het beste bij onze wensen paste.We zochten een aantal vloere... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 106ä»¶

レビュヌを曞く

Super mooie vloer

Super mooie vloer, goede service. Heel blij mee!

2026幎2月10日

Beste Myra,

Dank je wel voor je vertrouwen en je fijne review. Mooi om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug.

Goede ervaring

Fijne mensen. Met vragen direct bij hen terecht en professioneel advies over welke vloer. Volgende vloer weer bij hen!

2026幎2月26日

Beste Jochem,

5぀星のうち4の評䟡

Goeie kwaliteit en goed geholpen

Ik kwam voor een vloer in mijn appartement, ben heel fijn geholpen in de winkel, eerlijk advies en kreeg netjes de tijd om over de offerte na te denken.

Na akkoord te zijn gegaan alles ingepland en het eindresultaat is heel erg mooi. Zeker blij met me keuze en ik zal ze zeker aanraden. Goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs

2026幎2月16日

Beste Linda,

Team Laminaatenparket.nl Almere

Zeer tevreden.

Door ander vloerbedrijf grote problemen gekregen met de voorbereiding voor leggen van de vloer. Door Ronald en Mark met hun ervaring zeer fijn geholpen en geadviseerd waardoor veel hoge omkosten bespaard zijn gebleven. goed advies en duidelijkheid in wat wel en niet mogelijk was. Dank voor het meedenken en bieden van een oplossing.

2026幎2月25日

Beste Natalia,

Team Laminaatenparket.nl Eindhoven

5぀星のうち5の評䟡

Bij een goede vloer, moet je hier wezen!

Bij binnenkomst wordt je al vriendelijk begroet....vrij om rond te kijken, en bij alle vragen,advies etc.wordt netjes beantwoord en eerlijk!
Wij hebben een prachtige visgraat pvc vloer laten leggen, en echt in 1 wordt grandioos!!
Service top, communicatie is vanuit verkoop en planning heel goed naar de klant toe.
Wij zijn wederom weer hele blijde klanten, en tot de volgende project weer !

2026幎1月20日

Beste Chantal,

Team Laminaatenparket.nl Almere

5぀星のうち4の評䟡

PVC klik

In de winkel werd ik prima geholpen en toen zou er iemand komen om op te meten maar die wilde voor de sleutelopdracht komen maar mensen dat kan toch niet.
Toen werd er besteld, aantal m2 wat de woning had. We hadden 6 pakken over dus wij terug in de veronderstelling dat ze teruggenomen werden.
Nou dus niet, verkoop ze maar op marktplaats.
wat een service
niet blij mee, volgens hun nam de leverancier ze niet terug.
mensen voordat je hier komt, vraag alles en bestel vooral niet teveel.
Uiteindelijk boden ze het verlies te delen dus wij zijn er nu blij mee

2026幎2月5日

Beste Tanja,

Dank je voor je uitgebreide review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je in de winkel goed bent geholpen. Tegelijk begrijpen we je frustratie rondom het inmeten en de overgebleven pakken PVC.

Zoals je aangeeft hebben we uiteindelijk samen naar een oplossing gekeken en het verlies gedeeld. Goed om te lezen dat dit voor jullie naar tevredenheid is opgelost.

Bedankt voor je vertrouwen en je tip aan toekomstige klanten. We nemen je feedback mee om onze communicatie nog duidelijker te maken. We zien je graag nog eens terug.

Team Laminaatenparket.nl Utrecht

5぀星のうち5の評䟡

Mooie winkel en super geholpen!

2026幎2月17日

Beste Dap,

Prima product

Prima product! Snelle keus kunnen maken in de showroom en met wat stalen kunnen vergelijken thuis. Werd als service ook mog gratis thuis geleverd, werd goed op de hoogte gehouden en erg klantvriendelijk! Top dank jullie wel!

2026幎2月6日

Beste Wouter,

Team Laminaatenparket.nl Den Haag

Geweldig!

Dylan. Twee woorden. Top-gozer. Ik ben erg tevreden met de fineerplinten en houten vloer.

2026幎1月9日

Beste Mick,

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de service bij

Zeer tevreden over de service bij Laminaat en Parket. Dylan heeft al mijn vragen beantwoord en ik ben geëindigd met een prachtige PVC-vloer.
De vloerverwarming en het leggen werd super snel ingepland. Ik ben er echt super blij mee.

Zeer aan te raden om hier je vloer uit te zoeken!

2025幎7月11日

Beste Nikki,

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met m'n nieuwe vloer en ben

Super blij met m'n nieuwe vloer en ben super goed geholpen door Dylan, echt een aanrader!

2025幎12月2日

Beste Gilliano,

5぀星のうち5の評䟡

Ik had nieuwe plinten nodig en had

Ik had nieuwe plinten nodig en had spoed vanwege de legger die al bezig was. Prima geholpen door Dylan en kwam de plinten persoonlijk de volgende dag afleveren na zijn eigen werkdag top geregeld

2025幎2月11日

Beste Thivis,

5぀星のうち5の評䟡

100% vertrouwd, no nonsens, eerlijke prijzen.

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte voelde ik me welkom, er werd naar me geluisterd. Ze nemen de tijd voor je. in mijn geval wilde ik vergelijkbare PVC laminaat welke in mijn vorige woning had, geen probleem de archieven gingen open en mijn oude bestelling kwam snel boven water. Deze was helaas niet meer op voorraad mar nog wel een staal, dus met de staal aan de slag en al snel hadden we de juiste keuze. Onder het genot van koffie en een frisje werd de bestellen genoteerd en vastgelegd in een zeer scherpe en inclusief leggen en plinten prijs.

Ook het leggen was een feestje, vooraf werd er een controle in meting gedaan ende dag erop begonnen. Geen afraffel werk maar met beleid en hoogte verschillen werden vakkundig opgelost zodat er geen vering is. Afwerking met plinten en plakplinten van het zelfde laken een pak. Er werd nog net niet gedweild bij oplevering, toppers zijn het.

Retour van overgebleven materialen geen enkel probleem, werd bijna direct gecrediteerd of verrekend met meerwerk bijvoorbeeld afkitten van de plinten.

2026幎2月10日

Beste Paul,

5぀星のうち1の評䟡

De afgesproken offerte en prijs was niet leidend en er kwamen te pas en onpas kosten bij

Wij hadden aanvankelijk prijs afgesproken. Echter kwamen er tijdens de klus van hun kant problemen waardoor wij tussentijds 1000,- hier, 1000,- daar (in totaal 4500,- meer) moesten betalen want anders stopte de klus en konden ze niet verder.
Normaal gesproken zou een ondertekende offerte leidend moeten zijn maar dat is bij hun alles behalve dat. Ook de kosten die erbij kwamen waren naar mijn idee ook geturfd met een vork.
Daarnaast werd er door een bedrijf een zandcementvloer gestort en dat vonden hun niet egaal genoeg dus werd er van mij verwacht dat ik de vloer ging schuren en werd al het PVC bij de voordeur geleverd moest ik de PVC op de juiste plek (begane grond) verplaatsen. Ik verwacht als je flink wat geld betaal dat ik zelf niet hoef te zeulen en mee te werken. Wij hebben een bijzonder vervelende ervaring en zullen niemand hun aanraden.
Ik moet wel vermelden dat de jongens die het PVC hebben gelegd goed werk hebben geleverd.
Het ging om laminaat en parket Sliedrecht.

2025幎3月21日

Klantonvriendelijker kan niet

Ik heb een zeer vervelende ervaring gehad met dit bedrijf. De mannen die kwamen egaliseren hebben niet gestofzuigd, de egaline niet goed gemengd en geen prikroller gebruikt. Hierdoor werd de vloer niet vlak en niet glad, zoals ook op de foto’s te zien is. Deze foto’s heb ik besproken met de eigenaar. Hij vond dat het er netjes bij lag en dat dit het best mogelijke resultaat was.

Hij bleef hameren op de beste kwaliteit en een 100% tevredenheidsgarantie, maar ik was duidelijk niet tevreden. Na een verhitte discussie, waarin ik behoorlijk op mijn plek werd gezet, heeft een andere medewerker een afspraak ingepland om de situatie fysiek te komen controleren.

De stoffeerder (Nico) die langskwam, gaf aan dat het een bende was en dat hij hier niet overheen kon leggen. De volgende dag zijn Nico en een collega opnieuw komen egaliseren; het zag er daarna keurig uit. Het kan dus wel.

Ondertussen waren mijn vrouw en kinderen ook weer thuisgekomen van vakantie. Ik had hun beloofd dat alles klaar zou zijn bij terugkomst, maar het huis stond vol spullen op plekken waar de vloer niet gelegd ging worden (badkamer, woonkamer enz)

Gelukkig zag stoffeerder Nico de situatie waarin ik en mijn gezin zaten. Hij is samen met een collega op vrijdagmiddag alsnog naar mijn huis gekomen om de vloer te leggen, zodat we niet langer zo hoefden te leven.

Een excuus vanuit de winkel is niet gekomen. Het draait bij parket en laminaat alleen om snel geld verdienen, niet om kwaliteit. En als je ontevreden bent, moet je volgens hen vooral niet zo zeuren.

Alles bij elkaar krijgt de winkel van mij een dikke onvoldoende. Zzp’ers Nico en Dennis verdienen daarentegen 1000 punten voor het snelle en nette werk waarmee ze mijn vloer alsnog hebben afgemaakt. Ik kom hier nooit meer terug en raad iedereen aan om dat ook niet te doen.

2026幎1月30日

Goedemorgen Jorit,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend dat het traject in eerste instantie niet naar wens is verlopen.
Wanneer wij merken dat een resultaat niet voldoet, doen wij er alles aan om dit te herstellen.

In dit geval zijn er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd, volledig op onze kosten, waarna de vloer naar wens is afgerond.

We hebben hierover contact gehad en blijven altijd bereid om mee te denken.

Hele slechte leg- en klantenservice

Hele slechte leg- en klantenservice

Wij hebben bij dit bedrijf een vloer inclusief legservice gekocht. In de winkel zijn we in eerste instantie goed geholpen en alles zag er prima uit.

Op de dag van het leggen heb ik meerdere zaken besproken met de vloerenlegger. Hoe dik de plinten zouden worden, dat wij twee kruipluiken in huis hebben, dat over het ene kruipluik de vloer doorgelegd mocht worden en dat wij over het andere kruipluik zelf een mat zouden neerleggen.

Toen de PVC visgraatvloer eenmaal gelegd was, waren de rechte stukken prima. Alleen waren er heel veel afwerkplekken die echt slecht waren opgeleverd.

Het kruipluik waar overheen gelegd is, was volledig uit verband gelegd. Het visgraatpatroon klopte totaal niet en het zag er echt niet uit. Het kruipluik waar niet overheen gelegd hoefde te worden, had simpel haaks afgesneden en afgewerkt kunnen worden met een strip of iets dergelijks. Dit is totaal niet gebeurd. Het leek alsof dit met losse hand was afgesneden, niet voor te stellen hoe lelijk dat was afgewerkt.

Daarnaast was op vier à vijf plekken de vloer niet ver genoeg doorgelegd tot aan de wand. Het gevolg was dat, zodra ik mijn plinten plaatste, de ondervloer eronderuit kwam. Dit terwijl we vooraf nog duidelijk hadden besproken hoe dik de plinten zouden zijn.

Tot slot heeft dezelfde legger ook zelf geëgaliseerd. Op meerdere plekken langs de muren kon je duidelijk zien dat dit slecht was gedaan. De ondervloer zat daar nog vol bulten, wat resulteerde in kieren onder de plinten. Ook dit zag er dus allesbehalve netjes uit.

Voor deze vloer hebben wij ongeveer €4.700 betaald (circa 55 m²).

Dan de service:

Vanaf 15 december hebben wij meerdere mails gestuurd en vaak gebeld. Er werd aangegeven dat het op maandag de 22e opgelost zou worden door de vloerenlegger. Ik heb die hele dag gewacht, maar er is niemand geweest.

Daarna opnieuw gebeld en pas na acht dagen kreeg ik de vloerenlegger zelf aan de telefoon. Volgens hem lag het probleem natuurlijk aan van alles en iedereen, behalve aan hemzelf.

Vervolgens weer contact gehad met de klantenservice. De conclusie was dat er een afwerkstrip en een extra pak PVC nodig waren, omdat al het PVC tijdens het leggen was versneden. Vervolgens kreeg ik gewoon een factuur van rond de €100 met de vraag of ik dit zelf wilde betalen.

Na weer twee telefoontjes en een e-mail werd uiteindelijk geconcludeerd dat deze kosten toch voor het bedrijf waren en niet voor mij.

Het extra pak PVC is op 30 december besteld, maar ik moest op 13 januari zelf weer bellen om te vragen wat de status was. Toen kreeg ik te horen dat de legger op 16 januari alles zou komen oplossen.

Uiteindelijk, na ongeveer tien telefoontjes en tien e-mails en ruim een maand verder, is het eindelijk opgelost. De service was in die periode zo slecht dat ik begin januari zelfs contact heb opgenomen met mijn rechtsbijstand voor advies. Het voelde op een gegeven moment alsof het bedrijf mij aan het ontwijken was: er kwam geen reactie meer, en aan de telefoon wist men opeens niets meer van onze situatie af.

Op 16 januari is het uiteindelijk afgerond. Het ene kruipluik is opgelost met een afwerkstrip. Het kruipluik waar overheen gelegd is, is naar mijn mening nog steeds niet mooi afgewerkt en lijkt met losse hand te zijn ingesneden, maar daar moeten we het nu maar mee doen.

Conclusie:

De leg- en klantenservice is gewoon slecht. Er wordt veel beloofd en weinig nagekomen. De afwerking van mijn vloer — en dat is juist de reden dat je een legservice inschakelt — was op veel plekken ondermaats. De service was dat zeker ook.

Ik zou iedereen aanraden om hier geen vloer te kopen met legservice, want dat is je geld echt niet waard.

2026幎1月16日

Goedemorgen Mick,

Dank je wel voor je uitgebreide feedback.

Het spijt ons dat je het traject als moeizaam hebt ervaren, zeker in een drukke periode.
Uiteindelijk zijn de aandachtspunten opgelost en is de vloer naar wens afgerond.

Mocht je toch nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring! Aanbetaling moeten doen anders kwam ze niet opmeten. Vervolgens zijn ze niet op komen dagen. Vertrouwen kwijt en bestelling geannuleerd. Meerdere malen gevraagd of ze mijn geld willen terugbetalen. Tot op heden NIETS ontvangen. OPLICHTERS!

2025幎12月10日

Goedemorgen Anouk,

Dank je wel voor je bericht.

Vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen.
Het inmeten is bij ons een service die wij kosteloos aanbieden na het plaatsen van een order.

We hebben geprobeerd contact op te nemen om dit netjes af te ronden.

Mocht je dit alsnog willen oppakken, dan staan wij hier uiteraard voor open.

5぀星のうち1の評䟡

Super slechte service en communicatie

We hebben in mei 2025 onze trap laten renoveren met PVC. Vanaf het begin was het resultaat ondermaats: loslatende planken, kieren, losgekomen trapneusprofielen, lijmresten, een scheur en beschadigde planken, allemaal keurig gedocumenteerd met foto’s in verschillende e-mails.

Na onze eerste klacht op 20 mei volgden ruim twintig e-mails van onze kant, maar wekenlang kregen we geen reactie. Pas toen we dreigden met rechtsbijstand kwam er eindelijk beweging. Toen er uiteindelijk iemand langskwam op 16 juli(!), hadden ze geen idee wat er moest gebeuren. De vervolgafspraak op 26 augustus resulteerde in een enorme discussie: de vloerenlegger gaf aan dat “er toch nooit iets goed is bij ons” en wist niet welke werkzaamheden hij moest doen. Pas na het bijhalen van een andere medewerker werd ons een compensatie aangeboden, die later ook weer eenvoudig werd ingetrokken.

Het heeft bijna zeven maanden geduurd voordat de trap eindelijk definitief is afgewerkt (3 december 2025). Gedurende deze periode was er constante vertraging, miscommunicatie en een totaal gebrek aan klantgerichtheid. De eigenaar wist ons tijdens het een na laatste telefoongesprek ook nog fijntjes te vertellen dat de schuld wel aan twee kanten lag
 echt hoe dan?

De communicatie en service zijn zeer teleurstellend, en je moet continu achter ze aan blijven zitten om iets gedaan te krijgen. Als je de aankomende 7 maanden niets te doen hebt, dan zou ik met deze partij in zee gaan. Mocht dat niet zo zijn, zoek dan verder.

2025幎5月1日

Goedemorgen Jordi,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

We vinden het jammer dat het traject als langdurig is ervaren.

Uiteindelijk zijn de werkzaamheden afgerond en is de trap netjes opgeleverd.

Mocht je nog vragen hebben, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Goeie service

Na het faillissement van Carpetright geweldig goed geholpen met het leveren van onze pvc laminaat. En uiteindelijk ook dankzij hen een legger gevonden!

2025幎11月29日

Goedemorgen Jolanda,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat we jullie na het faillissement van Carpetright zo goed hebben kunnen helpen met het leveren van jullie PVC laminaat.

Extra mooi dat het uiteindelijk ook gelukt is om via ons een goede legger te vinden. Daar doen we het voor.

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier van jullie nieuwe vloer!

Jullie zijn altijd van harte welkom.

Groetjes,
Team LaminaatenParket.nl Den Haag

5぀星のうち5の評䟡

Zeer prettig geholpen door verkoper Bas

Zeer prettig geholpen door verkoper Bas aan een prachtig kleed bij onze mooie vloer. Wij komen hier zeker vaker terug!

2025幎11月19日

Goedemorgen Maikel,

Bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te lezen dat jullie zo prettig zijn geholpen bij het uitzoeken van een prachtig kleed dat perfect past bij jullie vloer.

Fijn dat de service zo goed is bevallen en geweldig om te horen dat jullie zeker bij ons terugkomen. Daar worden wij blij van!

Bedankt voor het vertrouwen, jullie zijn altijd van harte welkom.

Groetjes,
Team LaminaatenParket.nl