レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kan man sÀtta ett sÀmre omdöme skulle jag! BestÀllde en lampa som inte stÀmde överens med bilden, ville skicka tillbaka den och fick jaga dom för att fÃ¥ fram en retursedel. Sen begÀr de ett överpr... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde 3 lampor varav 2 hade fel. NÀr jag mejlade om första felet, fick inget svar men gick inte vidare. Dock nÀr en lamphÃ¥llare pÃ¥ andra lampan gick sönder plötsligt, jag meddelade dem och fick sv... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fick min lampa efter en mÃ¥nads vÀntetid. NÀr den vÀl kom var det fel lampa. Jag försökte kontaktat de i ett par veckor för att de skulle byta ut lampan. Jag blev helt ignorerad via mail. Jag lyckades... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och smidig leverans. BestÀllde dock fel sÃ¥ fick skicka paketet i retur. Tog lite tid att fÃ¥ svar pÃ¥ mailet (10 dagar) om retur men allt gick smidigt nÀr jag fÃ¥tt returfraktsedeln och returen han... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Stort sortiment på lampor/belysning, Bra Pris och Service! Vi har över 6000 tal lampor från en del av marknadens frÀmsta mÀrken, såsom NORRSKEN design, Belid, Aneta, PR Home med mera, ALLT om hembelysning. VI har Àven en hel del av belysning för offent...

• Norra RÃ¥dmansgatan 8, 803 11, GÀvle, スりェヌデン

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Varning bedrÀgeri!

Varning bedrÀgeri!
Jag köpte varor för över 3.000 kr på lampbutiken.se. Fick ett mail om att de sÀnt bestÀllningen med en lÀnk till DHL. LÀnken fungerade inte och de svarar varken på mail eller telefon. Så varning, det Àr ett rent bedrÀgeri!

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Fick min lampa efter en månads

Fick min lampa efter en månads vÀntetid. NÀr den vÀl kom var det fel lampa. Jag försökte kontaktat de i ett par veckor för att de skulle byta ut lampan. Jag blev helt ignorerad via mail. Jag lyckades pausa betalningen via Klarna (tur jag anvÀnde det) då lyckades jag till slut returnera den felaktiga lampan jag fått. Dock - jag blev fakturerad för returen. Köp er lampa annat stÀlle.

2025幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

Köp din lampa någon annanstans

Köp din lampa någon annanstans.
Det tog evigheter att få min vara.
Inget av de två telefonnr funkar.
De svarar inte på mail. Skrev sÀkert tre stycken för att få reda på varför jag inte får min vara.
Fick efter lååång vÀntan en spårningslÀnk som inte ledde någonstans.

Jag Àr faktiskt förvånad att jag efter 17 dagar(!) faktiskt fick min vara. Kan hÀnga ihop med att jag skrev att, om jag inte får ett svar nu , så får jag polisanmÀla er.

2025幎2月13日

Reklamationen ignorerades

Jag skickade in en reklamation den 22 december 2024 eftersom en av de fyra plafonder jag bestÀllde var defekt. Jag fick inget svar. En månad senare skickade jag en påminnelse, men fick fortfarande inget svar. TyvÀrr hade jag redan betalat för varan.

2025幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Varning handla inte hÀr dom skickar

Varning handla inte hÀr dom skickar inga varor.
Har försökt och skicka mail och kontakt via telefon går inte att få kontakt över huvud taget.
Behandlas fortfarande efter 10 dagar enligt Klarna.
Har anvÀnt faktura på Klarna som tur Àr.
Att det hÀr företaget fortfarande får existera(om det över huvudtaget existerar) med olika betalningslösningar Àr mÀrkligt.
Dom har fått mycket kritik innan...sÀkert många som Àr drabbade.

2025幎1月27日

VARNING - Oseriöst företag

Det Àr en stor varning för detta oseriösa företag. Jag bestÀllde två varor som enligt deras egna uppgifter skulle finnas i lager med leveranstid 2-5 arbetsdagar. Efter nÀstan två veckors vÀntan utan leverans skickade jag ett mail och frågade vad som hÀnder. Inget svar. Fick vÀnda mig till Klarna för återbetalning. Tur att jag anvÀnde Klarna vid betalningen. Rekommenderar verkligen inte lampbutiken.se

2025幎1月23日

Keine Lieferung, Betrugsverdacht

Nach der Bestellung und Belastung meiner Kreditkarte ist nicht mehr passiert. Die bestellte Ware wurde auch einen Monat nach Bestellung nicht versendet. Emails werden nicht beantwortet, die Telefonnummer, die angegeben ist, scheint nicht vergeben zu sein. Die Postanschrift in der BestellbestÀtigung stimmt nicht mit der Anschrift auf der Webseite Ìberein. Keine Kontaktaufnahme möglich. Zahlung angeblich Ìber Klarna, aber Klarna-Kundenservice findet die Transaktion nicht im System. Fake-Shop?

Ich habe daher die Transaktion meiner Kreditkartengesellschaft als Betrug gemeldet.

Die Webseite sollte gemieden werden. Keinesfalls dort bestellen! Vermutlich Betrug!

2024幎9月9日

Bluff?

BestÀllt tvÃ¥ kupoler för flera veckor sedan men inte fÃ¥tt nÃ¥gon vara. Mailat och ringt som en dÃ¥re men det verkar inte ens som att företaget finns? FÃ¥r bluff-vibbar, köp hellre nÃ¥gon annanstans. Nu ska jag fÃ¥ dem att förstÃ¥ att jag vill annullera bestÀllningen eftersom de inte skickar varan

2024幎9月22日

Oseriösa skojare

Oseriösa skojare. Jag bestÀllde ett lysrör i maj, fick inget lysrör förrÀn i september. Jag mailade dom flera gånger under tiden men fick inget svar. NÀr jag vÀl fick lysröret så behövde jag det inte lÀngre och ville skicka tillbaka det men dom skickade inte med någon retursedel och ville inte ha tillbaka det. Aldrig mer.

2024幎9月17日

HANDLA INTE HÄR

HANDLA INTE HÄR! Betala hellre en extra slant hos nÃ¥gon annan Ã¥terförsÀljare Àn att behöva handskas med följderna av att handla hos Lampbutiken. Företaget ifrÃ¥ga hÃ¥ller ej leveranstiderna och svarar aldrig nÃ¥gonsin pÃ¥ mejl eller telefon. Fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon lampa men pengarna har dragits för lÀnge sedan.

2024幎9月3日

Handla inte hÀr!

Handla inte hÀr!! Priset kÀndes lockande för en lampa. Den var dock inte i lager vilket jag insåg efter två veckor efter ha undrat varför jag har ftf inte fått lampan.
De svarar det ska komma lev om tre månader. Nu har tre månader gått och ftf ingen lampa. De har slutat svara på mina mail och ingen svarar nÀr man ringer!

2024幎8月30日
5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde 3 lampor varav 2 hade fel

BestÀllde 3 lampor varav 2 hade fel. NÀr jag mejlade om första felet, fick inget svar men gick inte vidare. Dock nÀr en lamphållare på andra lampan gick sönder plötsligt, jag meddelade dem och fick svar att de skulle kolla om detta tÀcks av garantin. 2mån senare och de svarar inte lÀngre på mina mejl.

2023幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Vilseledande marknadsföring och blundar för konsumentrÀtt

BestÀllde 1 st belysningsskena på 2 meter från denna butik, en vÀlkÀnd produkt från Global Trac med namn GB 2200-3.

I mailboxen följer en orderbekrÀftelse:
"GB2200-3 SKENA 1-FAS 2 M MATTVIT GLOBAL (873136). Antal: 1."
(619 kr inklusive "fri frakt")

Inga konstigheter, förrÀn vid leverans av 2 st (!) belysningsskenor på 1 meter (!) vardera, d v s helt andra produkter (nÀmligen GB 2100-3) Àn den jag bestÀllt.

Kontaktar kundtjÀnst och påpekar att jag fått fel vara, och att jag önskar reklamera.

KundtjÀnst svarar:
"Det står att vi skickar 2st 1 metare tydligt i texten. Skulle du kunna godta dem? ... retur frakt debiteras med ca 150-190 Skr, det Àr vad DHL tar."

UrsÀkta?!
Om jag bestÀller en 85-tums TV vill jag inte heller ha två 42-tummare.
Och vilken text?? Men ja, mycket riktigt, på butikens hemsida går nu att se en text angående detta i den lilla kompletterande beskrivningstexten under sjÀlva produktrubriken för GB 2200-3.
Ett uppenbart fall av vilseledande marknadsföring med tvetydig information.
Enligt tillverkare, produktnamn, artikelnummer, min orderbekrÀftelse, prisjÀmförelse-sajter, och övriga butiker så Àr "GB2200-3 SKENA 1-FAS 2 M" just en 2-metersskena och inget annat.

Upplyser butiken om detta, att jag behöver en 2-metersskena till mitt projekt, samt att de bör se över denna produkt i sin e-butik.

Framför Àven att de bör stå för returkostnaden, men får till svar från kundtjÀnst:
- "HÀr kommer en retur fraktsedel. RETURFRAKTEN debiteras ca 1560-210skr, ... Returfrakten debiteras. Vi vet att det kostar mycket, det Àr vad DHL fakturerar oss tyvÀrr."
- "Vi hÀnvisar dig till en fysisk butik som sÀljer 2 meters ca pris i butik 950-1100"

Really... oklara besked om belopp för returfrakt och en hÀnvisning till fysisk butik, och till ett mycket högre pris...

På Konsumentverkets hemsida angående konsumentrÀtt för företagare:
"Det Àr konsumenten som ska stÃ¥ för returfrakten om konsumenten Ã¥ngrar sitt köp, förutsatt att du har informerat om det innan köpet. Är det dÀremot fel pÃ¥ varan (en reklamation) Àr det du som ska stÃ¥ för returfrakten."

Solklart, jag har fått fel vara, och vill reklamera den, och butiken skall stå för returfrakten. Jag vill ångra val av butik.
Detta till trots har butiken vÀgrat att stå för returfrakt.
Den har jag fått betala: 147,01 kr enligt Klarnas returprocess.

Övrigt:
- KundtjÀnst svarar INTE inom 24 timmar som utlovat. De har besvarat mig mellan 47 till 96 timmar.
- BestÀllde i vÀntan pÃ¥ seg kundtjÀnst min vara frÃ¥n en konkurrerande butik, till samma pris, 619 kr med fri frakt. Felfri leverans pÃ¥ 2 dagar, RÄTT produkt, samt en karamell! No muss, no fuss.
- Lampbutiken marknadsför & sÀljer vid skrivandets stund (2023-04-04) fortfarande produkten på detta vilseledande vis.

Kort sagt, hÀr kommer jag inte att handla igen, annat Àn av misstag möjligtvis.

2023幎4月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス