Meget dårlig oplevelse og manglende kundeservice. Jeg har gennem længere tid forsøgt at kontakte virksomheden – i alt 3 mails og 2 kontaktformularer siden den 8 marts – uden at få noget sva... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Den bestilte udendørslampe kom 2 arbejdsdage efter bestilling. Fuld information om levering. Inden havde Jonas tilsendt mig en monteringsanvisnig. Jeg kan give Lampeoglys min bedste anbefaling.
Ordre 37000065522 uden problemer👍🏻🤩 Super flotte have spot lamper Hurtig levering i sikker indpakning. ( 3 hverdage og pengene er endnu ikke trukket trods det jeg har modtaget mine købte lamp... もっと見る
lampeoglys er destinationen for stemningsfuld og prisvenlig belysning, der passer perfekt til dine behov og smag. Siden vores start i 2007 er vi vokset til at blive markedsleder i Holland, Belgien og Tyskland og er aktive i 36 lande verden over. Vores brede sortiment omfatter mere end 4000 produkter, hvilket sikrer, at du finder den perfekte belysningsløsning til ethvert rum. Hos lampeoglys er kundetilfredshed vores prioritet. Vores kyndige medarbejdere tilbyder professionel rådgivning, både online og i vores butikker rundt omkring i Holland, Belgien, Spanien og Polen. Vi forstår vigtigheden af betalingsfleksibilitet, hvilket er grunden til, at vi tilbyder forskellige fleksible betalingsmetoder. Uanset om du leder efter subtil stemningsbelysning til hjemmet eller funktionel belysning til kontoret, står lampeoglys klar til at imødekomme alle dine belysningsbehov. Opdag vores sortiment i dag og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning.
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget dårlig oplevelse og manglende kundeservice.
Jeg har gennem længere tid forsøgt at kontakte virksomheden – i alt 3 mails og 2 kontaktformularer siden den 8 marts – uden at få noget svar vedrørende min ordre [37000072281].
PostNord har oplyst, at der var fejl i adressen på pakken, hvilket har medført, at den er blevet returneret til virksomheden. Ifølge tracking er pakken modtaget hos dem den 20. marts.
På trods af at sagen har stået på i længere tid, har jeg stadig ikke fået nogen form for henvendelse, opdatering eller refundering i forbindelse med min ordre.
Det er deres ansvar at sikre korrekt levering og at reagere, når en vare kommer retur. At man som kunde bliver fuldstændig ignoreret over så lang tid, er uacceptabelt.
Kan ikke anbefales.

Lampeoglys.dk からの回答
Jeg kan give Lampeoglys min bedste anbefaling.
Jeg modtog en virkelig flot lampe med glaskupler. Da der ikke fulgte pærer med, kontaktede jeg dem for at få vejledning om, hvilke pærer der ville passe bedst.
Jeg fik anbefalet nogle pærer, som jeg bestilte, og de ankom nogle dage senere. Da jeg forsøgte at montere dem, viste det sig dog, at de var for store i diameter til, at kuplen ikke kunne komme over og skrues på.
Jeg kontaktede dem igen, men fik endnu en gang anbefalet de samme pærer. Jeg forsøgte at forklare, at de ikke passer til lampen, men jeg følte mig hverken hørt eller forstået.
Det er efter min mening uprofessionelt, at man flere gange anbefaler forkerte pærer til et produkt, de selv har solgt. Samtidig er svartiden meget lang, hvilket kun gør situationen mere frustrerende.
Jeg står derfor stadig med en lampe, jeg ikke kan bruge, og nogle pærer, der er for store i diameter.
Svart dårlig kvalitet
Alt ifra montering, el.koplinger,å sette inn spotpærer er elendig.
Brukte banneord på alle tre språk jeg kan under montering til podusenten av den dritt-takskinne.
Ufattelig at noe sånt legges ut for salg
Vakha
Jeg bestilte et lampe, lørdag morgen men ikke fået noget ordre bekræftelse. Passe på hvor i handler henne!
Vi valgte at bestille trods de dårlige anmeldelser, men vi oplevede kun smukke lamper der ankom hurtigt!
Vi har ikke været i kontakt med kundeservice så der kan vi ikke kommentere men vi havde ingen problemer med at bestille igennem lampe og lys :)
Det var nemt at bestille. Der kom en ordrebekræftelse kort efter. Lampen kom 3 dage efter jeg havde bestilt den. Lampen er et fint produkt. Kun tilfredshed herfra.
Jeg har købt 9 spotlys hos lampeoglys. Det har været virkelig svært at finde de rigtige da hullet den nye lampe skulle dække var relativt stort. Lamperne jeg fik passer perfekt og prisen var bogstavelig talt under 1/10 i forhold til andre tilsvarende spots vi har i vores hjem. Det var lidt svært at montere pærer i lamperne, men til den pris går det nok. Jeg skal skynde mig ind og bestille nogle flere inden hele København finder dette tilbud👏
Strålande fornøgd med lampene, og kjem til å bestille med Lampe og lys fleire gongar. 👍🏼
Veldig dårlige produkter.(pærer og takvifte m/lys). God reklamasjon, får alltid nye varer på garanti. Men jeg blir lei av å bytte.

Lampeoglys.dk からの回答
Værste oplevelse. Bestilte for over 3 uger siden. Først sagde de min pakke var væk- så fundet og returnet til dem. Efterfølgende vil de sende den igen eller en ny. Og nu skriver de så der ikke er flere på lager. Penge er trukket. Kontakt kan man ikke komme i. Andet end at de svarer på mail efter to dage om at der ikke er flere på lager

Lampeoglys.dk からの回答
Dårligt oplevelse med køb. Fik ingen bekræftelse før jeg selv skrev til dem.
Lamperne jeg modtog er af lav kvalitet og med en ubehagelig lys.
Kommer ikke til at købe fra lamper og lys igen.
Og vi ikke anbefale andre at købe der fra.
Det jeg købte var 2× Loftslampe Grøn 40 cm inkl. LED - Drum LED

Lampeoglys.dk からの回答
Deres hjemmeside er fyldt med fejl.
feks går man på kontakt os findes siden ikke. allerede her bør sådan en side lukkes, jeg tør ikke købe noget har da deres HP virker som skam, præcis som HrLampe, det er frustrerende der findes sådan fake scam HP

Lampeoglys.dk からの回答
Den købte lampe er lige som jeg ønsker og virker upåklageligt. Jeg havde også en returnering af de varer jeg havde købt og det gik fint, uden problemer.
Hævede pengene ved ordregivning imod alle EU regler. Endte med slet ikke at kunne levere til tiden som lovet og jeg annullerede derfor ordren inden afsendelse. Alligevel sendte de varerne da de endelig kom på lager (længe efter jeg skulle bruge dem) og vi måtte afvise modtagelse af pakkerne. Nu er det over 2 måneder siden og vi mangler stadig at få halvdelen af pengene retur... Jeg kommer ALDRIG til at bruge dem igen... Hold jer langt væk.

Lampeoglys.dk からの回答
Jeg var lige ved ikke at bestille pga de dårlige anmeldelser jeg havde læst, men tog chancen. Der var intet skidt i bestillingen, ingen problemer overhovedet. Det tog to dage for at dukke op (nogle har nævnt at det tog flere uger), der kom ordrebekræftelse på mail (som ellers også har været nævnt ikke er modtaget, i et par anmeldelser)
Lamperne jeg bestilte kunne jeg ikke finde andre steder, hvilket var årsagen til at jeg bestilte her, og det endte med at være et fint valg. Fine lamper til fine priser.
For at være ærlig forstår jeg ikke de dårlige anmeldelser, men jeg kender jo ikke de individuelle oplevelser, men min var i hvert fald god. :)
Bestilte min badeværelses lampe tirsdag over middag og den stod på mit dørtrin idag lørdag, hurtig levering og virkelig en flot lampe 🌟
Virkelig ringe service, man kan ikke ringe til nogen, chatten virker ikke og det telefonnummer der er oplyst her på siden er ugyldigt. i behøver ikke beklage noget her på trustpilot, i kan bare annullere min ordre.
Det korrekte telefonnummer er +31852251845 her kan de via din mail adr. Spore din ordre.
Ordrenummer er 37 0000 66223

Ordre 37000065522 uden problemer👍🏻🤩
Super flotte have spot lamper
Hurtig levering i sikker indpakning. ( 3 hverdage og pengene er endnu ikke trukket trods det jeg har modtaget mine købte lamper 👍🏻)
Jeg anbefaler og handler her gerne igen og forstår ikke de mange 1 stjerne anmeldelser - men når jeg nærlæser disse anmeldelser er der også mange som virkelig er latterlige og ikke så få stjerner berettiget.
Som en anmelder rigtig nok skriver er der altid 2 sider af en sag..👆🏻👆🏻
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。