レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Valde tre batterilampor för ute/inne bruk. Tre glas glödlampor i olika fÀrger. Riktigt mysigt ljus. Bra med timer. Mycket nöjd med dem. Bra emballering o snabb leverans.

5぀星のうち1の評䟡

Jag fick pÃ¥minna dem om bestÀllningen via Mail för att den skulle packas och skickas. Efter 3 dagar frÃ¥gade jag var den var och status (fick ingen spÃ¥rnings lÀnk eller information under denna tiden tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte nöjd med produkterna😁 Jag bestÀllde mÀrket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack vÀrmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service! VÀldigt hjÀlpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle bestÀlla flatkabel. Vi önskade fÃ¥ varorna sÃ¥ snabbt som möjlig och fick leverans nÀsta dag. De skickade Àven direkt... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och Àr idag en av Sveriges största butiker på internet med försÀljning av ljuskÀllor, armaturer, julbelysning, flÀktar mm. Vårt sortiment inkluderar många vÀlkÀnda mÀrken och vi jobbar stÀndigt för att erbjuda våra kunder den bÀsta kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gÀrna vårt utbud av: LjuskÀllor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel FlÀktar Julbelysning

4.2

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Se upp för dyra returavgifter

Se upp för dyra returavgifter!
Skulle skicka tillbaka en produkt för 199 kr, nÀr jag ångrade mig inom 1 v. Kostnaden för retursedeln 150
Visst, finns info under bestÀllningen,men faktiskt, 3/4 av produktens pris?

De 2 stjÀrnorna står för fina produkter

2025幎10月28日

Mycket nöjd!😃

JÀtte nöjd med produkterna😁

Jag bestÀllde mÀrket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack vÀrmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan varmt rekommendera både produkterna och företaget. Bra information på hemsidan, bra köp upplevelse samt snabb och smidig leverans.
Jag kommer definitivt handla frÃ¥n er igen🌞

2025幎10月14日

Köpte en ljusstake Abbe Röd Batteri

Köpte en ljusstake Abbe Röd Batteri, blev förvånad nÀr det var så många skönhetsfel från målningen av staken. Orkar inte starta en reklamation för 219kr + frakt, men Àr besviken på leveransen. Staken borde aldrig ha blivit godkÀnd i en ytlig kvalitetskontroll.

2025幎10月14日
Lampgrossen ロゎ

Lampgrossen からの回答

Hej Jan!
Vad tråkigt att du inte var nöjd med din ljusstake, naturligtvis byter vi ut den till dig. Gör en reklamation via mail (till info@lampgrossen.se) och bifoga lite bilder på ljusstaken. Vi vidarebefordrar dem då till Star Trading så kan de se över sin kvalitetskontroll.
Mvh
Lampgrossen.se

5぀星のうち2の評䟡

Leveransen gick jÀttesnabbt sÃ¥ det var

Leveransen gick jÀttesnabbt så det var ok. Dock tycker jag att man ska upplysa kunden om vilka lysrör som tillhör armaturen. Det Àr en röra med lysrör just nu och det hade sparat tid och varit till stor hjÀlp om ni hade visat vilka lysrör hos er som hörde till armaturen. Var inte så lÀtt att få tag på dem, men lyckades till slut att få en lokal el-firma att ta hem 4 st lysrör. En lÀnk till lysrören att klicka på hade varit jÀttebra.

2025幎9月13日
Lampgrossen ロゎ

Lampgrossen からの回答

Det finns en lÀnk inne på produkten i slutet av produktbeskrivningen dÀr vi lÀnkar till passande lysrör. Det var ju synd att du inte såg den.
Mvh
Lampgrossen.se