Valde tre batterilampor för ute/inne bruk. Tre glas glödlampor i olika fÀrger. Riktigt mysigt ljus. Bra med timer. Mycket nöjd med dem. Bra emballering o snabb leverans.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick pÃ¥minna dem om bestÀllningen via Mail för att den skulle packas och skickas. Efter 3 dagar frÃ¥gade jag var den var och status (fick ingen spÃ¥rnings lÀnk eller information under denna tiden tr... ãã£ãšèŠã
JÀtte nöjd med produkternað Jag bestÀllde mÀrket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack vÀrmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan va... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! VÀldigt hjÀlpsamma över telefon med att beskriva hur vi skulle bestÀlla flatkabel. Vi önskade fÃ¥ varorna sÃ¥ snabbt som möjlig och fick leverans nÀsta dag. De skickade Àven direkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lampgrossen.se Vi erbjuder: Leverans från Eget Lager Frakt från 49kr Dagliga leveranser Måndag - Fredag: 08:00 - 16:00 Lampgrossen.se startades 2004 och Àr idag en av Sveriges största butiker på internet med försÀljning av ljuskÀllor, armaturer, julbelysning, flÀktar mm. Vårt sortiment inkluderar många vÀlkÀnda mÀrken och vi jobbar stÀndigt för att erbjuda våra kunder den bÀsta kvalitén till ett så bra pris som möjligt. Se gÀrna vårt utbud av: LjuskÀllor Belysning Ljusslangar LED-Strips Flatkabel FlÀktar Julbelysning
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Löste problemet pÃ¥ 3 dagar snabbtâŠ
Löste problemet på 3 dagar snabbt effektivt och fick ny vara utan krångel....
Upplevde inga problem med bestÀllningen.
Snabb service och grym support
Snabb service och grym support, ett fel på leveransen rÀttades blixtsnabbt till, starkt kundfokus
Utomordentlig bra och snabb service
Se upp för dyra returavgifter
Se upp för dyra returavgifter!
Skulle skicka tillbaka en produkt för 199 kr, nÀr jag ångrade mig inom 1 v. Kostnaden för retursedeln 150
Visst, finns info under bestÀllningen,men faktiskt, 3/4 av produktens pris?
De 2 stjÀrnorna står för fina produkter
Farlig produkt
Farlig produkt såld av ett företag som inte ville ta sitt ansvar. Uselt!
Mycket nöjd!ð
JÀtte nöjd med produkternað
Jag bestÀllde mÀrket:Star Trading uppladdningsbara ledljus ett 12-pack vÀrmeljus samt ett 3-pack blockljus. Skönt att slippa köpa och byta batterier hela tiden. Kan varmt rekommendera både produkterna och företaget. Bra information på hemsidan, bra köp upplevelse samt snabb och smidig leverans.
Jag kommer definitivt handla frÃ¥n er igenðž
Snabba leveranser och toppenservice.
Snabba leveranser och toppenservice.
Köpte en ljusstake Abbe Röd Batteri
Köpte en ljusstake Abbe Röd Batteri, blev förvånad nÀr det var så många skönhetsfel från målningen av staken. Orkar inte starta en reklamation för 219kr + frakt, men Àr besviken på leveransen. Staken borde aldrig ha blivit godkÀnd i en ytlig kvalitetskontroll.

Lampgrossen ããã®åç
Bra kvalitet
Bra kvalitet, motsvarar bilder och förvÀntningar!
Fina batteriljus
Fina batteriljus. Dock stod det fel sort på batterier till ljusen på hemsidan, men efter mailkontakt skickades rÀtt batterier till mig utan kostnad.
Bra lampor
Bra lampor. Lamporna fungerar som de ska, snabb leverans, dock lite dyra men annars bra!
Leveransen gick jÀttesnabbt sÃ¥ det varâŠ
Leveransen gick jÀttesnabbt så det var ok. Dock tycker jag att man ska upplysa kunden om vilka lysrör som tillhör armaturen. Det Àr en röra med lysrör just nu och det hade sparat tid och varit till stor hjÀlp om ni hade visat vilka lysrör hos er som hörde till armaturen. Var inte så lÀtt att få tag på dem, men lyckades till slut att få en lokal el-firma att ta hem 4 st lysrör. En lÀnk till lysrören att klicka på hade varit jÀttebra.

Lampgrossen ããã®åç
Ljus
Köpte ljus med skymningsrelÀ som lyser med naturligt fint sken.
Bra och snab service.
Snabb o bra service
Snabb o bra service. Kan varmt rekommendera detta företag.
Enkelt att köpa rÀtt med braâŠ
Enkelt att köpa rÀtt med bra information om produkter, Àven för mig som Àr amatör i branschen. Snabb leverans dessutom.
De kom snabbt fram och varorna hela sÃ¥âŠ
De kom snabbt fram och varorna hela sÃ¥ ðð
VÀldigt snabb handlÀggning nÀr det varâŠ
VÀldigt snabb handlÀggning nÀr det var lite problem med mina varor. Fick nya inom ett par dagar. VÀldigt trevligt mottagande. Ãr sÃ¥ nöjd med mina nya lampor
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ