レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde fel lampa dÃ¥ det var tvÃ¥ lampor med samma namn men olika nummerbeteckning. NÀr jag ska returnera fÃ¥r jag en adress i Tyskland som jag ska returnera till. Kostnad ca 450kr. Lita inte pÃ¥ att d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, enkel och gratis retur, snabb Ã¥terkoppling och hjÀlp frÃ¥n kundtjÀnst. Snabb Ã¥terbetalning av retur via klarna. Gjorde tvÃ¥ separata köp, returnerade det mesta i ett paket, konta... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Det sÀmsta jag nÃ¥gonsin har varit med om, de betalar inte tillbaka mina pengar för en lampa som jag bestÀllde men kort dÀrefter fick jag ett mail om att lampan Àr för stor för att skicka och de har... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte lampa att ha i taket. Tre skruvar skulle hÃ¥lla fast glaset mot trÀramen. Endast tvÃ¥ skruvar fanns i paketet. Ringde för att fÃ¥ den resterande skruven skickad. De krÀver nu att jag fyller i en... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VÀldigt dyr retur

BestÀllde fel lampa då det var två lampor med samma namn men olika nummerbeteckning. NÀr jag ska returnera får jag en adress i Tyskland som jag ska returnera till. Kostnad ca 450kr. Lita inte på att det Àr en svensk sida för ingen svensk kundtjÀnst och vÀldigt svårt att returnera produkt överhuvudtaget.

2026幎3月31日

Lampmani からの回答

Vi beklagar att returprocessen var mer komplicerad och kostsam Àn vÀntat. Vi arbetar på att förbÀttra våra returprocedurer för våra kunder. Vi uppskattar din feedback, då den hjÀlper oss att göra vår service bÀttre.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans bra kundtjÀnst enkel och gratis retur

Snabb leverans, enkel och gratis retur, snabb återkoppling och hjÀlp från kundtjÀnst.
Snabb återbetalning av retur via klarna.

Gjorde två separata köp, returnerade det mesta i ett paket, kontaktade kundtjÀnst, dom återkopplade inom några timmar med returfraktsedel och returnummer och besked om vilket fraktbolag jag skulle kontakta, jag gjorde det direkt och fraktbolaget hade alla uppgifter från lampmani, och jag fick sjÀlv vÀlja om jag ville lÀmna paketet hos ombud eller om jag ville få paketet hÀmtat hemma hos mig,
Returnerade och inom en vecka hade returen tagits emot och pengarna reglerats via klarna.
Supersmidigt och enkelt

2026幎3月23日

Hej Samuel,

Tack för dina vÀnliga ord! Vi Àr glada att allt gick smidigt med din bestÀllning och retur.

FruktansvÀrd kundservice

FruktansvÀrd kundservice. Fick ett skadat bord och de håller bara på att krångla nÀr jag reklamerade det. Undvik detta företag

2026幎2月3日

Lampmani からの回答

Tack för din feedback, och vi beklagar att du mottog en skadad vara. Vi har granskat ditt Àrende och kan se att en reklamation har öppnats och att en ersÀttningsvara har skickats till dig.

Vi hoppas att den nya varan når dig i gott skick och förbÀttrar din upplevelse hos oss.

VÀldigt dåligt

VÀldigt dåligt

2025幎12月23日

Lampmani からの回答

Vi beklagar, att du inte Àr nöjd med din upplevelse. Vi vill gÀrna hjÀlpa till att lösa eventuella problem. VÀnligen kontakta vår kundservice så att vi kan assistera dig: helpdesk@lampmani.se

Köpte flertalet lampor

Köpte flertalet lampor, en kom skadad i slitet kartong vilket jag tolkar som nåns annan skadad retur, som sÀls som ny.

Krångligt att returnera och det tar långt tig

oseriöst, vet fortfarande inte om jag får ny lampa eller betalt för returfrakten

Alla minus

2024幎11月20日
5぀星のうち1の評䟡

Företaget utgÃ¥r med en rabattkod om man

Företaget utgår med en rabattkod om man bestÀllde inom ett visst datum och frakten skulle vara 89:-.
Då man skall till att bestÀlla varan så hÀnder följande ; på sidan efter den konfirmerade bestÀllningen med frakt 89:- uppdateras bestÀllningens fraktavgift upp till 135:- !
Rabatt koden gÀllde naturligtvis inte heller, varan uppfyllde inte kraven, något 'blaj' i den stilen fick man till svar. Om man vill prata med dom, så måste det ske bara på engelska. Ja, vad sÀger man....

2024幎11月1日

Blommpelare

Köpte en blommpelare i metall som var dåligt paketerad så pelarens ena sida var helt intryckt
Helt omöjligt att kunna göra en reklamation, svarar inte nÀr man ringer och reklamationssidan fungerar inte
Så dåligt

2024幎9月10日

Retur dyrt

Levererad soffbord var skadad. Dåliga info om retur. Jag kunde inte hitta någon information på deras hemsidan att jag skulle stå för kostnaden. Skulle kosta mig 800 sek att skicka varan tillbaka utan garanti att kostnaden ska re funderas.

2024幎6月12日

Köp inget från Lampmani

Köp inget från Lampmani! Fanns ingen kontakt för svenska uttag vilket inte framgick vid köptillfÀllet. Ingen fri retur och då returen behövdes skickas utomlands blev kostnaden mycket hög, vilket inte heller hade redovisats.

2024幎1月10日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀll inte från det hÀr företaget

BestÀll inte från det hÀr företaget!
Jag fick ett sms om att mitt paket levererats, utan att det gjort det. Ringer PostNord som sÀger att paketet inte ens Àr i Sverige, utan i Tjeckien. NÀr jag ringer Lampmani’s kundtjÀnst fÃ¥r jag inget svar. Jag fÃ¥r sedan ett mejl om att mitt paket returneras/skadeanmÀlts????
Jag svarar på mejlet och skriver att jag inte ens fått mitt paket. Sen får jag ett mejl av klarna att min faktura strukits och att ordern Àr avbokad, utan någon kontakt av företaget angående detta.
BestÀll inte hÀrifrån, borde inte ens få kalla sig för företag.

2024幎1月10日
5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud med bra priser i kombination med en serviceinriktad kundservice!

Mycket nöjd!
Jag har handlat på Lampmani 2 gånger varav en gång så har jag skickat tillbaka en lampa i retur, returen löste Lampmani på ett bra vis!
Kundservice Àr snabba på att svara och de löste mitt Àrende skyndsamt.

Mycket nöjd med kundservice, lamporna och priserna!

2023幎12月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス