3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

8件のレビュヌ

KÞb ALDRIG

KÞb ALDRIG, som i ALDRIG NOGENSINDE en brugt bil hos Langes biler, i Silkeborg!
Vi kÞbte en dejlig s-max i nov. 25’
Allerede 1’ste dag begyndte advarselslamperne at lyse.
Efter to forgÊves vÊrkstedsbesÞg, hvor der blev lavet - ja, hvad - mÃ¥tte vores nykÞbte bil i Januar 26’ desv gi’ op.
Den blev hentet af dansk auto transport og blev eft kort tid hos Langes vÊrksted, erklÊret for “fÊrdig”
Og så startede der ellers 11 uger - ELLEVE! med masse af lÞfter om guld og grÞnne skove og i fÞrste omgang, en ny motor!
Efter flere uger med en udenlandsk fremskaffet motor der “forbavsende” nok ikke duede, da den ankom til vÊrstedet, var vi nu ovre i at snakke en anden og tilsvarende s-max.
Trods lovning om vel ca 117 snarligt indkomne s-max gik tiden og der skete absolut INTET fra Langes side af!
Hver gang lÞd det > jeg lover jer en bil på mandag -
>på tirsdag er i kÞrende -
>Jeg lover jer, jeg har en bil til jer på fredag - > I nÊste uge får jeg tre biler ind -
Ect ect ect..
Jeg sendte adskellige links til Langes biler m tilsvarende s-max - alle i samme prisklasse eller billigere og nogen kunne der endda bydes på.
Dårlige undskyldninger stod igen i kÞ, om hvorfor kÞb af disse ikke lod sig gÞre.
Og de udvalgte biler blev jo sfÞlig i mellemtiden solgt een eft een, til stor frustration for hele familien.
Efter 7 uger uden vores familiebil konfronterede vi den 28’ feb 26, Lange - uanmeldt!
IGEN lovede han os, endda foran to af vores bÞrn, > Hvis jeg ik har en bil til jer på tirsdag!! - får i pengene igen!!! <
Vi hÞrte efterfgl intet og rykkede endda på mail, også.
Efter yderligere knap 5 uger mÞdte vi så uanmeldt op på hans kontor igen.
Sagen var nu meldt til ankenÊvnet for biler, men syntes egentlig, at vi havde ventet riiigeligt nu, så -
Efter en lettere ophedet konversation - med andre kunder i lokalet - der sfÞlig ikke kunne undgå at hÞrer om vores mellemvÊrende - betalte han os endeligt og langt om lÊnge som lovet, vores penge tilbage, - efter ca 11 uger med med masse af tomme lÞfter, varmluft og Êvl.
ELLEVE uger!!!
Komplet uforståeligt, at den mand må drive en sådan forretning.
Service - god kvalitet og ordentlighed, som han ellers bryster sig med i sine reklamer, er for ham et KOMPLET ubekendt begreb!!

2026幎4月4日

Lange er en rigtig bilsÊlger
 i

Lange er en rigtig bilsÊlger
 i december mÃ¥ned laver vi en handel, hvor han tager vores Insignia i bytte. Den bil vi kÞber skulle vÊre klargjort, altsÃ¥ ren og pÊn , da vi afhenter den efter lukke tid kunne vi desvÊrre konstatere at den ikke havde set skyggen af klud og stÞvsuger, fred vÊre med det tÊnkte jeg, det gÞr vi sku selv. 10 dage efter handlen er vores gamle bil endnu ikke afmeldt fra langes side, jeg kontakter ham af flere omgange, han lover hver gang at han fÃ¥r det bragt i orden, men intet sker der. Vi kontaktet derfor Moter-styrelsen om at de skal afmelde bilen. Efter ca 3 mdr. er bilen endnu ikke afmeldt.
Lamge er den stÞrste krejler og mega utrovÊrdig, stol aldrig på den mand.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

UseriÞs og ikke eksisterende Kundeservice!

Jeg kontaktede Langes biler via en Annonce de havde liggende på en Mazda6. Det tog dem tre dage og en ekstra rykker fÞr de svarede på min henvendelse! Jeg talte derefter i telefon med sÊlgeren som skulle give en byttepris på min bil, og det gik ganske fint! Han forsikrede mig om, at bilen intet fejlede ud over lidt kosmetisk, og vi blev enige om pris og her havde han travlt med at han kunne registrere bilen hvis han fik mine oplysninger, så den var klar når jeg kom! - Jeg fortalte ham at jeg gerne ville besigtige bilen inden og hvilken dag jeg ville komme og vi kunne bytte, da jeg havde nÊsten 200 km i kÞrsel dertil! Da jeg ankommer står bilen klar og tÊndt, og jeg svinger en tur i bilen! Jeg kan med det samme hÞrer at bilen hyler fra turboerne og tÊnker ved mig selv at det ikke kan passe, det var MEGET tydligt! Jeg bliver derfor godt gal i skralden og han påstod at han intet havde hÞrt fÞr jeg havde prÞvet den (Sjovt, for bilen var lige blevet synet) Jeg tilkendegav min utilfredshed, og han ville derfor få bilen tjekket af en mekaniker DAGEN efter! Måtte derfor slukÞret kÞrer de knap 200 km hjem igen, med uforettet sag! Da jeg skal til at kÞrer igen, kan jeg se der ankommer 2 herrer og 2-4 min efter svinger de ud på en prÞvetur, i den defekte bil jeg lige har prÞvekÞrt og lavet en aftale om skulle tjekkes af en mekaniker, og bliver temmelig frustreret og det får sÊlgeren at vide i telefonen da jeg er på vej hjem, Han undskylder, og vil få tjekke bilen og give besked dagen efter! Her får jeg så at vide at de vil skifte de 2 turboer og at jeg vil få besked når bilen er lavet og klar!

Jeg afventer nu, i nÊsten 2 mdr UDEN at hÞre det mindste fra Langesbiler og jeg kan nu se at bilen står som solgt på deres side!

Jeg håber ikke at kÞber har kÞbt en bil, som ikke er lavet, for det kommer jeg da helt i tvivl om den er!

Jeg kan ikke anbefale NOGEN at handle med så useriÞs en virksomhed!

2026幎1月15日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en ganske nydelig Peugeot

Jeg kÞbte en ganske nydelig Peugeot 1007 online, og det gÞr jeg bestemt aldrig-aldrig mere. Jeg fik transporteret den fra Silkeborg (Langes Biler) til NykÞbing F, og havde desvÊrre ikke set bilen fÞr. Det var ikke fordi der var noget at klage over rent kosmetisk. Hvad det tekniske angår, ja, så er det en helt anden snak. For det fÞrste lÞd/lyder den som en gammel syg dieselbil ved koldstart. Det fortager sig dog lidt efterhånden den bliver varmere. Enhver husmor vil kunne konstatere at der er noget helt galt ! Mit bedste bud er at tandremmen enten har vÊret knÊkket, eller hoppet af, og så mÞder stempler og ventiler hinanden med store skader til fÞlge. En anden mulighed er at den har vÊret kÞrt tÞr for olie fordi der har vÊret kÞrt på noget hårdt med bundkarret, for det er nemlig helt nyt. Nu kommer så det nÊste og lige så galt og det er kobling/gearkassen. Det er en bil med en såkaldt semi-automatisk gearkasse hvilket vil sige at det er en manuel gearkasse med "automatisk kobling". Den kobling er slidt totalt op, og det viser sig ved at motoren skal op i nÊrheden af 2.000 omdrejninger fÞr bilen begynder at kÞre, og det er også helt tosset. Man kan nok forestille sig hvordan det ser ud/lyder hvis man prÞver at lave en almindelig trepunkts-parkering med en bil som opfÞrer sig sådan. Bilen blev sendt tilbage til Silkeborg med henblik på at få rette disse grove fejl. Det tog lang tid fÞr jeg fik den tilbage igen, men glÊdede mig alligevel da den endelig var her igen, for jeg var faktisk ret glad for bilen og denne skÞnne indretning med store automatiske skydedÞre og en masse smart udstyr. Der gik hurtigt skår i glÊden, for den var ikke en, ja, undskyld, en skid anderledes end da den blev sendt derover igen. Jeg tror ikke at man har gjort andet end at åbne handskerummet og lukket det igen !!! Der har jo vÊret en masse tovtrÊkkerier over det hen ad vejen. Til sidst blev forhandleren så trÊt af mig så han selv foreslog at handlen kunne gå tilbage og jeg kunne få mine penge tilbage hvilket jeg sagde ja tak til. Jeg havde desvÊrre nået at ofre et lille service på bilen, og det som det havde kostet kunne jeg lige så godt have kastet ud af vinduet. Tilbagebetaling gÞr jo ondt så det er gået i samme tempo som resten. Hele seancen har varet nÊsten to måneder. Jeg har rundt regnet haft bilen at kÞre i ti dage. Alt i alt en virksomhed som "ikke kan stave til service"! Det vÊrste er nÊsten at den nu står til salg igen på bilbasen, og det få dage efter at de har modtaget bilen igen ! Jeg er selv automekaniker, og har et fornuftigt bud på hvad det vil koste at bringe bilen i en fornuftig teknisk stand, og det vil ligge i omegnen af 35.000,- kr. Det er gruopvÊkkende ! Gå langt udenom den virksomhed !!!

2026幎2月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ