Jeg skal bruge ratknop for at kÞre bil. LanghÞj auto ville overhovedet ikke hjÊlpe med at finde en ratknop der passer til min bil. Ligeglade med at hjÊlpe, kun receptionisten var interesseret i at h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De ser slet ikke pÃ¥ borgerens behov for bil, og anbefaler langt stÞrre og dyrere bil end nÞdvendigt. Og sÃ¥ anbefaler de diesel fremfor benzin, samt anbefaler bil, som slet ikke kan fÃ¥s, heller ikke 1... ãã£ãšèŠã
Super service fra Jesper og team LanghÞj. Vi fik gode rÃ¥d og vejledning hele vejen igennem og meget hurtig sagsbehandling gjorde at bilen der blev bevilget i december ogsÃ¥ blev bestilt af LanghÞj i d... ãã£ãšèŠã
Vi har lige hentet vores trivselsbil hos LanghÞj APS i IshÞj. Fra start til slut har Jane vÊret utrolig professionel og hjÊlpsom. Hun fangede hurtigt vores behov og har stÊdigt knoklet for at fÃ¥ bilen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med over 35 års erfaring er LanghÞj fÞrende inden for indretning af biler til mennesker med handicap. Vi har 5 afdelinger fordelt rundt i Danmark.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
FortsÊttelse
FortsÊttelse. Nu har LanghÞj haft min bil i mere end 4 mÃ¥neder, efter de har ÃDELAGT Servostyringen m.m. De skulle bare lette rattet. Der er kun undskyldninger og ingen reele handlinger.... der er ingen udsigt for hvornÃ¥r de vil/kan reparere den og de skriver at de slet ikke kan lette rattet pÃ¥ sÃ¥dan en ny bil. Under al kritik og Lars LanghÞj er respektlÞs og uden empati.
Elendigt
De ser slet ikke på borgerens behov for bil, og anbefaler langt stÞrre og dyrere bil end nÞdvendigt. Og så anbefaler de diesel fremfor benzin, samt anbefaler bil, som slet ikke kan fås, heller ikke 1 år efter. De er ubehagelige, når man stiller spÞrgsmål. VÊlg Auto Mobil i Greve i stedet, der får I meget bedre behandling.
Har lige fået ny invalidebil fra dem
Har lige fået ny invalidebil fra dem , super service god behandling kan kun varmt anbefales++++++++
Det har vÊret en rigtig god oplevelseâŠ
Det har vÊret en rigtig god oplevelse hos LanghÞj à rhus. Vi har haft en god dialog og et godt samarbejde med konsulent Jakob fra à rhus afdelingen. omkring vores sÞns handicap bus. Fra start til slut har vi oplevet en god og professionel tilgang og vÊret helt trygge i Jakobs vejledning og anbefalinger til lige netop vores/sÞns behov. Jakob har vÊret meget hjÊlpsom, imÞdekommende og helt igennem professionel lige fra vores fÞrste mÞde til vi kÞrte derfra med vores flotte nye bil. En ekstra stjerne for Jakobs JA-HAT, positive tilgang og hjÊlpsomhed. En god service hele vejen igennem, vi er meget tilfredse og ser frem til nÊste besÞg hos Jakob og resten af afdelingen I à rhus.
God kemi sÞde dygtige folk ðððððð
Ny bil
SÞde og rare medarbejdere ðð kan klart anbefales. Mega glad for den nye bil ð€£ð€£ð€£
God kunde pleje 5 Stjernes betjening Hej jeg er altid glad for at komme hosâŠ
Hej jeg er altid glad for at komme hos LanghÞj .Man bliver altid mÞdt med et smil og får tilbudt en kop kaffe mens de laver det der skal laves og er altid villig til at hÞre på hvad man har at sige så jeg er meget glad for at komme hos LanghÞj
Bare i orden
Bare i orden! Imponerende god behandling og kvalificeret faglighed. Tak.
dårlig oplevelse
Jeg kÞbte en bil til handicappede fra langhÞj, og leveringstiden for bilen var i august, men jeg fik bilen i slutningen af âânovember og efter denne forsinkelse, da jeg brugte bilen, havde liften bilen et mekanisk problem
Vi har lige fÃ¥et en ny transit costumâŠ
Vi har lige fået en ny transit costum med lift og specialsÊde,konsulenten var Jesper Bang, som selv er kÞrestolsbruger ,det har vÊret en utrolig god oplevelse at samarbejde med Jesper om indretning af vores nye bil,han er et uroligt behageligt menneske meget empatisk, så vi siger mange tak, og alt fungerer fint på bilen mvh Else og John fra Tarm
Relativ inkompetent og ABSOLUT respektlÞs og ligegyldig service
Min fÞrste bil hos LanghÞj i 2006 var en absolut positiv kompetent oplevelse.
Men nr. 2 bil (2013 og frem) - da LanghÞj var vokset stÞrre - stÞrre end de måske kunne bÊre - har vÊret en nÊrmest absolut inkompetent oplevelse.
Ud over slÞset arbejde og kvalitet har jeg oplevet flabet adfÊrd, mangel på situationsfornemmelse (hvilket de af alle burde have), dårlig service, afvaskning af problematikker, mangel på forberedelse, total mangel på behjÊlpsomhed.
Jeg kan kun give LanghÞj handicapbil indretning mine absolut ringeste anmeldelser og vil absolut - ja absolut - ikke anbefale firmaet til andre. NÊrmere fraråde.
Og i samme ombÊring håbe at kommunen lÊser med, så deres lille forlovelse måske kunne blive brudt - simpelthen for alles skyld.
Min hustru bestilt en ny ford transitâŠ
Min hustru bestilt en ny ford transit custom hos dem i juni måned som blev lovet leveret sidst september fÞrst oktober så spurgte vi ind til hvor langt den var og så var den ikke bestilt endnu og det begrundede de var Fords skyld som nu ford siger er ikke deres skyld. Så får vi endelig bilen i januar så viser det sig at bilen ikke har det bestilte ekstra udstyr og det siger de igen er Fords skyld men vi får på skrift igen fra ford det ikke er deres fejl. Så har vi bestilt vinterhjul ved dem som hopper helt vildt så må vi kÞre til Padborg hvor de handler for at få det rettet det viser sig 2 hjul er meget skÊve og en tredje må skiftes. 2 Gange måtte vi kÞre til Padborg bad om tilskud til brÊndstof og forplejning men nej det ville de ikke hÞre tale om. Og GPS delen i bilen kommer med noget vÊre sludder som kÞr ind på www prosentvej og @@@svej mm. Mere men det vil de ikke sÞrge for at få rettet. De havde også monteret et sÊde som kÞrte ud og Þdelagte dÞrbeklÊdning og bad om at få nyt monteret da det jo var en ny bil. Men det ville de heller ikke.
SÃ¥ virkelig en trÊls oplevelseð¥
Til Thomas Andersen
Til Thomas Andersen. Jeg er ved at skal have en ny lift så kan du kontakte mig på claes_hansson(a)yahoo.com
Dårlig service og endnu dårligere arbejde!
Jeg kan simpelthen ikke understrege nok at man skal holde sig vÊk fra LanghÞj Ã
rhus. Hvis du er ved en kommune bÞr du overveje en anden leverandÞr til borgere vedr. autoindretning da kvalitet, menneskelig omsorg og respekt ikke er eksisterende hos LanghÞj!
Jeg har fået monteret en underliggende lift på min bil og betalt omkring 70.000 kr for den vÊrste omgang makvÊrk, liften har stortset vÊret i stykker siden den blev monteret.
Jeg har haft en tekniker fra producenten i Italien til at kigge på liften som udskiftede stort set samtlige dele med begrundelsen at de ikke var originale. Det skete under en ferie i Sydeuropa, hvor jeg var uden bil i 1 uge.
Liften virker stadig ikke og trods veldokumenteret bevismateriale pÃ¥ fejl og mangler Þnsker chefen (Lars LanghÞj), den tekniske chef pÃ¥ vÊrkstedet ikke at besvare mine henvendelser. Svaret har hidtil vÊret âden lift fejler ingentingâ.
Jeg forstår simpelthen ikke at et firma der indretter biler til handicappede kan vÊre så ligeglade og have så lidt empatisk forståelse for andre menneskers ve og vel. Det eneste det handler om er hvordan de kan trÊkke flest penge ud af kommunekassen og den enkelte borger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã