In het weekend besteld, vanmorgen al geleverd door post.nl, bestelling voldoet aan hetgene ik er van verwachtte, communicatie ivm levering was top👍 Eigenlijk n 5 + ster waard
レビュアーのコメントを見てみましょう
I was trying to order some items and experienced technical difficulties after stopping a payment at the last moment. The customer service was friendly but not helpful. I only got solutions from my s... もっと見る
Duurde beetje lang voor de bestelling eindelijk vertrok uit magazijn maar eenmaal het in gang kwam was het snel geleverd 🙈 ik koop intussen al jaren bij large pop merchandise, dan klein jaartje niet... もっと見る
Jaar en dag klant. "De large" is altijd al bekend geweest voor toffe hebbedingetjes. Heb hier al zoveel bestellingen geplaatst en nog geen reviews gegeven dus hierbij toch even meegeven. Snel, betro... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ruim 30.000 fanartikelen ✓ Heavy metal, rock & entertainment ✓ Exclusieve edities & merken ✓ Gratis verzending met de Large Backstage Club
連絡先
Graafstroomstraat 35, 3044 AN, Rotterdam, 米国
- large.be
ネガティブなレビューの 10%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Super goede en mooie kwaliteit
Super goede en mooie kwaliteit! & Snel geleverd. Zeer tevreden.
Vlotte webwinkel
Altijd correcte afhandeling van de bestellingen en vlotte retour. Ook zeer gebruiksvriendelijk website en app met duidelijke Maattabellen
Gothicana mantel
Zonet mijn mantel ontvangen, netjes op tijd. Hij zit me gegoten en het is leuk materiaal. So, me happy...
Tout est rapide et de grande qualité
Tout est rapide et de grande qualité, j'en suis ravi.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, constante statusupdate van de bestelling, alles heel vlot geleverd
Produit conforme à la description
Produit conforme à la description, expédition en temps.
Rien a redire, aucun reproche.
Continuez comme ça.

LARGE からの回答
Ik ben al jaren klant bij Large
Ik ben al jaren klant bij Large. Nooit slechte ervaringen gehad. Mijn laatste bestelling was iets breekbaars. Het was heel goed ingepakt en het is een super mooi item. Bedankt!
Snelle feedback
Snelle feedback omtrent een levering die retour was gegaan terwijl dit niet de bedoeling was.
Goed contact met klantendienst, nieuwe bestelling geplaatst & dag nadien ontvangen samen met het geretourneerde artikel. Bedankt om de gepaste oplossing te bieden.
Very very fast delivery and I loved my…
Very very fast delivery and I loved my package..
Ik werd goed op de hoogte gehouden over…
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering van het pakje. Alles werd correct en op tijd gemeld, waarvoor hartelijk dank
Breekbaar pakje perfect aangekomen
Al meermaals besteld, maar nog nooit iets breekbaar gekocht. Pakketje is perfect aangekomen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit die deze shop levert, zowel van kleding als van andere dingen.
Pas de réponse aux multiples demandes…
Pas de réponse aux multiples demandes de statut de la commande. Mentionnée comme Livrée sur le site, mais le track & trace de Post NL mentionne "colis pas recu".
Et surtout : PAS DE REPONSE SUR LE CHAT OU PAR MAIL !!

Prima winkel
Vlotte levering. Een dag later dan voorzien, maar hiervan duidelijk op de hoogte gebracht.
Kwaliteit van de producten zoals verwacht.
Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen, bestelling is op tijd aangekomen,
Alles past
Alles past. De maten zijn consequent juist en schommelen niet afhankelijk van merk.
Goeie info
De info over de kledij zoals de maattabel of de afmetingen van borst ,arm en ruglengte was spot on waardoor de jas mij perfect zat , heel tevreden
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。