䌁業情報

1. ボディ ピアス ショップ

圓該䌁業による蚘述

Piercing, done the personal way

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

14件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

SkÊv navle piercing og betÊndelse

Jeg var inde og få lavet en navle piercing i 2024, for det fÞrste synes jeg det var mÊrkeligt at jeg skulle side op da jeg kun har set man skal lÊgge ned da det er en del nemmere, navle piercingen blev også skÊv og der har vÊret mange problemer med den, og betÊndelse flere gange og stadig nu lang tid efter jeg fik den lavet

2024幎11月23日

Serviceminded til fingerspidserne

Lars er uden tvivl behagelig, dygtig og serviceminded til fingerspidserne. Jeg fangede ham i hans fritid, da jeg gerne ville have lavet en daith piercing. Han spurgte til hvornår jeg gerne ville have den lavet, og jeg sagde lidt for sjovt, at jeg da havde tid nu. Lars bad mig give ham 10 min., og så ringede han tilbage, og spurgte om vi skulle mÞdes i hans butik en halv time senere. Det gjorde vi så. Vi fik en god snak om lÞst og fast, gennemfÞrte piercingen efter kunstens regler, og så var jeg eller klar. Om piercingen har den Þnskede effekt må tiden vise :)

Vi talte en del efterfÞlgende, og jeg fandt ud af, at Lars selv havde et stykke at kÞre for at komme til butikken. Dette gjorde han alene for aftale med mig. Det er sgu service, og kendetegner en person der er dedikeret til sit arbejde. Skulle der blive det mindste så var det også bare at tage kontakt. Absolut ikke sidste gang jeg kommer der hvis der skal laves mere.

Herfra skal lyder de bedste anbefalinger, og et ydmygt tak for at tage dig tid til at åbne blot for mig.

God sommer Lars
Mvh Allan

2024幎7月16日

Trygt og trovÊrdigt

Trygt og trovÊrdigt - anbefales varmt! Var med min datter inde og få lavet en piercing og det var en rigtig fin oplevelse. Lars var god til at skabe en hyggelig og uformel stemning og vi talte om lÞst og fast, samtidig med at det var professionelt.

2024幎5月28日

Dalgas Bodypiercing, dét rette valg.✅

Jeg har vÊret ved Dalgas Bodypiercing for at få lavet piercing to gange selv + at få skiftet smykke, samt jeg har vÊret der med en kammerat der skulle have en piercing.
110% de varmeste anbefalinger herfra og har ALDRIG hÞrt andet end positivt om Lars og hans praksis i forhold til kropsudsmykning.

Skal jeg have lavet flere piercinger, sÃ¥ bliver det ved Lars Dalgas AKA: Dalgas Bodypiercing de bliver lavet, Odense eller Aarhus, det er lige meget, jeg kÞre gerne turen sÃ¥fremt.💯
+++++++++
PS. datoen for denne anbefaling er IKKE den rette, da jeg ikke kan gå lÊngere end ca. et år tilbage.
Jeg fik lavet mine intimpiercinger i 2013 i Odense og min kammerat fik lavet sin piercing i 2014 i hans studie i Aarhus.

Lars er prof. Og ÊrekÊr

Lars er prof. SeriÞs dygtig ÊrekÊr og altid omsorgsfuld og hjÊlpsom. Jeg har kendt Lars i over 20 Ã¥r og har aldrig oplevet noget dÃ¥rligt eller nogle vÊrd utilfredse. Alle bedste anbefalinger herfra 👍🏌

Hold jer vÊk herfra!

Jeg vil stÊrkt anbefale alle at holde sig vÊk herfra.
Jeg fik lavet en piercing her, det samme gjorde min kÊreste.

Jeg fik lavet en Conch. Lars tog ikke hÞjde for min anatomi. Jeg fik en for kort stav i, men kuglen var for stor.
Da jeg ringede for at klage, blev jeg skÊldt ud.
Jeg fik taget den ud, med stort besvÊr, en uge senere hos en anden piercer, som fortalte at jeg havde hÞjst sandsynligt fået blodforgiftning af den, hvis ikke den var kommet ud.

Min kÊreste fik lavet septum, og der blev heller ikke taget hÞjde for hans anatomi. Den sad og gned på hans nÊseben.

Jeg mistÊnker også Lars for at have genbrugt nålen på mig og min kÊreste. Den var i hvert fald ikke steril.

1 mislykket og 1 skÊv piercing

1 mislykket og 1 skÊv piercing

Min veninde og jeg skulle begge have lavet en piercing og bestiller tid hos Lars. FÞrst forsÞger Lars, at lave en labret på min veninde, men det lykkes ham ikke at sÊtte smykket i. De ender med, at give op - der er lavet hul, men Lars kan ikke sÊtte smykket i. Hun får pengene tilbage og et rabatbevis til senere brug.

Derefter får jeg lavet en medusa, hvilket egentlig går fint - tror jeg. Det viser sig nemlig, at den sidder helt skÊvt. Jeg ringer til Lars, og han vil gerne tage den ud, og lave en ny gratis. Jeg får den taget ud, men jeg må sige, at jeg ikke har lyst til at kommet tilbage efter en ny. Så i sidste ende, er det penge ud af vinduet og arvÊv.

Det var en dårlig oplevelse. Jeg kan ikke anbefale Dalgas Bodypiercing.

2022幎8月8日

Fantastisk mand!!

Jeg fik lavet en navlepiersing (et andet sted) og den blev betÊndt, måtte til lÊgen og få den fjernet. Efter betÊndelsen var vÊk og hullet var helet blev jeg henvist til Lars af en god veninde. 4 år senere og han har lavet alle mine 7 piercinger og aldrig haft et problem senere!!

2022幎3月11日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre vil jeg absolut ikke anbefale

DesvÊrre vil jeg absolut ikke anbefale nogen at blive piercet af Lars Dalgas.
FÞrst og fremmest påstår han hårdnakket, at en piercing ikke skal behandles efter man har fået den lavet, hvilket selvfÞlgelig resulterer i betÊndelse. Find en hvilken som helst anden piercer, og vedkommende vil fortÊlle dig, at din piercing skal renses flere gange dagligt. Desuden tager han et ekstragebyr på 25 kr. for "vÊrnemidler" pga. corona - dvs. at han tager et mundbind på og spritter hÊnder. Selv under normale omstÊndigheder synes jeg, at en piercer bÞr tage sig disse foranstaltninger gebyrfrit.
Afslutningsvis var det en rookie mistake af mig at blive piercet af en, der ikke selv har nogle piercinger. Her burde alle alarmklokker ringe. Man ville jo heller ikke få lavet en tatovering af en tatovÞr, der ikke selv var tatoveret.

2021幎1月10日
Dalgas Bodypiercing ロゎ

Dalgas Bodypiercing からの回答

Hold da op du er sur Sofie!

Men jeg tager dine klagepunkter et for et:

1/ Ender du på en skadestude eller et hospital med en skade i din hud der skal syes får du faktisk nÞjagtigt samme information om hvordan såret skal behandles som du får hos mig.
Det gÞr du af den simple årsag at mine instruktioner er skrevet af en kirurg.
Så når "piercere" påstår du skal rense med alverdens ting og sager så er det fordi de simpelthen ikke ved bedre... ligesom du åbenbart heller ikke gÞr..

2/ Ekstragebyret på 25 kroner dÊkker ikke bare mundbind.
Det dÊkker også den tid jeg skal bruge mellem hver eneste kunde på at lufte ud, spritte overflader, stole, dÞrhåndtag og alt muligt andet af, skifte plastik på stolene, bortskaffe indpakning vÊrnemidler etc...
Det står faktisk på skiltene i min butik, men dem har du måske ikke lÊst?
Hvis et gebyr på 25 kroner skrÊmmer dig kan jeg fortÊlle at det er fÞrste prisstigning i min butik siden 1999.

3/ Hvorvidt jeg har piercinger eller ej er vist det sidste der rager kunderne.
VISTE jeg min piercing frem tror jeg faktisk for alvor der kom klager.
Så jeg kan jo spÞrge den anden vej rundt om du så heller ikke går til en lÊge der ikke har fået fjernet Blindtarmen, har fået en fedtsugning eller fået opereret sin storetå for en nedgroet negl?

Fantastisk oplevelse.

Lars har simpelthen reddet min weekend.

Jeg havde lÊnge ledt efter en der ville pierce en ring i nÊsen på mig, men ingen i Herning omegn ville lave piercingen på mig.
Jeg kontaktede derfor Lars på telefonen (en hellig lÞrdag aften), og han svarede at han sagtens kunne lave den på mig sÞndag aften - på trods af at han ikke havde åbent. Det i sig selv er jo helt fantastisk.
Men ikke nok med at han ville bruge sin sÞndag aften på mig, så var han den sÞdeste og mest professionelle mand jeg lÊnge har mÞdt. Ja, jeg skam roser ham lidt, men jeg synes Êrligt at han fortjener det. Han var dygtig, han tog sine forholdsregler (i forhold til Corona) og smerten blev hurtigt glemt, og erstattet af smil og en hyggelig samtale. Han er altså bare dygtig! Derudover oplever jeg ingen gener med piercingen, og hvis jeg pludselig skulle opleve nogle problemer, har jeg fået af vide at jeg selvfÞlgelig skal kontakte ham med det samme. Det giver en tryghed.

Jeg vil helt klart anbefale ham til alle jeg mÞder, og jeg vil fremadrettet aldrig bruge andre end ham :-)

2020幎8月5日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ dygtig en piercer og meget

SÃ¥ dygtig en piercer og meget snakkesalig
Jeg har fået lavet en piercing mod migrÊne hos Lars og da jeg kommer ind i butikken fÞler jeg mig med det samme tryk
Vi snakker kort om piercingen og den er lavet på 10 sek.
Lars er enormt dygtig til hans arbejde og meget behagelig at snakke med.
Har fÞr hen vÊret ved 2-3 andre piercere og der har resultatet ikke vÊret godt.

Hvis du skal have lavet en piercing sÃ¥ vÊlg Lars Dalgas i JÊgergÃ¥rdsgade Århus C, der er rent og klinisk og man skal ikke frygte at andre kan komme ind mens han arbejder, han lÃ¥ser nemlig dÃ¥ren ud til gaden sÃ¥ folk ikke bare vader ind.

2020幎7月16日
自発的なレビュヌ

super professionel, imÞdekommende og tillidsvÊkkende

I fredags fik jeg lavet en piercing hos Lars Dalgas i Aarhus (JÊgergårdgade). Det er uden sammenligning den bedste piercer jeg har vÊret hos - og har vÊret hos 4 andre igennem årene.

En god og seriÞs information fÞr, under og efter piercingen blev lavet. Meget imÞdekommende mand. Meget fin og meget hygiejnisk butik.
At han så også var humoristisk var bare et ekstra plus.
Prisen ok - hverken hÞjere eller lavere end andre.

2015幎6月1日
自発的なレビュヌ

Utrolig ubehagelig, bitter gammel mand

Jeg vil gerne lige dele en rigtig negativ erfaring med pierceren Lars Dalgas fra Dalgas Bodypiercing i Aarhus.

Jeg er ikke i tvivl om, at manden piercer godt. Hans billeder ser gode ud, og han lyder som om han har styr på, hvad han laver. Jeg vil starte ud med at sige, at jeg IKKE betvivler mandens professionelle kunnen. Den ved jeg i realiteten intet om.
Men han er godt nok en bitter gammel mand. Virkelig, bygget op af 50% bitterhed, 25% vrede og 25% hÊvet stemme.

Jeg vil gerne have 7 piercinger i Þret.

Jeg har skrevet lidt rundt til de venner jeg kender, der piercer, og der har jeg fået nogle forskellige priser.
Jeg kender så en veninde, der arbejder hos en piercer. Hendes butik kan gÞre det med en mÊngderabat for mig, og det kommer op i 800kr - 200 for den fÞrste og 100 for dem derefter. Der er her dog kun tale om piercinger i Þret. Deres andre piercinger har selvfÞlgelig andre priser.
Men alt i alt er det jo en god pris, og jeg kender pigen - hun piercer rigtig godt og har rigtig meget erfaring med det. Og hun er ansvarlig og fornuftig. SÃ¥ jeg vil absolut gerne give 800 for det. Men sÃ¥ er der transport til hendes butik og sÃ¥dan, og det ville faktisk blive ret besvÊrligt for mig(men sÃ¥ kunne man da gÞre en tur ud af det eller noget). Men jeg tÊnker, at siden jeg har min daglige gang i Århus, sÃ¥ ville jeg gerne se om jeg kunne finde en piercer der, som kunne komme i nÊrheden af at matche prisen.

Jeg har sÃ¥ fundet Lars Dalgas' webside, og han har ingen priser stÃ¥ende derinde, sÃ¥ jeg vil lige ringe og hÞre ham om han kan matche den pris - det er alligevel noget lettere for mig at komme til Århus. Og jeg var villig til at overstige prisen med cirka 200kr da det er cirka det, det ville koste mig i transport til venindens butik. MÃ¥ske mere fordi det ville vÊre sÃ¥ meget lettere.

Det fÞrste, jeg finder sÊrt er, at da jeg siger, jeg ikke lige kunne finde hans priser på websiden siger han, at det er helt bevidst, for han vil hellere have, folk ringer og får en snak om det. Men okay, fair nok, alle har lov at drive forretning som de Þnsker.

Da jeg nÊvner for ham at hun vil have 800 for 7 piercinger siger han, at så er det ikke noget, hun lever af. Det er jo så ikke rigtigt kunne jeg efterfÞlgende konstatere.

Jeg siger dog i Þjeblikket, at det ved jeg ikke noget om, men måske er det fordi hun kender mig. Det sagde hun så bagefter at det var det ikke, det var noget mÊngderabat hendes butik giver, men det vidste jeg ikke nÊrmere om der, så det kunne jeg jo ikke nÊvne for ham.
Selvom det HAVDE vÊret tilfÊldet at det var vennepris - hvilket det ikke engang var - så giver det ingen ret til fÞlgende reaktion.

Han hidser sig så ellers op og snerrer vredt ind i rÞret, at så synes han da endelig, jeg skal gå til hende og lade hende ÞdelÊgge branchen på den måde, og han bliver mere og mere vred og snerrer mere og mere af mig - fordi jeg har fået et tilbud, han ikke kan eller vil matche.
Jeg siger så til ham, at han blev da utrolig offensiv rigtig hurtigt til hvilket han svarer "Jeg er bare ikke god til at blive presset i prisen!"
Jeg svarer så "Nej, det kan jeg da hÞre. God dag til dig!" til hvilket jeg lÊgger rÞret på.

Jep, jeg tÊnker umiddelbart ikke, det er en sÊrlig god reaktion på en, der vil forhandle pris med dig. IsÊr ikke, når du "bevidst har valgt ikke at have pris på din webside" for at folk skal ringe og snakke pris med dig.
For at vÊre Êrlig, sÃ¥ tror jeg, jeg var gÃ¥et med til en hÞjere pris fordi det var noget lettere for mig bare at tage til Århus, men det fik han da Þdelagt der. Han ville iÞvrigt ikke engang give sÃ¥ meget som et gÊt pÃ¥ en pris over telefonen, han ville simpelthen have mig ind og kigge pÃ¥ det, der skulle laves fÞrst. Og det kan jeg ikke bruge til noget som helst.

Jeg synes, det er en utrolig uprofessionel måde at opfÞre sig på, og jeg kan ikke anbefale at kontakte denne piercer. Han var dybt ubehagelig at snakke med.

2015幎6月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。