Jeg havde bestilt en pÞlsevogn hos Larsenevent 56 personer. Alt gik super godt, Virkelig sÞd betjening, og maden var varm. ;-) Kan klart anbefales.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kun en god oplevelse. God kommunikation på telefon og mail. Vognen kom som aftalt, lÊkker mad og sÞd pige til at betjene. Kan stÊrkt anbefales.
Larsen event hjalp os da vi i sidste Þjeblik stod og manglede nogle til at komme med en dessert vogn til vores arrangement. Vognen var super hyggelig og pandekagerne var alle gÊsterne vilde med. P... ãã£ãšèŠã
I anledning af fÞdselsdag og bespisning til 43 mennesker - dÃ¥rlig betjening, gÊsterne ventet 1 time pÃ¥ at fÃ¥ mad, da der kun var en person til at lave maden! Var turene overfor gÊsterne, da der blev h... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god service og perfekt mad
Super god service og perfekt mad. Hele oplevelsen var i top. Kommer altid til at bruge Larseneventð
Lille luksus
Jeg havde bestilt en pÞlsevogn hos Larsenevent 56 personer.
Alt gik super godt, Virkelig sÞd betjening, og maden var varm. ;-)
Kan klart anbefales.
Kun en god oplevelse
Kun en god oplevelse.
God kommunikation på telefon og mail.
Vognen kom som aftalt, lÊkker mad og sÞd pige til at betjene.
Kan stÊrkt anbefales.
God oplevelse.
God oplevelse.
Maden smagte godt. GÊsterne var positive og servicen var i top.
Kan varmt anbefale Larsen Event
Fantastiske pandekager
Vognen var super hyggelig og pandekagerne var alle gÊsterne vilde med.
Personen der stod i vognen var trods minusgrader super serviceminded og en sand mester i small talk. Hvis jeg kunne give en stjerne mere ville den vÊre til hende.
Leje af pÞlsevogn til 18 års fÞdselsdag
NÊsten alt spillede 100% men manglede lige det sidste for at få 5 stjerner.
Vi havde bestilt en pÞlsevogn i 1 1/2 time.
Nemt og bestille
God dialog
Super service ude hos os.
Godt humÞr og sjove bemÊrkninger.
Super god mad
Hurtig betjening. .
Eneste minus som koster den sidste stjerne var de kom lidt for sent end den aftalte tid.
Vi havde Larsen event ude til 60 Ã¥rsâŠ
Vi havde Larsen event ude til 60 års fÞdselsdag og vi og gÊsterne var glade for oplevelsen. LÊkker mad, som var madpandekager og senere dessert pandekager og til natmad pÞlsevogn.
SÞde personaler, lÊkkert mad og nok til alle. Kan kun anbefales.
Det var super godt mad
Det var super godt mad. Hurtige imÞdekommende. Helt klart noget man godt kan bestille igen ð
à bent-hus med Stor Luksus PÞlsevogn
Vi havde en dejlig dag med åbent hus på vores lokale vandvÊrk, og Larsen-Event med PÞlsevogn var forbi og hjÊlpe til med at bespise over 50 forbrugere som var kommet for at besÞge vandvÊrket,og se de nye tiltag.
Maden smagte over al forventning, så det er ikke sidste gang vi får besÞg af Larsen-Event
Ustruktureret og utrygt
Mad til konfirmation d. 31/8
d. 25/6 kontakter vi fÞrste gang Larsen Event, med en komplet liste over hvad vi Þnsker af mad, inkl. tilbehÞr.
d. 9/7 godkender jeg tilbuddet ud fra forudsÊtningen, at prisen dÊkker det jeg har bedt om.
d. 14/7 skriver Larsen Event, hvor de på ny spÞrger ind til tilbehÞret, og jeg fremsender samme dag den liste, som allerede var sendt d. 25/6.
d. 20/8 modtager vi faktura og min kone studser over beskrivelsen på fakturaen, "Selskabsgrisen"
Vi tjekker deres hjemmeside og her stemmer det ikke overens med mÊngde af tilbehÞr.
Jeg forsÞger at ringe og skrive til dem og får endelig fat i en, som oplyser mig, at jeg kan vÊre helt tryg og det blot er en taste fejl. De har selvfÞlgelig det hele med. Det beder jeg om en skriftlig bekrÊftelse på. Den modtager jeg ikke og rykke igen dagen efter, hvor de igen oplyser at der er styr på det hele.
d. 25/8 modtager jeg pludselig en mail hvor de oplyser, at de ikke har noteret sig det rigtige tilbehÞr og at hvis jeg Þnsker det tilbehÞr, så vil det blive 50kr mere pr. kuvert, 6 dage fÞr arrangementet.
Med den faktura vi allerede har modtaget + de ekstra 50kr/kuvert, er prisen pludselig dyrere end deres hjemmeside pris.
Jeg skriver en lang mail, men får ikke svar og må igen ringe, er siger personen at det er 30kr mere pr. kuvert.
Det ender med at vi bliver enige om 15kr mere.
Der bliver sendt en lang rÊkke mails om, hvad man skal have forberedt til dem og der står også at de kommer en time fÞr. De kommer fÞrst 45min fÞr, uden at informere og det er altså utrygskabende, når man står med 50 gÊster til en konfirmation.
Maden var overordnet ok, men...
Deres ovnstegte kartofler minder mest af alt om en gang kogte blege kartofler med meget lidt krydderi.
Broccolisalaten var i så store stykker, at det virkede som om, at hvert hoved var delt i fire.
Der var bestil 55 kuverter, og der var ikke nok pÞlser, selvom det var en del af tillÊgsprisen.
Vildt godt !
Vildt godt !
Vi fik simpelt hen så god service og alt maden var top top top lÊkker vi havde luksus pÞlsevogn "Mit Alles",som man siger.. og der var masser af den.
Kan klart anbefales - vi kommer tilbage !
Helt fantastisk
Helt fantastisk! Fra kontakt til selskabet, informationer, bestilling og til selve dagen gik det som smurt i olie. Fantastisk service, god stemning og servering. Fantastisk mad og ikke en finger at sÊtte på noget som helst. Både os som vÊrter og gÊster var 5/5 tilfredse! Dem bruger vi gerne igen.
Mange tak for god og ekstraordinÊrâŠ
Mange tak for god og ekstraordinÊr service - både fÞr, under og efter vores arrangement! Det var en fornÞjelse og bestemt ikke sidste gang, vi bestiller pÞlser hos Larsen Event!
Uprofessionelt firma
Kom forsent, så serveringen startede 20 min for sent. LÞb tÞr for ostepÞlser og flÊskesteg under serveringen selvom vi var mindre deltager end bestilt grundet afbud fra gÊster. Har henvendt mig til larsen event som påstår de lÞbende tilbereder mad undervejs i serveringen. Men så burde man ikke lÞbe tÞr, de havde generelt ikke nok mad med.
Ingen kompensation trods 2 ud af 5 produkter blev udsolgt under serveringen. Uprofessionelt firma.
Kan ikke anbefale dem til andre, da man ikke kan vÊre sikker på der er nok mad.
Er nu stoppet med at svarer pr mail.
God pattegris til tiden.
Vi har stort set kun ros. Grill mesteren kom til tiden og pattegrisen var klar til den aftalte tid.
Maden var vel tilberedt. Grill mesteren var behagelig og rar at tale med.
Den manglende stjerne skyldes alene at Grill mesteren kom ind med en smagsprÞve til mig, som var så varm at jeg her 3 dage senere stadig har ondt i tungen og ganen.
Ellers var alt tip top.
Helt tilfreds
Jeg havde bestilt en pÞlsevogn til min 40års fÞdselsdag og alt var godt super sÞd ung kvinde der stod i den med god energi og maden var god
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ