Larson Quality Beds レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

In het begin ligt het matras prima, maar zoals ook anderen beschrijven verliest het traagschuim zijn werking na 1,5 a 2 jaar. Vlak na aankoop een review schrijven heeft dan ook weinig zin. Ik zal nu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Absoluut niet doen. Ziet er aanlokkelijk uit maar wat een troep. Ik kocht de Larson boxspring Oslo en het matras zakte na weken al door, en de topper vulling ging alle kanten op. Goedkoop duurkoop, v... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Larson Beds voert een nieuw concept in Nederland. Door onnodige kosten te omzeilen kan Larson hoge kwaliteit bieden tegen een fractie van de prijs. We ontwerpen en ontwikkelen het perfecte product en leveren deze direct aan de consument. Ons team heeft veel ervaring in het ontwikkelen van matrassen, bedden en kussens. Daarbij hebben we voor diverse grote merken gewerkt en meegedacht over de ontwikkeling van hun producten. Al deze kennis hebben we samengebracht in de twee luxe Larson matrassen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mooi stevig bed

Mooi stevig bed. Matras en topper samen liggen erg lekker en passen zich goed aan aan het lichaam. Het bed is gemaakt van een stevige stof en voelt robuust aan.
Kortom na de eerst maand erg tevreden.

2020幎10月12日

Matrassen top, verzendproces flop

We zouden bericht krijgen over wanneer de matrassen zouden worden geleverd!!! Na 2 weken ging op maandagmorgen om 8.45 de bel en stond er een vrachtwagen van GASTRO voor de deur en werden de beide matrassen op de stoep gedeponeerd. Gelukkig waren we thuis, want we hebben GEEN bericht gehad.
De verpakking (dozen) zagen er rampzalig uit. Vuil, vogelpoep, overal kapot. Gelukkig zijn de matrassen onbeschadigd en zien er prima uit. Nu eerst een paar dagen luchten.................

2020幎10月5日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf!! Ik heb bijna 2 jaar geleden een heerlijk matras gekocht van hen maar via personeelsvoordeelwinkel.
Sinds een half jaar komt er een soort kuil in het matras, nu lig in ivm mijn aandoening veel in bed dus ik voelde me een beetje bezwaard om te vragen of er een oplossing zou zijn. Ik dacht meer in de vorm van advies of dat ze adviseren om een topmatras erover te leggen.
Ik kreeg binnen een dag reactie en na opsturen van foto’s krijg ik zelfs een heel nieuw matras!!
Wat een ontzettend goede service, ik had dit zeer zeker niet verwacht maar ben er ontzettend blij mee. Ik vind het een goed teken dat ze zo achter hun producten staan 👌🏌

2020幎9月28日
5぀星のうち3の評䟡

Met zoveel zeer sterk uiteenlopende

Met zoveel zeer sterk uiteenlopende meningen is het bijna onmogelijkheid om een objectief en realistisch beeld te krijgen. Ik heb een Larson Oslo 180x210 boxspring met matrassen en topper uit de aanbieding bij ibood gekocht en houd mijn hart vast of ik wel een goed keuze heb gemaakt... Ik krijg de set als het goed is over een week of zo bnnen en zal na levering en een paar weken slapen hier mijn bevindingen posten

2020幎9月10日
Larson Quality Beds ロゎ

Larson Quality Beds からの回答

Beste Frans,
We hebben je order via iBood ondertussen ontvangen. De verwachting is dat we halverwege volgende week kunnen gaan uitleveren. Je ontvangt hier automatisch bericht over vanuit onze vervoerder.

5぀星のうち1の評䟡

Leveren niet

Leveren niet! 2 weken geleden een boxspring gekocht. Zou vorige week geleverd worden, daarna was het bericht dat deze gisteren geleverd zou worden. Larson zelf is niet telefonisch bereikbaar (geen telefoonnummer) en op mails en contactformulier via de site wordt niet gereageerd. Mogelijk ben ik nu gewoon mijn geld kwijt, het zou me verbazen als ze alsnog gaan leveren...

2019幎12月12日
5぀星のうち2の評䟡

Geen duurzaamheid

Vlak na aankoop een review schrijven heeft dan ook weinig zin. Ik zal nu op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig bed/matras, goedkoop is uiteindelijk duurkoop.

2019幎9月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス