レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik lavet en triple forward helix piercing hos Jeanette, og jeg er yderst tilfreds med resultatet! Fra start til slut var hun utrolig professionel og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg hele... もっず芋る

Super service, gÊstfrihed og rolig atmosfÊre, hvor der tydeligt er plads til alle. HÞj og lav, tyk og tynd, ung og gammel. Og Jeanette har en stor erfaring, som hun gladelig deler ud af. Tak Jeane... もっず芋る

Virkelig professionel forrentning. SÃ¥ varm og hjertelig velkomst og behandling med hygiejnen i top. Fantastisk resultat hver gang. Kan kun anbefales ♥♥♥♥♥🌟🌟🌟🌟🌟

Jeanette er simpelthen den sÞdeste og roligste piercer, super dygtig til hendes arbejde! 🀩🀎 Fik smykkeskift af alle mine dermals, i de flotteste farver. 💙🩵 Dejlig atmosfÊre i hele butikken, og... もっず芋る

䌁業情報

1. タトゥヌ・ピアスショップ
  2. ボディ ピアス ショップ
  3. むダヌピアス サヌビス
  4. 入れ墚陀去サヌビス
  5. タトゥヌ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til House of Body Art – et sted skabt til dig, der Þnsker det bedste inden for tattoo, piercing og laser tattoo removal. ✹ Eksklusiv service, unikke resultater og en oplevelse i sÊrklasse. 🀎 Kunst, Êstetik og tryghed – din krop, dit udtryk, vores passion.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

Yderst tilfreds

Fra start til slut var hun utrolig professionel og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Hun forklarede processen grundigt, var meget omhyggelig og havde virkelig styr på hygiejne og teknik.
Selve piercingen blev udfÞrt super prÊcist, og resultatet er bare blevet sÃ¥ flot – prÊcis som jeg havde hÃ¥bet pÃ¥! Man kan virkelig mÊrke, at Jeanette har erfaring og passion for sit arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Jeanette til alle, der overvejer en piercing. You are in good hands🫶

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kom ind for at få lavet bryst

Jeg kom ind for at få lavet bryst piercinger efter at have tÊnkt på det meget lÊnge. Jeg har vÊret for nervÞs for at få det gjort, fÞr jeg kom til House of body art. Jeg blev taget mega godt imod og guidede godt igennem det hele. Jeg var i tvivl om det kunne lade sig gÞre med mine bryster, da de er lidt kompliceret men det var intet problem og jeg fik dem lavet hurtigt og er nu mega glad og tilfreds!! 10/10 oplevelse og vil klart anbefale stedet!:)

2026幎4月8日

FuldstÊndig fantastisk oplevelse😍

FuldstÊndig fantastisk oplevelse😍.
De er virkelig gode til at forklare tingene og det der skal ske. Jeg skulle have en navlepiercing og blev guided sÃ¥ godt igennem oplevelsen. De var virkelig sÞde og fik mig til at falde helt til ro selvom jeg var mega nervÞs. 110% et sted der kan anbefales til at fÃ¥ lavet en piercing♥

2026幎4月7日

Virkelig

Virkelig, virkelig sÞde! Hurtig respons på kontakt. Virkelig omhyggelig med at forklare, hvorfor de gÞr, som de gÞr.
Jeg kÊmper ufatteligt meget med panikangst, og Jeanette rummede det sÃ¥ flot og fik skabt ro omkring mig. Virkelig anbefalelsesvÊrdig 🫶🏌🀍

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

Professionelle omgivelser og virkelig god kundebehandling

SkÞnt sted at fÃ¥ lavet en piercing! Der er mega rolig stemning i shoppen og man bliver behandlet sÃ¥ godt, hvilket er rart nÃ¥r man er lidt nervÞs og adrenalinen farer derudaf 🌟 man er ikke i tvivl om at der er kÊmpe interesse i piercinger og at tingene skal vÊre i orden her, ser frem til nÊste gang og gangen efter det 🥳

2026幎3月3日

Jeanette ❀

Jeanette (undskyld hvis det staves forkert) gav min veninde og jeg den bedste oplevelse nogensinde! Var mega rar og dejlig snakkesalig ❀ Kan klart kun anbefale hende som din piercer!❀

Mvh hende med det pÊne rÞde hår❀

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ

Vi giver Jeanette det aller bedste

Vi giver Jeanette de aller bedste anbefalinger. Hun er både empatisk, nÊrvÊrende og dygtig til sit fag. Jeg har haft min 15 årige datter med nede til en navlepiercing, det var en rigtig tryg og god oplevelse for min datter. Jeg har selv fået en Helix piercing og er ikke et sekund I tvivl om at vi ender hos Jeanette igen, ved nÊste piercing. Du bliver altid sendt godt afsted med de produkter du har brug for og en forsikring om at du altid kan kontakte hende.
Vi er MEGET tilfredse.

2026幎2月25日