Jeg kan kun anbefale lash à rhus. For det fÞrste er levering rigtig hurtigt også er det bare sådan en god kundeservice, jeg elsker at handle hos lash à rhus
Jeg bestilte to pakker cluster lashes samt en lim og en sealer. Som en ekstra overraskelse havde virksomheden lagt en lash remover med i pakken. Virkelig god service og en skÞn gestus! NÃ¥r det ko... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret pÃ¥ et eyelash extension kursus hos Marianne, og jeg kan kun sige: 10 ud af 10! ð Hun er ikke bare dygtig â hun er fantastisk til at lÊre fra sig og deler gavmildt ud af sine mange t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel behandling Jeg har vÊret ved Marianne 2 gange. FÞrste gang skulle jeg have lavet brow lift + lash lift, jeg havde aldrig prÞvet det fÞr, men Marianne var super dygtig og fortalte mig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lash-Aarhus er et sted hvor vi vÊgter kvalitet, pris og service i allerhÞjeste klasse. Alle disse parametre skal gå hånd i hånd for, at vi syntes det hele giver mening. Vores ide om at det skal give mening er ved at have dig som kunde i fokus og sÞrger for, at din oplevelse hos os bliver en succes. Vi bestrÊber os på hele tiden at udvikle os og blive endnu bedre til det vi laver. Vi bestrÊber os på at levere alt i hÞjeste kvalitet til overkommelige priser som de fleste kan vÊre med på. Vi sÊtter en Êre i at kunne vÊre med til at du kan forkÊle dig selv og samtidigt få brÞd på bordet sidst på måneden, det skal ikke vÊre dyrt at se godt ud. Jeg hedder Marianne og er ejer af denne virksomhed. Jeg har lavet vipper siden juli 2018 på hyggeplan ved siden af Mit fuldtids arbejde i hjemmeplejen. Jeg har altid vidst, at arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde, var noget jeg skulle gÞre. DrÞmmen om at starte min egen virksomhed og blive min egen chef er med årene blevet noget der har trukket mere og mere i mig, men som med alt andet vil jeg gÞre tingene til UG og derfor skal både tid og sted vÊre det rette. Jeg vÊgter servicen for jer kunder rigtig hÞjt, jeres oplevelse og det resultat i går ud af dÞren med, er alfa og omega. Derudover vÊgter jeg samtidigt også udviklingen af mig selv personligt samt arbejdsmÊssigt rigtig hÞjt, derfor er der hele tiden en udvikling i gang og jeg gÞr alt for at dygtiggÞre mig indenfor mit fag, om det er med eyelash extensions, i hjemmeplejen eller noget helt tredje, så kribler det i mig for at blive bedre og kunne endnu mere. Vi bestrÊber os hos Lash-Aarhus hele tiden på at udvikle virksomheden for at kunne imÞdekomme jer kunders Þnsker og behov. Vi går kun efter det bedre hver eneste dag. For os ligger udvikling af virksomheden i toppen af prioriteringslisten sammen med kvaliteten. Det vigtige for os er at alt bliver gjort til perfektion fra fÞrste spadestik. Vi går hele tiden efter at få virksomheden til at vokse så vi kan have jer kunder endnu mere i fokus. Ved hjÊlp af jeres stÞtte er det med til at virksomheden kan vokse efter jeres Þnsker og behov. Vi vil også have muligheden for at dygtiggÞre os indenfor nye områder som i eventuelt foreslår. Vi vil hele tiden, også selv vÊre åbne for nye behandlinger, hvad angår nye trends på markedet.
Borum MÞllevej 29, 8471, Sabro, ãã³ããŒã¯
- kontakt@lash-aarhus.dk
- lash-aarhus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg kan kun anbefale lash à rhus
Vild lÊkker oplevelse
Hurtig til at svare.
Hurtig til at sende.
Vild med lash lift kit produktet jeg kÞbte
Jeg kÞbte l Lash lift Kit og det har
Jeg kÞbte Lash lift Kit og det har virket supergodt men man skal nok lige se en video på hvordan man gÞr fÞr man prÞver fÞrste gang
Leveringen var hurtigt
Da jeg modtog min pakke blev jeg positivt overrasket over at der medfulgte et takke kort og noget til den sÞde tand. Det er de små detaljer der tÊller! Elskede det!
God kundeservice
NÃ¥r det kommer til selve produkterne, er der en forskel pÃ¥ de to sÊt vipper. I pakken âJasmin Dayâ oplever jeg, at bÃ¥ndet pÃ¥ vipperne er lidt stift, hvilket kan mÊrkes, nÃ¥r de sidder pÃ¥ Þjet. âBella Dayâ vipperne har derimod et lidt mere fleksibelt bÃ¥nd, som fÞles mere behageligt at have pÃ¥.
Limen, sealeren og removeren fungerer alle, som de skal. IsÊr limen er jeg positivt overrasket over â den har en mere klistret konsistens, hvilket gÞr pÃ¥sÊtningen bÃ¥de nemmere og hurtigere. Man slipper for at vente pÃ¥, at limen bliver tacky, som man ofte skal med mere flydende limtyper.
Super hurtig levering ð
DÃ¥rlig oplevelse
Fik ingen besked om at min pakke blev leveret. Ingen brugsanvisning. Sviger meget, besvÊrligt hvis man er uÞvet. Limen virker dårligt. Der er ikke nok forskellige stÞrrelser til Þjenlåget.
Rigtig dårlig oplevelse.

Fantastisk
Fantastisk! Jeg kÞbte Lash Aarhusâ vippeteknikker kursus og wow hvor jeg lÊrte meget! BÃ¥de teknik og praksis blev forklaret og vist pÃ¥ en super god mÃ¥de, og sÃ¥ spillede servicen ogsÃ¥ bare. Super sÞd lÊrer, kan klart anbefale:)

Perfekt
Mega hurtigt levering og produkterne fungerer lige som de skal! Vil helt klart anbefale og kÞbe fra jer igen.

âLash Lift Kit | Brow Lamination guideâŠ
âLash Lift Kit | Brow Lamination guide | Perfekte bryn og vipper derhjemme â kÞbt denne til bryn og vipper, den levet slet ikke op til det som den skulle. Jeg har intet godt at sige om dette.

10 uf 101
Hun er ikke bare dygtig â hun er fantastisk til at lÊre fra sig og deler gavmildt ud af sine mange tips og tricks.
Marianne skaber et roligt og trygt miljÞ, hvor man virkelig får lov til at lÊre i sit eget tempo.
Jeg fÞler mig supergodt klÊdt på efter kurset, og hendes måde at undervise på gÞr, at man både bliver motiveret og selvsikker.
Jeg er simpelthen sÃ¥ spÊndt og glÊder mig helt vildt til at komme i gang med at lave vipper â alt sammen takket vÊre hende ð

Lash Aarhus ããã®åç
Kan varmt anbefale et kursus!
Jeg har vÊret til kursus i eyelash extentions hos Marianne og synes at det har vÊret et meget lÊrerigt og hyggeligt kursus. vi var 2 til kurset hvilket gjorde at vi havde Mariannes fulde opmÊrksomhed. Jeg kan varmt anbefale Marianne!

Lash Aarhus ããã®åç
Anden gang jeg kÞber og er megaâŠ
Anden gang jeg kÞber og er mega tilfreds, smukke vipper og hurtig levering!

Lash Aarhus ããã®åç
Super nem handel og gode priser
Super nem handel og gode priser. Fantastisk produkt ðð Anbefales

Lash Aarhus ããã®åç
Fik en meget lille smule Lash lim iâŠ
Fik en meget lille smule Lash lim i Þjet. Og rÞg til Skejby med skade på hornhinden og allergisk reaktion. Heldigvis blev mit syn reddet. Men pas på i ikke får limen i Þjet.
Det er skrappe sager