ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse. Jeg har fÃ¥et lavet lash-lift fÞr andre steder, men sÞgte en tÊttere pÃ¥ og hold da op. FÞlte mig godt taget imod, rolige afslappende omgivelser og hun var virkelig god, grundig og... ãã£ãšèŠã
Som altid er jeg meget tilfreds med mine behandlinger uanset hvad bliver forkÊlet med
KÞbte magnetiske vipper & eyeliner. Vipperne er god nok, men eyeliner holder ikke sÊrlig lÊnge & slipper derfor vipperne. PrÞvede bÃ¥de med en tynd kant og bred kant & lod eyeliner tÞrre +5 min hverga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Lash Care har man samlet alt under samme tag: Kosmetolog, Vippeteknikker, Negleteknikker og massÞr. Vi tilbyder Ansigtsbehandlinger, Gellak, Eyelash Extensions, Permanent Makeup, Lash lift, Krop Massage, HÃ¥rfjerning med voks og sugaring. Hos Lash Care skal livet leves smukt â det handler om pleje af sanserne og velvÊre. Her er konceptet anderledes end det, man er vant til, nÃ¥r man gÃ¥r til en kosmetolog. Krop og sjÊl skal forkÊles â men samtidig er her masser af produkter, som du kan se, prÞve og dufte. Hos Lash Care bruger de bl.a. produktet Exuviance, Medex og M2 osv. Produkterne er unikke, og uanset hudtype og formÃ¥l finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Exuviance og Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialeuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at klienten altid er i trygge og professionelle hÊnder. Kom gerne lidt fÞr behandlingen og nyd en forfriskning. .
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Som altid er jeg meget tilfreds medâŠ
Har prÞvet lash lift for fÞrste gang.
Har prÞvet lash lift for fÞrste gang.. Meget sÞd og professionel behandler. Jeg kommer igen
Voksbehandling
Det er altid en god oplevelse at vÊre hos Lash-Care.
Super dygtig og meget professionel behandling.
God og hyggelig stemning.
Meget fin behandling af hage ogâŠ
Meget fin behandling af hage og overlÊbe,
Elendigt produkt
Hurtig levering, men elendigt produkt.
Ville Þnske at billedet af produktet havde vÊret mere tydeligt så man kunne se at det bare var noget skrammel
Nemt at bestille tid og kom hurtigt tilâŠ
Nemt at bestille tid og kom hurtigt til som Þnsket. Behandlingen livede op til mine behov, og jeg fik god vejledning og oplysninger om yderlige behandlinger jeg overvejer.
Tak for denne gang og pÃ¥ gensynð
Leider habe ich auch keinerleiâŠ
Leider habe ich auch keinerlei Wirksamkeit vom Serum festgestellt, wirklich wie WasserâŠâŠ
SchadeâŠ..

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, kan varmt anbefale denne klinik.

Lash-Care ããã®åç
Roligt, hyggeligt og kompetent behandling. Meget trygt og behageligt
Meget kompetent personale, trygt og kompetent, hyggelig stemning. Kommer gerne igen
God service og hÞjt faglig niveau ogâŠ
God service og hÞjt faglig niveau og god information om forskellige produkter
Bedste sted at få lavet sine behandlinger
Som altid, bedste behandling! Så professionel, betÊnksom og kommer med gode råd. FÞler mig i trygge hÊnder.
Varen er ikke modtaget
Varen er ikke modtaget. Rykket for levering og fÃ¥et at vide jeg selv skal kontakte DAO. Det er ikke dem jeg har handlet med. SkuffendeâŠ
Ãndret til 4 stjerner da ny forsendelse blev sendt. Dog meget lang leveringstid.

Bryn og vipper
Virkelig kompetent og dygtig .og altid god behandling
Fleksibel, personlig og meget professionel
Jeg blev forsinket, men det var rart at kunne ringe og give besked. Hun vidste min ETA og kunne derfor tage en anden kunde ind, sÃ¥ jeg ikke mistede min tid. Hele oplevelsen var professionelt hÃ¥ndteret, og det betÞd meget, at hun huskede mig og min historik â selv efter et Ã¥r. Det gjorde besÞget bÃ¥de trygt og personligt
Ich kann mich den negativen BewertungenâŠ
Ich kann mich den negativen Bewertungen anschlieÃen.
Auch auf meine mehreren Emails an den Kunden Dienst zwecks RÃŒckgabe wurde nicht reagiert.
Macht nicht den gleichen Fehler und bestellt dort.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ