レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret pÃ¥ fysisk vippekursus hos Michelle, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger 🀍 Jeg gik derfra med sÃ¥ meget ny viden og fÞler mig virkelig klar til at komme ud og l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har taget kursus til single lashes. Og det har uden tvivl vÊret en sand fornÞjelse. Materialet man fÃ¥r tilsendt, er let at forstÃ¥ og Michelle forklarer virkelig godt og roligt hvad man skal. U... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har taget Lashday’s online vippekursus i single lashes, og jeg kan kun anbefale det! Michelle er den sÞdeste, og materialet man fÃ¥r tilsendt har ALT hvad man skal bruge – fra teori, anatomi, t... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Lash Day er vi passioneret og specialister indenfor eyelash extensions og bryn. Vi forhandler de samme produkter på webshoppen som vi selv anvender dagligt til vores skÞnhedsbehandlinger. Vores produkter henvender sig til profesionelle behandlere i branchen og vores målsÊtning er at lÞfte dine skÞnhedsbehandlinger til et hÞjere niveau. Hvis du endnu ikke er skÞnhedsbehandler, underviser vi dig i de forskellige metoder inden for eyelash extensions, lash lift og brow lamination.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret pÃ¥ fysisk vippekursus hos

Jeg gik derfra med så meget ny viden og fÞler mig virkelig klar til at komme ud og lave vipper nu. Kurset foregik i et helt stille og roligt tempo, hvor der var masser af tid til fordybelse, Þvelse og til at stille spÞrgsmål undervejs.

Michelle er virkelig dygtig, professionel og utrolig behagelig at lÊre af. Man fÞler sig tryg hele vejen igennem✹

Tusind tak for en mega god oplevelse – jeg er sÃ¥ glad for, at jeg valgte dit kursus 🀍

2026幎5月5日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har taget kursus til single lashes.

Jeg har taget kursus til single lashes.
Og det har uden tvivl vÊret en sand fornÞjelse.
Materialet man får tilsendt, er let at forstå og Michelle forklarer virkelig godt og roligt hvad man skal.
Undervejs, har jeg haft nogle enkelte spÞrgsmål og hun har altid svaret hurtigt tilbage med gode tips, jeg rent faktisk kunne benytte mig af.
En kÊmpe anbefaling herfra❀🀩

2026幎4月29日
5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret rigtig godt fra start til

Det har vÊret rigtig godt fra start til slut. Jeg har fÞlt mig hjulpet hele vejen igennem og det nogen meget grundige videoer, sÃ¥ man fÃ¥r den viden man skal have. Alt har bare vÊret rigtig fint og kan virkelig anbefale Lash day, fordi du fÃ¥r meget for pengene og det er min hel Êrlige mening. Er kun glad for jeg valgte at tage kursuset🫶🏌

2026幎4月21日
5぀星のうち5の評䟡

Super god og fantastisk oplevelse

Michelle har vÊret helt fantastisk til at guide og vejlede gennem hele forlÞbet i mit online kursus “Brow Lamination”. Michelle er utrolig sÞd, dygtig og hurtig til at svare med god og brugbar respons❣ Jeg ville til hver en tid vÊlge Michelle igen til et andet kursus.🌞🀩🥰

2026幎4月4日

Online vippekursus

🌟🌟🌟🌟🌟 - kÊmpe kÊmpe anbefaling

Jeg har nu afsluttet mit online vippekursus hos Lashday, hvor jeg har lÊrt teknikkerne inden for Single, Flat og YY eyelash extensions.🩷
Min oplevelse med kurset har vÊret rigtig positiv, og jeg kan kun anbefale det til andre, der Þnsker at lÊre eyelash extensions. 📝

Kurset er opbygget overskuelig, hvor der er mulighed for at lÊre i sit eget tempo. 🀓
Michelles videoer er nemme at forstÃ¥, og hendes teori er bÃ¥de Êstetisk, professionel og let at forstÃ¥. 🫊🀍

Jeg modtog teorien med det samme efter tilmelding, og kort tid efter kom min startpakke med alle de nÞdvendige produkter, sÃ¥ jeg hurtigt kunne komme i gang. 🎀
Samtidig er Michelle utrolig sÞd og hjÊlpsom, hun svarer hurtigt pÃ¥ SMS, hvis man har spÞrgsmÃ¥l. 🥰

Jeg har nu lavet et par sÊt vipper, og jeg er virkelig imponeret over holdbarheden og kvaliteten af produkterne.🀩🀍

TAK 🀎

- Freja Legaard Nielsen 🀍

2026幎3月17日

KÊmpe anbefaling

Jeg har taget et online lash kursus hos LashDay.
Materialet var godt, udfÞrligt og til at forstp. Gode video guides og forklaring. TAK! <3 Jeg er mere end klar til at lave masser af smukke vipper

2026幎2月23日

God og professionel service

God og professionel service. Er eller bliver jeg i tvivl om det mindste kan jeg altid skrive og får et professionelt og seriÞst svar tilbage hurtigt. Jeg har taget high level lash kursus.
Meget prof. og god lÊring. Efter man har bestået har jeg modtaget min helt egen personlige rabatkode og startsÊt.

Vil klart anbefale både uddannelse, behandling og at handle her. Altid god og professionel service. ❀

-- Diana Leonora Andersen

2026幎2月11日

KÊmpe anbefaling

Super professionelt og kompetent firma. Jeg har både bestilt et online kursus som lashteknikker, samt varer af flere omgange i webshoppen. Michelle/Lashday er meget Êrlig og har en hÞj standart, til gennemfÞrelsen af kurset, varerne i webshoppen er af hÞj kvalitet og hurtigt leveret. Jeg har en, enkelt gang oplevet en fejlleverance, og der var de, hurtige til at finde en lÞsning. Kan klart anbefale Lashday og tager gerne et kursus mere i fremtiden.

2025幎12月30日

kursus

Jeg har taget både lash lift-kursus og brow lamination-kursus online hos Lashday, og jeg har vÊret meget tilfreds med hele forlÞbet.
Undervisningen var nem at forstå, professionelt opbygget og virkelig brugbar i praksis.
Produkterne, der fÞlger med, er i rigtig god kvalitet, og materialet man får med, gÞr det let og trygt at komme godt i gang som behandler. Det hele fÞles meget professionelt.
Derudover er kundeservicen helt i top hos Lashday – hun svarer altid hurtigt og grundigt, hvis man har spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp, hvilket betyder enormt meget, isÊr nÃ¥r man er ny.
Kan klart anbefales til andre, der Þnsker kvalitetskurser og god support 🀍

2026幎1月9日

Jeg har taget et Online kursus hos Lash

Jeg har taget et Online kursus hos Lash Day og jeg mÃ¥ bare sige det kan varmt anbefales!😍 Materialet man fÃ¥r med er sÃ¥ godt (bÃ¥de undervisningsmateriale, men ogsÃ¥ vipper og lim) og man bliver taget igennem alle steps grundigt, der er ikke noget at sÊtte en finger på🀩 Der er ogsÃ¥ hurtigt og godt feedback, og jeg synes det er rart at man kan skrive til Michelle pÃ¥ besked hvis man er i tvivl om noget og ogsÃ¥ at man kan sende billeder ind lÞbende og fÃ¥ feedback pÃ¥ hvad man kan gÞre bedre🥰 SÃ¥ hvis du er i tvivl om hvor du skal tage dit Vippekursus sÃ¥ kan Lash Day klart anbefales!❀

2025幎11月16日

Online vippekursus ⭐⭐⭐⭐⭐

Michelle er den sÞdeste, og materialet man fÃ¥r tilsendt har ALT hvad man skal bruge – fra teori, anatomi, tips, teknikker og videoer. Det er sÃ¥ gennemfÞrt! 😍

Materialet blev tilsendt samme dag, og opstartspakken kom kort efter. Det er virkelig pengene vÊrd! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月8日

Varmeste anbefalinger herfra

Jeg er sÃ¥ glad for at have taget min uddannelse hos Lashday. Jeg var lidt skeptisk angÃ¥ende den online-del, men med en presset hverdag med bÞrn og salondrift har det passet perfekt ind i min hverdag, at dette er en mulighed. Desuden bor jeg helt ude ved Vestkysten, sÃ¥ det har vÊret rart ikke at skulle pendle frem og tilbage hele tiden. Alt materiale var let at forstÃ¥, jeg har ikke vÊret i tvivl undervejs pÃ¥ indholdet. Kommunikationen har altid vÊret god og jeg fÃ¥r altid hurtigt et svar tilbage med feedback. Desuden er hun mega hurtig til at sende de ting jeg mangler undervejs til mine behandlinger, hvilket jeg ogsÃ¥ sÊtter stor pris pÃ¥. Super behageligt forlÞb, og jeg er slet ikke fÊrdig med at uddanne mig hos hende. 💕

Jeg er virkelig glad og tilfreds. Varmeste anbefalinger herfra.

2025幎11月12日

Professionel og nÊrvÊrende underviser

Kan virkelig varmt anbefale Michelles online lash kursus.
Fik tilsendt et virkelig flot, gennemarbejdet og let lÊseligt materiale. De tilhÞrende videoer er nemme at gå igang med og supplere teorien.
Hun er let at fÃ¥ fat i og giver sparring pÃ¥ billeder man sender ☺
KÊmpe anbefaling herfra ❀

2025幎11月11日

Kursus som vippetekniker

Jeg tog kursus i single lash og volume lashes hos Michelle og har kun positivt at sige. Michelle er meget kompetent og passioneret omkring sit arbejde og at lÊre fra sig. Jeg fÞlte mig godt behandlet og undervist undervejs og jeg er meget tilfreds med bÃ¥de kursus, materialer og forlÞbet i sin helhed 🙏🏻
Jeg kan klart anbefale undervisning hos Michelle!

2025幎11月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス