レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden met mijn wimpers! Er wordt echt geluisterd naar je wensen en het resultaat is prachtig natuurlijk. De stylisten zijn superprofessioneel en de salon ziet er schitterend uit.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Lashnovo is een innovatieve beautybrand gespecialiseerd in hoogwaardige DIY cluster lashes en professionele lash extension producten. Ons doel is om iedereen, van beginners tot professionals, de mogelijkheid te geven om moeiteloos salonwaardige wimpers te creëren – thuis of in de salon. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, gebruiksgemak en luxe design te combineren. Onze collecties, waaronder Viola, Nola, Lyra, Anaya, Amara en Noir Volume, bieden voor elke stijl een perfecte match, van natuurlijk tot vol volume. Daarnaast bieden wij complete sets met bond, sealant, remover en lash tweezers, zodat je alles in één pakket hebt. Bij Lashnovo draait alles om confidence, comfort en class. Al onze producten worden zorgvuldig getest, zijn vegan en cruelty-free, en verpakt in elegante, duurzame verpakkingen. Of je nu een beauty lover, lash artist of saloneigenaar bent, Lashnovo helpt je om de perfecte look te creëren met producten die je kunt vertrouwen. Bezoek onze website www.lashnovo.com en ontdek de kunst van effortless beauty.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Al vele jaren super tevreden over het

Al vele jaren super tevreden over het lieve personeel, de uitvoering van behandelingen en het uiteindelijke resultaat. Ze denken altijd met je mee en bespreken je wensen. Heb al zoveel complimenten over mijn wimpers al mogen ontvangen! Echt een aanrader voor de mooiste wimpers en liefste dames die je behandelen!

2026幎1月6日

Wimpers!

De cluster wimpers van Lashnovo zijn echt top. Makkelijk aan te brengen en blijven supergoed zitten. Ik bestel zeker opnieuw!

2025幎11月18日

Lashnovo からの回答

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de cluster wimpers zo goed bevallen en dat het aanbrengen en dragen naar wens is. We waarderen het dat je opnieuw bij ons wilt bestellen en zien je graag terug.

Groetjes,
Team Lashnovo

Ontzettend fijne cluster wimpers

Ontzettend fijne cluster wimpers, super makkelijk om aan te brengen en hele fijne applicators. Service is echt top, reageren gelijk als je vragen hebt en bestelling word snel geleverd. Heel blij mee, ik ga zeker vaker bestellen!

2025幎11月23日

Lashnovo からの回答

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat de cluster wimpers en applicators naar wens zijn en dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Fijn dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Groetjes,
Team Lashnovo

Top wimpers

Ik heb press-on lashes besteld bij Lashnovo en ben echt super tevreden. De kwaliteit is top, heel makkelijk aan te brengen en ze blijven de hele dag perfect zitten. Snelle levering en mooie verpakking ook. Aanrader!!

2025幎11月20日

Lashnovo からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze press-on lashes! Super fijn dat ze makkelijk aan te brengen zijn en de hele dag mooi blijven zitten. Ook bedankt voor je complimenten over de snelle levering en verpakking.
Dankjewel voor je lieve review, we waarderen het enorm! ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。